اجتماعی 08:47 - 08 اردیبهشت 1404
دبیر شورای ترافیک استانداری تهران به وجود ۵۵۶ نقطه حادثه‌خیز در مناطق درون شهری استان اشاره کرد و گفت: امیدواریم برای رفع نقاط حادثه‌خیز تلاش شود.

وجود ۵۵۶ نقطه حادثه‌خیز در تهران؛ ۳۵ درصد تصادفات برون‌شهری است

باشگاه خبرنگاران جوان - ابوالفضل دربانی شامگاه یکشنبه اظهار کرد: شهرداری و راهور پایتخت در راستای کاهش مشکلات در این زمینه هر هفته سه‌شنبه‌ها جلسات مشترکی در حوزه ایمنی شهر دارند که باید با اقدامات گسترده‌تر در این زمینه نقاط حادثه‌خیز در سطح پایتخت را رفع کرد.

دربانی ادامه داد: با توجه به حجم بزرگراه‌ها و راه‌های اصلی در تهران که ۱.۴ درصد راه‌های کشور را تشکیل می‌دهد و اینکه ۱۴ درصد تردد کل کشور در شبکه راه‌های این استان انجام می‌شود، براساس ابلاغ کمیسیون ایمنی راه‌ها، در حوزه برون‌شهری ۱۰۸ نقطه حادثه‌خیز در پایان سال ۱۴۰۲ به استان تهران اعلام شد که ۹۴ نقطه مرتفع شده و مابقی تا پایان سال رفع خواهد شد.

کاهش ۱۷ درصدی جان‌باختگان تصادفات رانندگی برون شهری تهران

دربانی اضافه کرد: براساس آمار ۱۰ ماه منتهی به دی سال ۱۴۰۳ و با توجه به اقداماتی که انجام شده، کاهش ۱۷ درصدی در محور‌های برون‌شهری نسبت به سال ۱۴۰۲ در میزان جان‌باختگان را داشتیم.

به گفته وی، در این بازه زمانی ۴۱۲ کشته تصادفات به ثبت رسید که ۱۷ درصد کاهش را نشان می‌دهد البته معتقدیم با اقدامات ایمنی انجام شده این موفقیت حاصل شده است.

وی با اشاره به اینکه روزانه ۷۵۰ هزار خودرو از ورودی‌ها و خروجی‌های تهران تردد می‌کنند، افزود: در حوزه درون شهری در کل کشور میزان جان‌باختگان ناشی از تصادفات ۲۴ درصد و سهم برون شهری ۲۶ درصد است، اما در تهران این آمار‌ها متفاوت است به گونه‌ای که سهم ۳۵ درصدی برای تصادفات فوتی در حوزه برون شهری و ۶۵ درصد جانباختگان در حوزه درون‌شهری ثبت شده است.

دبیر شورای ترافیک استانداری تهران ادامه داد: سه درصد افراد کشته شده ناشی از تصادفات در کل کشور مربوط به این استان است، اما معتقدیم باید در حوزه درون شهری اقدامات بیشتری انجام شود تا این میزان هم کاهش یابد.

وی درباره وقوع توفان شدید یکشنبه شب در این استان و اینکه در معابر تهران دچار مشکلاتی شدیم که قابل پیش‌بینی بود، اظهار کرد: باید اقداماتی انجام می‌شد که این اتفاقات، خسارت کمتری بر جای می‌گذاشت.

منبع: ایرنا


12184291
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین رئیس کل دادگستری استان تهران توضیحاتی درباره ماجرای تصرف غیرقانونی زمین‌های کشاورزی توسط یکی از شرکت‌های بزرگ خودروسازی ارائه داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی حادثه منجر به فوت حمیدرضا درجاتی در پیست اتومبیلرانی، برای بررسی ابعاد حادثه پرونده قضایی تشکیل شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضاییه اعلام کرد: در راستای مقابله با برهم‌زنندگان امنیت روانی جامعه، برای یک فعال فضای مجازی حوزه خودرو پرونده قضایی تشکیل شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با تأکید بر لزوم تسریع در فرایند استعلام‌ها و نظارت دقیق‌تر بر ساخت‌وسازها، از همه دستگاه‌های اجرایی خواست تا با استفاده از فناوری‌های نوین، جلوی گسترش ساخت‌وساز‌های غیرمجاز را بگیرند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: استفاده از هوش مصنوعی برای پاسخ به ۱۹۰۰ سوال پر تکرار شهروندان از تأمین اجتماعی مد نظر قرار گرفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، در نشست با روسای کانون‌های بازنشستگان آموزش و پرورش سراسر کشور، گزارشی از مهم‌ترین اقدام‌ها و چالش‌های اخیر صندوق را ارائه کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول قوه قضاییه گفت: پرسش و اطلاع مردم از اقدامات و فعالیت‌های مسئولان جز حقوق آنها است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا گفت: هنگام وقوع جرایم ضمن حفظ خونسردی خود بدون بر هم زدن محل وقوع حادثه از ورود افراد متفرقه خودداری کنید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون جمعیت اداره کل سلامت شهرداری تهران از اجرای پویش‌های مختلف، برنامه‌های آموزشی، برپایی جشنواره‌های ترویجی و تکریم مادران و فعالان دست‌اندرکار جوانی جمعیت در هفته جمعیت پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه گفت:طرح ملی چله خدمت حقوقی از ۲۹ اردیبهشت تا ۲۴ خردادماه همزمان در سراسر کشور اجرا خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است