اجتماعی 14:21 - 28 فروردین 1403
شرور، عامل تیراندازی و اراذل و اوباش در شهر تهران دستگیر شد.

دستگیری شرور و عامل تیراندازی در تهران

 در پی وقوع یک فقره تیراندازی در محدوده محله "شوش" تهران، شناسایی و دستگیری متهم یا متهمان در دستور کار ماموران سازمان اطلاعات پلیس تهران قرار گرفت.

این گزارش می‌افزاید، ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی یک نفر را در این رابطه شناسایی و پس از هماهنگی قضائی طی عملیاتی ضربتی وی را در مخفیگاهش در محدوده محله "شوش"دستگیر کردند.

این گزارش حاکی است، متهم دستگیر شده فردی شرور و اراذل و اوباش می‌باشد و در حین دستگیری نیز از فرمان پلیسی تمرد و به سمت ماموران حمله ور شده بود.

گفتنی است، پلیس قاطعانه و با تمام توان با مخلان نظم و امنیت عمومی برخورد خواهد کرد و هرگز اجازه نخواهد داد هنجارشکنان امنیت و آرامش شهروندان را به مخاطره بیندازند.

 


12047892
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر یازدهم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقان موبایل قاپ در بزرگراه امام علی (ع) تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کار گفت: اصلاح عناوین شغلی با همکاری مرکز آمار ایران و سازمان تأمین اجتماعی بر مبنای داده‌های ثبتی در دستور کار قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف ۳۰ هزار متر زمین خواری با ۱۵۰ شاکی در حوزه یکی از شرکت‌های انبوه سازی مسکن خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون پیشگیری و درمان ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: ما از ورود موادمخدر به اروپا جلوگیری و در خشکی، دریا و نقاط صعب‌العبور با سوداگران مرگ مبارزه می‌کنیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دادگاه هیات منصفه سیاسی و مطبوعاتی با اشاره به برگزاری دادگاه در شعبه اول دادگاه کیفری یک استان تهران، گفت: هیات منصفه، مدیر مسئول «تصویر پتروشیمی» را مجرم نشناخت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران از صدور دو فقره کیفرخواست برای متهمان پرونده کثیرالشاکی جرائم پزشکی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: تجربه‌های اخیر در پایتخت نشان داده که تنها با اتکا به همبستگی مردم، مشارکت داوطلبان و هماهنگی میان نهاد‌های شهری می‌توان از بحران‌های بزرگ عبور کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور با تاکید بر اهمیت رعایت آزادی‌های مشروع مردم، گفت: هیچ قاضی حق ندارد بدون دلایل قانونی، شخصی را احضار یا از آزادی محروم کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دومین گردهمایی «روایت شهر» با هدف تبادل تجربه‌های زیسته دوران جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و تقویت گفتمان هویت‌محور در مجموعه فرهنگی ایوان شمس برگزار می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۵ درباره اهم پروژه‌های این منطقه توضیحاتی ارائه داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است