سیاسی 14:31 - 19 اردیبهشت 1400
نماینده مردم فیروزآباد و فراشبند در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: چرا نسبت به جذب داوطلبان کارنامه سبز که در شرایط کرونایی آزمون دادند و پذیرفته شده‌اند، اقدام نمی‌شود در حالی که با کمبود معلم در آموزش و پرورش مواجه هستیم.

فروردین: علت عدم جذب داوطلبان کارنامه سبز در آموزش و پرورش چیست؟

به گزارش ایسنا، محمدمهدی فروردین در تذکری شفاهی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، خطاب به وزیر نیرو بیان کرد: ۲۰ سال از افتتاح سد سلمان فارسی در قیر و کارزین می‌گذرد ولی مردم از کمترین مواهب آن بی بهره‌اند. نه حقابه کشاورزان تثبیت شده، نه کانال‌های پایاب و نه آب آشامیدنی مردم تأمین شده است. 

وی در ادامه اظهار کرد: بحران آب شرب در شهرستان فراشبند و بخش مرکزی این شهرستان و همچنین در دهرم و دجلاب بیداد می‌کند و هیچ فریادرسی نیست که به داد مردم برسد. در رفع مشکل تملک اراضی روستای عفت آباد و همچنین پیرامون تعجیل در آبگیری سد هایقر تأکید می‌کنم که هرچه سریع تر اقدامات لازم در دستور کار قرار گیرد.

نماینده مردم فیروزآباد و فراشبند در مجلس شورای اسلامی در تذکری دیگر خطاب به وزیر نفت تصریح کرد: چرا توسعه میادین گازی حوزه انتخابیه و شروع به کار پروژه پالایشگاه فراشبند را معطل کرده‌اید، همچنین باید در رفع مشکل بیش از ۳۵۰ راننده که به صورت غیرحجمی ۲۰ سال به صورت مستمر کار می کنند اقدام شود. چرا با روح و روان این عزیزان بازی می‌شود.

فروردین در تذکری دیگر خطاب به وزیر آموزش و پرورش، افزود: چرا نسبت به جذب داوطلبان کارنامه سبز که در شرایط کرونایی آزمون دادند و پذیرفته شده‌اند، اقدام نمی‌شود در حالی که با کمبود معلم در آموزش و پرورش مواجه هستیم و اکنون نیز این عزیزان در مقابل مجلس تجمع کرده‌اند.

انتهای پیام


11058829
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از تداوم عملیات بارورسازی ابر‌ها از ۲۴ آبان‌ماه تا پایان فصل بهار خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» بنا بر تصویب فرمانده معظم کل قوا (مدظله‌العالی)، درجه سپهبدی شهید والامقام محمد باقری به نمایندگی از معظم له توسط رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح، به خانواده آن شهید بزرگوار اهدا شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس جمهور آیین‌نامه سوییچ سهمیه سوخت (فعلا بنزین) از کارت سوخت به کارت بانکی با عاملیت وزارت اقتصاد را به دستگاه‌های مربوطه ابلاغ کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس صداوسیما می‌گوید فلسفه وجودی رسانه ملی، پیشرفت کشور و کمک به ارتقای جامعه در حوزه‌های مختلف است و یکی از سرفصل‌های اصلی ما در سند تحول، پیشرفت است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور خطاب به فرمانداران سراسر کشور، دستور شروع فرایند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها را صادر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید حذف ماده ۵۰ قانون برنامه هفتم به‌معنای چشم‌پوشی از یکی از ابزارهای مهم سیاست‌گذاری مسکن است و مجلس هرگز با آن همراهی نخواهد کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر گفت‌وگوی وزرای امور خارجه ایران و روسیه، سفیدپوش شدن بسیاری از نقاط کشور در پی بارش برف و بازی پرسپولیس و تراکتور پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور آیین‌نامه اجرایی جبران قدرت خرید طبقات متوسط و پایین درآمدی جامعه را ابلاغ کرد و در آن شیوه حذف خانواده‌ها از حمایت و دریافت کالابرگ را اعلام کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: امام خمینی(ره) در هر کلام و گفتار مقابله با ظالم و استکبار را به صورت عملی عرضه می‌کرد و پیام آور وحدت و انسجام بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگو و معاون روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: جنگ ۱۲ روزه طرحی از پیش طراحی شده برای براندازی نظام و نبردی تمدنی، هویتی و گفتمانی علیه جمهوری اسلامی ایران بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است