بین‌الملل 11:49 - 08 اردیبهشت 1404
قیمت نفت پس از یک هفته پرنوسان، با افزایش اندکی رو‌به‌رو شد و فعالان آخرین تحولات مربوط به جنگ تجاری، برنامه‌های چین و مذاکرات ایران را ارزیابی کردند.

نوسان قیمت نفت در میان تحلیل جنگ تجاری و تحولات ایران

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - قیمت نفت پس از یک هفته پرنوسان، افزایش اندکی را ثبت کردند، زیرا معامله‌گران آخرین نشانه‌ها در جنگ تجاری را تحلیل می‌کردند و برای جزئیات برنامه‌های چین برای حمایت از اقتصادش و تحولات ژئوپلیتیکی در ایران آماده می‌شدند.

نفت برنت پس از کاهش ۱.۶ درصدی در هفته گذشته، از ۶۷ دلار در هر بشکه فراتر رفت، در حالی که نفت خام وست تگزاس اینترمدیت نزدیک به ۶۳ دلار بود. اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، به شبکه خبری‌ای‌بی‌سی نیوز گفت که مذاکرات با شرکای تجاری آمریکا ادامه دارد. او افزود: برخی از این مذاکرات به ویژه با کشور‌های آسیایی پیشرفت بسیار خوبی دارند.

در چین، بزرگترین واردکننده نفت خام در جهان و اقتصادی که بیشترین تعرفه‌های آمریکا را دریافت کرده است، مقامات قصد دارند در اواخر روز دوشنبه یک کنفرانس خبری برگزار کنند تا اقداماتی را با هدف تثبیت اشتغال و تضمین رشد پایدار اعلام کنند.

در همین راستا نفت در مسیر ثبت بزرگترین ضرر ماهانه از سال ۲۰۲۲ قرار دارد، پس از آنکه به پایین‌ترین سطح خود در چهار سال گذشته رسید. قرارداد‌های آتی تحت تاثیر نگرانی‌ها مبنی بر اینکه جنگ تجاری به سرکردگی آمریکا فعالیت اقتصادی را خفه کرده و به تقاضا برای انرژی آسیب می‌رساند، سنگینی می‌کردند.

همچنین تصمیم ائتلاف اوپک پلاس برای تقویت افزایش تولید متوقف شده، احساسات منفی در بازار نسبت به عرضه را عمیق‌تر کرد. قرار است این ائتلاف در ۵ مه برای بحث در مورد برنامه‌های تولید برای ژوئن تشکیل جلسه دهد.

در عرصه ژئوپلیتیک، آمریکا و ایران از وجود نشانه‌هایی از پیشرفت در مذاکرات مربوط به توافق بر سر برنامه هسته‌ای تهران خبر دادند و توافق کردند که نشست دیگری را در اروپا برگزار کنند.

منبع: الشرق


12184369
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا در جلسه شورای امنیت قطعنامه برقراری آتش‌بس در نوار غزه را وتو کرد؛ اقدامی که با واکنش شدید نماینده الجزایر مواجه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پنتاگون از موافقت با فروش سامانه موشکی جاولین به لهستان خبر داد، در حالی که لندن نیز اعلام کرد جنگنده‌های خود را به این کشور اعزام می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه اردن با محکوم کردن حمله به گذرگاه مرزی با اسرائیل، عامل آن را یک راننده غیرنظامی معرفی کرد که در حال انتقال کمک به غزه بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سید الحوثی با انتقاد شدید از نتایج ضعیف نشست دوحه، تاکید کرد که این بی‌عملی، رژیم اشغالگر اسرائیل را به تجاوزات بیشتر علیه منطقه تشویق کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیپلمات‌های سازمان ملل می‌گویند آمریکا احتمالاً قطعنامه آتش‌بس در غزه را وتو خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه اعلام کرد تروئیکای اروپایی تا پایان سپتامبر احتمالاً اسنپ‌بک را فعال خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مردم کرمان و راور در مجلس از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و اجرای طرح‌های توسعه ریلی برای اتصال کرمان به شبکه‌های ریلی منطقه خبر داد و گفت این پروژه می‌تواند پاکستان و افغانستان را مستقیماً به آب‌های آزاد خلیج فارس متصل کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفارت طالبان در مسقط با انتشار بیانیه‌ای، از عفو ۳۳ زندانی افغان توسط سلطان عمان به مناسبت میلاد پیامبر اسلام(ص) قدردانی کرد و این اقدام را گامی مثبت در تقویت روابط دوجانبه خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش لبنان می‌گوید رژیم اسرائیل با بمباران خانه‌ها و شهرک‌های جنوب لبنان، بیش از ۴۵۰۰ بار آتش‌بس را نقض کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک منبع به خبرگزاری فرانسه گفته است که در صورت فعال شدن دوباره تحریم‌ها علیه ایران توسط تروئیکای اروپا، شورای امنیت نیز به آن دوباره رای خواهد داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است