اجتماعی 09:54 - 16 دی 1404
رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: دو فضا برای آرامستان جدید جانمایی شده که معارض دارد و باید برطرف شود. اگر اقدام به رفع معارض نکنند آرامستانی احداث نمی‌شود.

جانمایی دو فضا برای ایجاد آرامستان‌های جدید

باشگاه خبرنگاران جوان- مهدی چمران در حاشیه سیصد و هشتاد و ششمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امروز از رئیس سازمان مدیریت پسماند برای ارائه گزارش دعوت شده است، اظهار کرد: سه گزارش حسابرسی و تعدادی پرونده باغات نیز در دستور قرار دارد.

وی در خصوص ورود استانداری به احداث آرامستان، یادآور شد: آنها نگفتند ما آرامستان می‌سازیم. ساخت آرامستان در معاونت عمرانی استانداری به تصویب رسیده است. لایحه آرامستان‌ها در کمیسیون خدمات شهری و شهرسازی و معماری است. دو فضا جانمایی شده که معارض دارد و باید برطرف شود. اگر اقدام به رفع معارض نکنند آرامستانی احداث نمی‌شود.

چمران در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: قرار بر این شده گزارشاتی از برنامه‌های تاکسیرانی ارائه شود که هنوز ارائه نشده، اما روند را دنبال می‌کنیم که به وظایف خود عمل کنند.

وی با بیان اینکه باید مخازن ما میزانی از آب داشته باشد که کمبود‌ها را جبران کند، یادآور شد: امیدواریم به میزانی بارندگی به ویژه برف داشته باشیم که بتوانیم فصول دیگر را پشت سر بگذاریم.

چمران با اعلام اینکه مجسمه والرین در محل فرودگاه نصب شد، گفت: کاری که در میدان ونک برای ساخت مجسمه آرش کمانگیر انجام شد بسیار خوب است. این روند دنبال خواهد شد و تلاش بر این است که آثار ارزشمندی تولید شود. شنیدیم که تندیسی از شهید چمران نیز ساخته می‌شود که عکس‌های آن را دیدم و راضی نبودم و امیدوارم در نهایت مجسمه خوبی ساخته شود.


12254750
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از تشکیل قرارگاه مقابله با احتکار کالا‌های اساسی خبر داد و تاکید کرد: جلوی هرگونه سوءاستفاده از حذف ارز ترجیحی را خواهیم گرفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: طرح کالا برگ الکترونیکی شامل هر فرد ایرانی ساکن در کشور فارغ از هر گونه دهک بندی می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا، آخرین وضعیت ترافیکی محور‌های مواصلاتی کشور را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ، از شناسایی و دستگیری اعضای یک باند حرفه‌ای جعل اسناد ملکی در پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: همواره رابطه وثیقی میان بازاریان و نهاد‌های مقدس انقلابی وجود داشته است و بازاریان در خط مقدم کمک‌رسانی به مردم در حوادث مختلف بوده‌اند
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مدیریت مطالعات خدمات شهری و محیط زیست در مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران، با تأکید بر ضرورت توجه جدی به مدیریت پسماند‌های تیز و برنده، این موضوع را یکی از تهدید‌های جدی سلامت عمومی در خانه‌ها، آرایشگاه‌ها و مراکز درمانی دانست. ...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز امور بین‌الملل و کنوانسیون‌های سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: از ظرفیت «صندوق سازگاری» کنوانسیون تغییر اقلیم سازمان ملل‌متحد و برنامه توسعه ملل‌متحد (UNDP) برای افزایش تاب آوری اقلیمی در کشور استفاده خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با هدف محرومیت‌زدایی هدفمند، توانمندسازی اقتصادی و ارتقای شاخص‌های آموزش و سلامت، تفاهم‌نامه‌های همکاری میان بنیاد علوی و استانداری هرمزگان با اعتباری بالغ بر ۲۵.۵ همت به امضا رسید؛ تفاهم‌نامه‌هایی که اجرای آنها طی سه سال آینده، زمینه‌ساز ت...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نشست هماهنگی و هم‌افزایی در حوزه آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی میان سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور برگزار و بر توسعه همکاری‌های مشترک دو سازمان تأکید شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز اطلاع رسانی پلیس امنیت اقتصادی فراجا، اعلام کرد: در اجرای ۲ عملیات مختلف در استان تهران و فارس در مجموع ۲۸ هکتار زمین خواری کشف و آزادسازی شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است