سیاسی 15:18 - 08 آذر 1400

استعفای آیت الله جنتی پذیرفته شد

به گزارش خبرگزاری مهر، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی با پذیرش استعفای آیت‌الله جنتی و تقدیر از زحمات ایشان؛ طی حکمی حجت‌الاسلام آقای حاج شیخ محمدحسین موسی‌پور را به سمت ریاست ریاست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی منصوب کردند.

متن حکم رهبر انقلاب به این شرح است:

بسم الله الرّحمن الرّحیم

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در شمار نهادهای قانونی فعال و اثرگذار در طول چند دهه و منشاء بصیرت‌افزائی و آرمانگرائی در بزرگداشت یادبودها و مناسبت‌های انقلاب اسلامی بوده و در سایه‌ی مدیریت موفق جناب آیت‌الله آقای جنتی دامت برکاته خدمات ارزشمندی به کشور کرده است. اکنون با عنایت به استعفای جناب آقای جنتی و با تشکر و تقدیر از زحمات فراوان ایشان، جناب حجت‌الاسلام آقای حاج شیخ محمدحسین موسی‌پور دام توفیقه را به مدیریت این شورا منصوب میکنم.

انتظار میرود مشی این شورا به تبعیت از شیوه‌ی راهنمایان بزرگ دینی، براساس تبیین و عمق بخشی به شعارها و رساندن پیام صادقانه و صمیمی به دل‌های مخاطبان باشد. این شورا از آغاز بر این اساس شکل گرفته و حرکت کرده و باید هرچه بیشتر به آن اهتمام ورزد.

توصیه‌ی اینجانب مردمی کردن بزرگداشت‌ها، و فعال کردن مساجد و نهادهای مردمی، و به کارگیری ابتکارات و خلاقیت‌های جوانان انقلابی، و طراوت و تازگی بخشیدن به مراسم دینی و انقلابی است. توصیه‌ی دیگر چابک و سبک کردن تشکیلات و زدودن زائده‌ها و فرسودگی‌های آن است.

از خداوند متعال توفیقات ایشانرا مسألت میکنم و مجدداً از آیت‌الله آقای جنتی تشکر مینمایم.

سیّدعلی خامنه‌ای

۸ آذر ۱۴۰۰


11342415
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه پاکستان امروز (پنجشنبه) اعلام کرد که رئیس دستگاه دیپلماسی این کشور طی گفت‌وگوی تلفنی با همتای ایرانی خود، نسبت به اوضاع فعلی منطقه ابراز نگرانی و بر اولویت دیپلماسی برای برون رفت از بحران تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور می‌گوید به‌عنوان یک عضو از دولت بابت قطعی اینترنت از مردم، پژوهشگران و شرکت‌ها عذرخواهی می‌کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت، با اشاره به اظهارات اخیر رئیس‌جمهور ایالات متحده، این مواضع را نقض فاحش منشور ملل متحد دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما اصل گفت‌و‌گو و دیپلماسی را رد نمی‌کنیم، اما دیپلماسی باید واقعی و با احترام متقابل و همراه با تضمین باشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما اصل گفت‌و‌گو و دیپلماسی را رد نمی‌کنیم، اما دیپلماسی باید واقعی و با احترام متقابل و همراه با تضمین باشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران می‌گوید براساس ابلاغیه‌های دولت و سیاستگذاری‌هایی که انجام می‌گیرد به مردم آسیب‌دیده از اغتشاشات خسارت پرداخت می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران می‌گوید براساس ابلاغیه‌های دولت و سیاستگذاری‌هایی که انجام می‌گیرد به مردم آسیب‌دیده از اغتشاشات خسارت پرداخت می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر آثار مرتبط با دفاع مقدس دوم در جشنواره فیلم فجر و احتمال حمله نظامی آمریکا به ایران پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور با انتشار پیامی از دستور رئیس‌جمهور برای انتشار اسامی تمامی جانباختگان و شهدای حوادث اخیر خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سپاه با اشاره به تهدیدات نظامی مقامات آمریکایی گفت: تجربه دفاع مقدس ۱۲ روزه نشان داد گزینه نظامی علیه ایران شکست خورده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است