بین‌الملل 22:16 - 06 اردیبهشت 1404
وزارت خارجه عربستان در پی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بیانیه‌ای صادر کرده و آمادگی خود را برای کمک‌رسانی اعلام کرد.

عربستان: با ایران همدردی کرده و آماده کمک هستیم

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - وزارت خارجه عربستان در واکنش به حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس، در شبکه اجتماعی ایکس بیانیه‌ای منتشر کرده و مراتب تسلیت و همدردی خود را اعلام کرد. 

در این بیانیه آمده است: «وزارت امورخارجه عربستان مراتب همدردی و تسلیت صمیمانه خود را به جمهوری اسلامی ایران به دلیل انفجار رخ داده در بندرعباس که منجر به کشته و زخمی شدن شمار زیادی از افراد شده است، ابراز داشت. عربستان ضمن ابراز همدردی و تسلیت به خانواده‌های قربانیان، برای مجروحان حادثه آرزوی شفای عاجل نموده و آمادگی خود را برای هرگونه کمک در این خصوص اعلام کرده است». 

ظهر امروز رسانه‌ها از انفجار مهیبی در بندر شهید رجایی بندرعباس خبر دادند. در پی این حادثه تا کنون ۸ نفر جان خود را از دست داده و بیش از ۷۰۰ نفر مجروح شده‌اند.

پیش از این، «شهباز شریف» نخست وزیر پاکستان نیز با رئیس جمهور کشورمان به صورت تلفنی گفت‌و‌گو کرده و همدردی خود را ابراز کرد. وزارت امور خارجه امارات نیز در بیانیه‌ای بر همبستگی امارات با ایران تأکید کرده و برای همه مجروحان آرزوی بهبودی کرد.

بیانیه عربستان


12183916
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در بحبوحه تنش‌های فزاینده با روسیه، ناتو رزمایش ضد زیردریایی خود را در دریای بالتیک شروع کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عضو پیشین کمیسیون انتخابات عراق، علت مشارکت گسترده در رأی‌گیری ویژه را انضباط نظامی، سازمان‌دهی دقیق و آمادگی کامل نهاد‌های مسئول دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برخورد دو قطار در اسلواکی با هم ده‌ها مسافر زخمی بر جا گذاشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حملات پهپادی امروز صبح رژیم اسرائیل به جنوب لبنان منجر به شهادت یک شهروند لبنانی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دادستان ویژه کره جنوبی، رئیس جمهور سابق یون را به اتهامات بیشتری متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع بلژیکی از پرواز پهپاد‌های ناشناس بر فراز یک نیروگاه اتمی خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آژانس مهاجرت سازمان ملل اعلام کرد که نزدیک به ۲۰۰۰ غیرنظامی به دلیل تشدید ناامنی در ایالت کردفان شمالی سودان آواره شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروه ویژه اقدام مالی دیگر یک نهاد فنی برای مبارزه با پول‌شویی نیست، بلکه سلاحی پنهان برای احیای تحریم‌های ازکارافتاده علیه ایران است. این گروه قرار است به‌عنوان سازوکاری موازی در کنار ابزار‌های سنتی مانند بازگشت خودکار تحریم‌ها که به دلیل و...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ناظران انتخاباتی از رقابت تنگاتنگ میان ائتلاف‌های سیاسی برای ۱۱ کرسی پارلمان در استان کربلا خبر دادند که میزان مشارکت را از ۵۵ درصد فراتر برده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سنای آمریکا با ۶۰ رأی موافق در برابر ۴۰ مخالف، به توافقی برای پایان دادن به طولانی‌ترین تعطیلی دولت در تاریخ کشور رأی داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است