بین‌الملل 21:48 - 06 اردیبهشت 1404
نخست وزیر پاکستان با رئیس جمهور کشورمان در خصوص حادثه انفجار امروز در بندر شهید رجایی صحبت کرده و همدردی خود را ابراز کرد.  

ابراز همدردی نخست وزیر پاکستان در پی حادثه بندر شهید رجایی

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - شهباز شریف، نخست وزیر پاکستان در شبکه اجتماعی ایکس نسبت به حادثه انفجار امروز در بندر شهید رجایی بندرعباس واکنش نشان داد و ابراز تاثر کرد.

او نوشت: «من امشب با برادرم مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران صحبت کردم تا تاثر عمیق خود را از انفجار غم‌انگیز در بندر شهید رجایی ابراز کنم. با ایران به خاطر از دست دادن جان‌هایی گرانبها ابراز همدردی کردم و برای بهبودی هر چه زودتر مجروحان دعا می‌کنم». 

نخست وزیر پاکستان همچنین از گفت‌و‌گو پیرامون اوضاع منطقه‌ای با رئیس جمهور کشورمان خبر داد. او نوشت: «ما همچنین در مورد اوضاع منطقه‌ای تبادل نظر کردیم. مجدداً بر تمایل شدید پاکستان برای صلح در منطقه تأکید کرده و محکومیت تروریسم را در همه اشکال و مظاهر آن تکرار کردیم. یادآوری کردیم که پاکستان خود یکی از بزرگترین قربانیان تروریسم است و استفاده هند از آب به عنوان سلاح را که برای پاکستان غیرقابل قبول است، محکوم کردیم».

ظهر امروز رسانه‌ها از انفجار مهیبی در بندر شهید رجایی بندرعباس خبر دادند. در پی این حادثه تا کنون ۸ نفر جان خود را از دست داده و بیش از ۷۰۰ نفر مجروح شده‌اند.

توئیت شهباز شریف


12183908
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه با صدور بیانیه‌ای نسبت به تهدیدات اسرائیل علیه ایران ابراز نگرانی کرد و خواستار جلوگیری از تشدید تنش‌ها در منطقه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان گمرکات سوریه از توقف ۲۴ ساعته فعالیت تمامی گذرگاه‌های مرزی میان این کشور و ترکیه از صبح چهارشنبه خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزرای خارجه ۱۰ کشور غربی در بیانیه‌ای مشترک با هشدار نسبت به وضعیت فاجعه‌بار آوارگان در سرمای زمستان، خواستار رفع فوری محاصره انسانی غزه شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی برخلاف اظهارات پیشین ترامپ مبنی بر عدم مداخله نظامی، مدعی شد که در حال رایزنی با او برای استقرار نیرو‌های آمریکایی در اوکراین است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تیراندازی‌های سنگین و بی‌سابقه در اطراف کاخ ریاست‌جمهوری سوریه، دمشق را در وضعیت فوق‌العاده امنیتی فرو برد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پخش موسیقی دریاچه قو از رادیوی روز قیامت روسیه پس از حمله پهپادی به اقامتگاه پوتین، زنگ خطر احتمال انتقام مسکو را به صدا درآورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی حمله هوایی عربستان، اتاق عملیات امارات با نادیده گرفتن دستور خروج، در حال بازگرداندن روحیه به فرماندهان شورای انتقالی برای ادامه جنگ است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا با متهم کردن یک شرکت ونزوئلایی به مونتاژ پهپاد‌های ایرانی، دور جدیدی از تحریم‌های غیرقانونی را علیه شبکه همکاری‌های دفاعی دو کشور وضع کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرماندهی مرکزی آمریکا با اعلام انهدام ده‌ها موضع داعش در عملیات چشم شاهین، از بازداشت ۳۰۰ تروریست در سال ۲۰۲۵ خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در سال ۲۰۲۵، با شهادت ۳۲ اسیر دیگر زیر شکنجه و محرومیت، شمار قربانیان فلسطینی در زندان‌های اسرائیل از آغاز جنگ به بیش از ۱۰۰ نفر رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است