سیاسی 17:42 - 12 آبان 1403
معاون شورای امنیت ملی روسیه گفت: امکان دستیابی به توافق در درگیری اوکراین وجود داشت، اما جهان غرب «جنگ نیابتی» را علیه روسیه برگزید.

مدودف: غرب به جای توافق، «جنگ نیابتی» را علیه روسیه انتخاب کرد

دیمیتری مدودف در مصاحبه با شبکه تلویزیونی راشاتودی (RT) اظهار داشت: امکان دستیابی به توافق وجود داشت، اما غرب مسیر کاملا متفاوتی را انتخاب کرد.

معاون شورای امنیت روسیه در ادامه تصریح کرد که آنچه غرب در خاک اوکراین علیه روسیه انجام می‌دهد، جنگی نیابتی نیست بلکه به بیان دقیق‌تر، یک جنگ واقعی است.

وی اظهار داشت: دشمنان فعلی ما بر این باورند که حق ارسال هر گونه سلاح به اوکراین یا اعزام مشاوران خود برای همفکری در مورد نحوه انجام خصومت‌ها را دارند.

این سیاستمدار روس افزود: آنها [مقامات کشور‌های غربی]می‌گویند که «ما مختصات تاسیسات روسیه را به شما می‌دهیم» که در اصل به این معنی است که متخصصان ما آنها را با حملات موشکی هدف قرار خواهند داد.

وی با بیان اینکه «این در واقع به رسمیت شناختن جنگ علیه روسیه است»، تاکید کرد که این دیگر یک جنگ نیابتی علیه مسکو نیست بلکه «یک جنگ واقعی» است.

مدودف در این مصاحبه همچنین هشدار داد که اگر رئیس‌جمهور بعدی آمریکا همچنان درگیری در اوکراین را تشدید کند، ایالات متحده «راه را برای جنگ جهانی سوم هموار می‌کند».

معاون شورای امنیت روسیه ادامه داد: اگر رهبر بعدی [آمریکا]با همان اشتیاق و انرژی به دامن زدن به آتش درگیری روسیه و اوکراین ادامه دهد، این انتخابی بسیار بد خواهد بود چراکه راهی به سوی جهنم است. هر کس تصمیم به ادامه جنگ بگیرد، مرتکب اشتباه بزرگی شده است.

به گفته این سیاستمدار روس، نخبگان آمریکا اگر فکر می‌کنند که روسیه تمایلی به عبور از برخی خطوط و استفاده از سلاح‌های هسته‌ای برای محافظت از خود ندارد، اشتباه می‌کنند.

جنگ اوکراین در پی بی‌توجهی غرب نسبت به نگرانی‌های امنیتی مسکو و گسترش نیرو‌های ناتو تا نزدیکی مرز‌های روسیه کلید خورد.

رئیس‌جمهور روسیه دوم اسفندماه ۱۴۰۰ استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت و سه روز بعد، عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند علیه اوکراین آغاز کرد. به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد.

طی این مدت کشور‌های عضو ناتو از جمله آمریکا با کنار گذاشتن گزینه دیپلماتیک برای برقراری صلح، با حمایت‌های هنگفت نظامی از کی‌یف بر این جنگ افروزی ادامه داده و با تجهیز اوکراین به سلاح‌های پیشرفته و سنگین‌تر نظامی، آشکارا سیاست تحریک کرملین را دنبال می‌کنند.


12111744
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی زمینی سپاه، جوانان را سرشار از فکر، خلاقیت و نوآوری دانست و بر نقش محوری تلاش مستمر و کسب علم در شکوفایی استعداد‌های آنان تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید مودیان قبل از دریافت پول فروش نسیه باید مالیات پرداخت می‌کردند، اما با اصلاحات جدید، پرداخت مالیات این معاملات به زمان تسویه موکول شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به اینکه گزارش کمیسیون تحقیق سازمان ملل هیچ تردیدی در اینکه جنایات اسرائیل در غزه «نسل‌کشی» است باقی نمی‌گذارد، تاکید کرد: حامیان رژیم نسل‌کش باید مشارکت و همدستی در نسل‌کشی فلسطینیان را متوقف کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور گفت: الگوی همکاری‌های موفق کشورهای مستقلی همچون ایران و روسیه ثابت خواهد کرد که دوران یکجانبه‌گرایی در دنیا به سرآمده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» برای بررسی روابط ایران و تونس با میرمسعود حسینیان سفیر کشورمان در تونس به گفت‌وگو نشستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر درخواست بازنگری فوری دستمزد در شورای عالی کار و سنگین‌ترین شکست تاریخ استقلال پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان انرژی اتمی تأکید کرد: در پی حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به تأسیسات هسته‌ای ایران، ازسرگیری کامل بازرسی‌ها از سوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مشروط به اتخاذ تدابیر ویژه است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل اعلام کرد که ایران صلح، ثبات و توسعه در افغانستان را به‌طور مستقیم مرتبط با امنیت ملی خود می‌داند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه گفت: ایران با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد و شیوه‌نامه روشنی راجع به نحوه ایفای تعهدات پادمانی تدوین کرد. اکنون نوبت طرف‌های مقابل است که از این فرصت برای تداوم مسیر دیپلماتیک استفاده کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات درباره اختلال های پیش آمده در اینترنت توضیح داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است