بین‌الملل 22:16 - 06 اردیبهشت 1404
وزارت خارجه عربستان در پی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بیانیه‌ای صادر کرده و آمادگی خود را برای کمک‌رسانی اعلام کرد.

عربستان: با ایران همدردی کرده و آماده کمک هستیم

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - وزارت خارجه عربستان در واکنش به حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس، در شبکه اجتماعی ایکس بیانیه‌ای منتشر کرده و مراتب تسلیت و همدردی خود را اعلام کرد. 

در این بیانیه آمده است: «وزارت امورخارجه عربستان مراتب همدردی و تسلیت صمیمانه خود را به جمهوری اسلامی ایران به دلیل انفجار رخ داده در بندرعباس که منجر به کشته و زخمی شدن شمار زیادی از افراد شده است، ابراز داشت. عربستان ضمن ابراز همدردی و تسلیت به خانواده‌های قربانیان، برای مجروحان حادثه آرزوی شفای عاجل نموده و آمادگی خود را برای هرگونه کمک در این خصوص اعلام کرده است». 

ظهر امروز رسانه‌ها از انفجار مهیبی در بندر شهید رجایی بندرعباس خبر دادند. در پی این حادثه تا کنون ۸ نفر جان خود را از دست داده و بیش از ۷۰۰ نفر مجروح شده‌اند.

پیش از این، «شهباز شریف» نخست وزیر پاکستان نیز با رئیس جمهور کشورمان به صورت تلفنی گفت‌و‌گو کرده و همدردی خود را ابراز کرد. وزارت امور خارجه امارات نیز در بیانیه‌ای بر همبستگی امارات با ایران تأکید کرده و برای همه مجروحان آرزوی بهبودی کرد.

بیانیه عربستان


12183916
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به‌رغم ادعای برخی رسانه‌ها مبنی بر توقف پرواز‌های ترکیش ایرلاینز به ایران، مدیر روابط عمومی این شرکت این شایعات را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش‌های فاش شده از دفتر دادستان کل لیبی نشان می‌دهد که دو جاسوس فرانسوی با استفاده از پوشش خبرنگار عملیات ترور فرزند معمر قذافی را هدایت کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی نخست وزیر پاکستان افغانستان را به رعایت نکردن تعهدات خود ذیل توافق دوحه متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل آژانس اتمی از رصد فعالیت‌های منظم در سایت‌های هسته‌ای و بمباران‌شده ایران خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عمان از دیدار با معاون رئیس جمهور آمریکا خبر داد و نسبت به پیشرفت در مذاکرات هسته‌ای تهران-واشنگتن ابراز امیدواری کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت کشور عراق با صدور بیانیه‌ای رسمی، شایعات مربوط به درگیری مرزی با کویت را به شدت تکذیب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه ایتالیا با اشاره به شرایط امنیتی ناپایدار، از شهروندان خود خواست که ایران را ترک کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی افزایش احتمال درگیری نظامی میان آمریکا و ایران، کشور‌های امارات و عربستان تولید نفت خود را افزایش داده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه مصر در گفت‌و‌گو با فرستاده ویژه آمریکا در خاورمیانه، ضمن حمایت از روند مذاکرات هسته‌ای در ژنو، نسبت به تشدید تنش‌ها در منطقه هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا می‌گوید هنوز درباره ایران تصمیمی نگرفته و از رویکرد تهران راضی نیست، اما مذاکرات ادامه خواهد داشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است