اقتصادی 11:52 - 30 شهریور 1403
کارشناس سیاست‌گذاری مسکن گفت: دولت نباید برای بازار مسکن نقش تصدی‌گری ایفا کند بلکه باید نقش تنظیم‌گری داشته باشد تا بازار به سمت بهبود و رونق هدایت شود‌.

دولت برای کنترل بازار مسکن باید نقش تنظیم‌گری ایفا کند

فرهاد  بیضایی کارشناس سیاست گذاری مسکن در برنامه روی خط رادیو اقتصاد با بیان اینکه دولت نباید در حوزه بازار مسکن نقش تصدی گری ایفا کند گفت: تصدی گری دولت نباید مخل بخش خصوصی شود و در این بازه زمانی وظیفه دولت تنها  نقش هدایت و تنظیم گری باید داشته باشد‌.

وی ادامه داد: در چند سال گذشته و در دوره های مختلف  دخالت دولت افزایش یافته است و افزایش تصدی گری دولت باعث شده  مسائل حوزه مسکن حل نشود.

او اظهار کرد:تصدی گری دولت هم در بازار تولید اثر گذار بوده و هم در بحث کنترل بازار مسکن تاثیر داشته که‌ در هر دوی این بخش ها باعث ایجاد مشکلات زیادی شده است.

کارشناس سیاست گذاری مسکن با بیان اینکه اگر در بازار مسکن شکستی وجود داشته باشد این شکست با تصدی گری دولت حل نمی شود گفت: دولت باید برای بهبود وضعیت بازار مسکن  نقش تنظیم گری داشته باشد.

او بیان کرد:  از سال ۹۸ دولت در حوزه ساخت وساز مسکن به ویژه در بازار مسکن ملی ورود کرده و در  کنترل قیمت ها موفق نبوده است‌.

بیضایی با بیان اینکه ورود دولت در حوزه اجاره مسکن و تصدی گری در این بازار چندان اثر گذار نبوده است گفت: در سال گذشته هم با سقف گذاری قیمت اجاره مسکن ما شاهد آن بوده ایم که تاثیر زیادی نگذاشته است بنابراین باید به سمت بهبود و تنظیم گری بازار مسکن حرکت کنیم.

خبرنگار: محبوبه کباری 

 

 


12094558
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: حذف اراضی ماده ۵۰ و عدم اجرای آن زمینه ساز افزایش قیمت زمین و حبس اراضی مسکونی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: تسهیلات بانکی با نرخ ۱۲ درصد برای رانندگان و کامیون‌داران در نظر گرفته شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد از توزیع گسترده روغن بصورت انبوه از روز شنبه در کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی توزیع نهاده مدت دار یا تولید قراردادی را راهکار پایداری تولید و تنظیم بازار اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از نهایی شدن قرارداد‌های مهم سرمایه‌گذاری با برخی کشور‌های علاقه‌مند برای توسعه زیرساخت‌های بنادر ایران خبرداد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بورس گفت: صندوق‌های با درآمد ثابت مبتنی بر ارز، از جمله ابزار‌های سرمایه‌گذاری جدید ارزی بازار سرمایه محسوب می‌شوند که منابع آنها صرف طرح‌های تولیدی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شریعتمداری گفت:طی این مدت بالغ بر ۷۰ تا ۸۰ هزار میلیارد تومان منابع تازه از طریق بانک‌ها در اختیار پروژه‌ها و فعالیت‌های نفتی قرار گرفته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز پنج‌شنبه ۱۸ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس حوزه انرژی گفت: بخش عمده‌ای از ناترازی انرژی از طریق اسقاط بخاری‌های فرسوده و کم‌بازده جبران می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران اعلام کرد: وضعیت پرواز‌ها و فرودگاه‌ها از مراجع رسمی، ملاک عمل قرار گیرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است