اجتماعی 13:04 - 28 اردیبهشت 1400
رییس کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران تاکید کرد
رییس کمیسیون شهر سازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران بر لزوم بارگذاری سریع طرح موضوعی کن و فرحزاد تاکید کرد.

طرح موضوعی کن و فرحزاد سریعا بارگذاری شود

به گزارش ایسنا، محمد سالاری در دویست و نود و پنجمین جلسه شورای شهر تهران گفت: من دو تذکر دارم که تذکر نخست مربوط به سازمان فاوا و معاونت شهر سازی و معماری شهرداری تهران است. علی رغم اینکه شورای شهر تهران طی پیگیری های بسیار زیاد موفق شد طرح موضوعی ۱۲۸۳ هکتاری کن و فرحزاد را طی ماه های گذشته در کمیسیون ماده ۵ و شورای عالی شهر سازی و معماری به تصویب برساند و این طرح  ابلاغ شد، ولی ماه ها است نقشه های محدوده محله کن و باغات آن روی سامانه طرح تفصیلی بار گذاری نشده و خیلی ها اراده ای ندارند در این دوره مدیریت شهری مخصوصا در سازمان فاوا این امر به بار گذاری برسد تا مردم بتوانند نتایج بسیار اثر بخش این دوره مدیریت شهری در ایجاد تفرجگاه عمومی را شاهد باشند.

وی افزود: من بارها و بارها شخصا  با مهندس فرجود صحبت کردم و همینطور با شهردار منطقه و نیز معاون شهرسازی و معماری شهرداری و حتی با آقای حناچی صحبت کردم  ولی به نتیجه نرسیدم و لذا  تقاضای من  این است تذکر بنده را به دوستان ابلاغ کنید تا حداکثر ظرف  یک هفته این اتفاق بیافتد.

وی ادامه داد: همین اتفاق در خصوص طرح تفصیلی ویژه منطقه ۲۲ رخ داده، طرح تفصیلی منطقه ۲۲ با  ۵۷۰۰ هکتار مساحت با رویکردهای کیفی سازی در شورای شهر و کمیسیون ماده ۵ و شورای عالی شهر سازی تصویب شد ولی هنوز بخش هایی از آن بارگذاری و عملیاتی برای اینکه مردم پشت گیشه شهرسازی بتوانند خدمت بگیرند نشده، همین موضوع در ارتباط با بسیاری از مصوبات شورا در خصوص اینکه شهرداری بیاید مصوبات نرخ گذاری شورا در مورد عوارض را بر روی سامانه بار گذاری کند تا فرم های اعلام عوارض به صورت سیستمی به مردم ارائه شود، انجام نشده است.

این عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: با این حال هر بار هم که من از اداره کل تدوین ضوابط و معاونت شهرسازی پیگیری می کنم که شاید بیش از ۵۰ بار جلسه گذاشتیم و پیگیری کردیم اعلام می کنند که سازمان فاوا بایستی اینها را بار گذاری کند.

رییس کمیسیون شهر سازی و معماری شورا افزود: اینها از جمله دستاورد های ارزشمند شورا است که متاسفانه با پیگیری های جدی و کارشناسی و مبتنی بر احترام نتوانستم به نتیجه برسانم لذا  از ریاست شورا و شهردار تهران می خواهم این موضوع را به سرانجام برسانند.

سالاری افزود: تذکر دوم در مورد محدوده قدیمی جماران و اردوگاهی که در محدوده جماران به نام اردوگاه امام خمینی (ره) وجود دارد می باشد. متاسفانه بنیاد مستضعفان در حریم شهر و در منطقه حفاظت شده شهر تهران برخلاف منویات مقام معظم رهبری با رویکرد درآمد زایی و شاید هم با نیت خیر اقدامات مغایر با طرح تفصیلی انجام داده است.

وی تاکید کرد: بنیاد مستضعفان نسبت به ساخت و ساز های غیر مجاز و دست اندازی در میراث طبیعی و حریم شهر تهران در حریم محله قدیمی جماران اقدام کرده و مجموعه قابل توجهی از بار گذاری ها به مساحت ۱۰ هزار متر مربع از قبیل تالار پذیرایی، ایجاد کاربری های تجاری و مسکونی و اداری،  رستوران و  مهد کودک آن هم در دل کوه شکل داده که تمامی این مستحدثات فاقد سند، فاقد حقوق مکتسبه و بدون مجوز و بدون نظارت مهندس ذی صلاح هستند که  در حریم شهر تهران شکل گرفته است. با پیگیری اهالی محله جماران پرونده ای برای رسیدگی به تخلفات انجام شده به کمیسیون ماده ۱۰۰ ارجاع شد و همکاران نیز هم در شعبه بدوی و هم در شعبه تجدید نظر رای به قلع و جمع آوری تمامی  مستحدثات دادند، اما متاسفانه شهرداری تهران در اجرای رای تعلل می کند لذا به شهرداری تهران تذکر می دهم دستورات اکید برای جمع آوری این تخلفات را داشته باشد.

انتهای پیام


11071784
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیران پلیس راهور تهران بزرگ و معاونین حمل و نقل و ترافیک مناطق مختلف شهرداری تهران با هدف تمهیدات ترافیکی طرح استقبال از مهر، بازگشایی مدارس و بحث حمل و نقل عمومی برای آمادگی مهر ماه در پلیس تهران بزرگ؛ جلسه مشترک برگزار کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران از اجرای فاز دوم طرد اتباع غیر مجاز در استان خبر داد و گفت: طرح به زودی اجرایی می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران گفت: در جنگ ۱۲ روزه، متاسفانه ما شاهد نقض سیستماتیک حقوق بشر در ابعاد وسیع بودیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی هیئت منصفه دادگاه سیاسی و مطبوعاتی گفت: هیئت منصفه دادگاه مطبوعات، کواکبیان را در مورد پرونده ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم»، مجرم شناخت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» به همت معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و با حضور مقامات عالی‌رتبه، اندیشمندان و نویسندگان برجسته کشور برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس آگاهی با انجام تحقیقات تخصصی، دو متهم را که با وعده سرمایه‌گذاری کلان سرمایه‌های مردم را به سرقت برده بودند، شناسایی و دستگیر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی فراجا از اجرای موفقیت‌آمیز دومین طرح مقابله با سارقان خشن در استان‌های جرم‌خیز خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در نشست شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت اعلام شد که هیئت شناسایی و اجاره اسکان حج ۱۴۰۵ به عربستان اعزام می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» موتورسیکلت نباید امور مربوط به حمل بار را انجام دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ورود خودرو و موتور به سطح گلزار شهدا در بهشت زهرای تهران، در روز‌های پنجشنبه و تعطیل این هفته در تمامی ساعات شبانه‌روز به طور موقت «ممنوع» است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است