اجتماعی 18:13 - 30 دی 1403
معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا گفت: تمامی مشاوره‌های پلیس رایگان است.

مصالحه ۶۹ درصدی پرونده‌های ارجاعی به مراکز مشاوره پلیس

سردار سعید منتظرالمهدی معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در اولین همایش ملی روانشناسان و مشاوران پلیس اظهار داشت: عدم ایجاد گفتمان میان جوانان و رها کردن نسل جدید توسل والدین مشکلاتی را برای جوانان ایجاد کرده است.

وی با بیان نیاز ورود مداخله گرانه از جنس روانشناسی و روانشناختی به مسائل جوانان افزود: پلیس جمهوری اسلامی مفتخر است که به عنوان یکی از محدود پلیس‌های جهان در حوزه روانشناسی و روانشناختی مداخله دارد.

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا اظهار داشت: امروز پلیس جمهوری اسلامی با یک هزار و ۹۵۰ حامل و روانشناس و یک هزار و ۱۰۰ دایره مشاوره در کلانتری‌ها در ۵۵ شهرستان به مردم خدمات ارائه می‌دهد.

وی افزود: طی ماه‌های اخیر در ۵۵ مرکز مشاوره و تلفن‌های گویای پلیس بالغ بر ۱۸ هزار مشاوره و مددکاری انجام شده است.

سردار منتظرالمهدی با بیان اینکه تمامی مشاوره‌های پلیس رایگان است افزود: ۶۹ درصد پرونده مشکلات خانوادگی که به پلیس ارجاع می‌شود منجر به صلح شده ونیازی به اقدام انتظامی و مراجع قضائی ندارد.

وی با بیان اینکه امروز جامعه ما نیازمند گوش شنوا است افزود: پلیس در این زمینه وارد شده و خود را گوش شنوای آسیب‌ها و مشکلات اجتماعی می‌داند.

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون یک میلیون خدمت در مراکز مشاوره و مددکاری به مردم ارائه شده است افزود: ما به دنبال ایجاد تلنگری در این مراکز هستیم و بعد از راهنمایی‌های اولیه برای انجام اقدامات بعدی به کارشناسان متخصص ارجاع می‌دهیم.

وی افزود: به لطف خداوند و همت عزیزان در این مراکز امروز بیش از ۶۹ درصد پرونده‌های ارجاعی به مراکز مشاوره منتج به صلح و سازش می‌شود؛ امیدواریم بتوانیم در این صده پیش رو به سهم خودمان تاب‌آوری را افزایش دهیم و بتوانیم باری از دوش جوانان عزیزمان برداریم.

سردار منتظر المهدی در پایان گفت: در تلاشیم تعداد مشاوران را در سراسر کشور افزایش دهیم و افق بسیار روشنی برای این حوزه متصور هستیم.

منبع: مهر


12143178
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راهور کشور آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌ها را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران گفت: حقوق پرستاران در مراکز دولتی در سال ۱۴۰۴ بین ۱۲ تا ۱۸ میلیون تومان است، در حالی که هزینه ماهانه زندگی برای یک خانوار شهری به بیش از ۳۵ میلیون تومان رسیده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده محاکمه آمران و عاملان ترور سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در مجتمع قضایی امام خمینی (ره) برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مومنی گفت: استانداری‌ها محور توسعه اقتصادی هستند و سرمایه‌گذاری برای تولید اولویت دولت است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگی امور اقتصادی وزارت کشور گفت: اصلاح شبکه توزیع و کاهش واسطه‌های غیرضروری، مهم‌ترین ظرفیت موجود برای کنترل قیمت‌ها و رساندن کالا با قیمت مناسب‌تر به مردم است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا گفت: کاربران با نصب برنامه‌های مخرب، دسترسی کامل به گوشی و اپلیکیشن‌های مالی خود را به مجرمان می‌دهند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» علوی گفت: خانه‌های تاریخی و میراثی شهر تهران نیازمند مدیریت، برنامه‌ریزی و بهره‌برداری هدفمند هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار پاکدشت از آغاز اجرای نخستین دوربرگردان غیرهمسطح این شهر خبر داد و گفت: این پروژه با رویکردی ملی و با هدف کاهش ترافیک خروجی شرقی پاکدشت، تسهیل تردد شهروندان و روان‌سازی عبور و مرور در مسیر ترانزیتی شرق به غرب کشور در حال اجراست و طی ۱...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طرح فرهنگی تربیتی «شهید آرمان» با هدف پیوند عمیق میان نهاد‌های تربیتی محله، در راستای راهبرد قرارگاه تعلیم و تربیت مدیریت شهری در منطقه ۱۴ به مرحله تثبیت رسید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به چالش‌های تأمین مواد اولیه دارویی و اختلاف آمارها در حوزه غذا و دارو و درمان، از بررسی طرح کشت «شقایق الیفرا» برای جبران کسری داروهای مخدر پایه خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است