بین‌الملل 18:19 - 29 بهمن 1403
سخنگوی کرملین، گفت که مسکو تمام اظهارات مقامات اروپایی در کنفرانس مونیخ را ثبت می‌کند.

کرملین: نتیجه‌گیری درباره اظهارات مقامات اروپایی در کنفرانس مونیخ زود است

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - دیمیتری پسکوف، امروز دوشنبه گفت که هنوز زود است که از اظهارات سیاستمداران اروپایی در کنفرانس مونیخ نتیجه‌گیری کلی شود.

او گفت: به طور کلی، با توجه به پتانسیل درگیری، فضای اطلاعاتی در کنفرانس مونیخ امسال به دلایل واضحی بیش از حد بارگذاری شده بود. به نظر من نتیجه‌گیری کلی بر اساس این اظهارات زود است. با این حال، ما تمام اظهارات را ثبت می‌کنیم.

جی. دی. ونس، معاون رئیس‌جمهور ایالات متحده، در کنفرانس مونیخ در ۱۴ فوریه، اتحادیه اروپا را به دلیل سانسور، از جمله مسدود کردن شبکه‌های اجتماعی، مورد انتقاد قرار داد. ونس گفت: «اگر شما از رأی‌دهندگان خود بترسید، آمریکا نمی‌تواند کاری برای شما انجام دهد.» او افزود که اروپا برای ایجاد هرگونه تغییر اساسی در سال‌های آینده نیاز به یک اقدام دموکراتیک دارد.

کریستوف هویسگن، رئیس کنفرانس مونیخ، در ۱۶ فوریه، نتایج این نشست در آلمان را «یک کابوس برای اروپا» توصیف کرد و افزود که اظهارات معاون رئیس‌جمهور آمریکا ثابت کرد که اروپا و ایالات متحده در ارزش‌های خود جهان‌های جداگانه‌ای هستند.

منبع: تاس


12157016
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا ایجاد یک منطقه غیرنظامی را به عنوان گزینه‌ای برای حل و فصل مسئله مرز‌ها در اوکراین پیشنهاد کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه لبنان در نامه‌ای بطور رسمی از وزیر خارجه کشورمان به دلیل نبود فضای مساعد برای سفر به ایران عذرخواهی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش تازه نابرابری جهانی نشان می‌دهد کمتر از ۶۰ هزار نفر در جهان مالک ثروتی معادل سه برابر دارایی نیمی از فقیرترین مردم زمین هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» افزایش بی‌سابقه تحرکات نظامی ارتش‌های ترکیه و سوریه در شمال و شرق سوریه، نشان از آماده‌سازی برای حمله مشترک علیه نیرو‌های دموکراتیک سوریه دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزرای خارجه مصر و آمریکا در یک تماس تلفنی، آخرین تحولات غزه، اجرای طرح ترامپ و تشکیل نیروی بین‌المللی ثبات را بررسی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کاخ ریاست جمهوری روسیه تاکید کرد که این کشور در اوکراین صلح پایدار می‌خواهد نه آتش‌بس.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دانمارک برای اولین بار پس از تهیه یک سند اطلاعاتی آمریکا را به عنوان تهدید برای امنیت ملی خود دسته‌بندی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت سودانی در سه حوزه «امنیت ملی» (پرونده مقاومت)، «دیپلماسی» (پرونده ترامپ) و «اقتصاد» (پرونده بدهی‌ها)، دچار سوءمدیریت، فقدان شفافیت و تناقض‌گویی آشکار است
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه روسیه به طرف‌های غربی هشدار داد که روسیه آماده است تا به استقرار هرگونه نیروی خارجی در اوکراین پاسخ و اقدامات لازم را انجام دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک شهرک‌نشین با انتشار ویدئویی در فیسبوک به نخست‌وزیر اسرائیل حمله کرد و گفت که سران رژیم با جریمه‌ها و بی‌توجهی، زندگی آنها را به بحران کشانده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است