سیاسی 14:31 - 19 اردیبهشت 1400
نماینده مردم فیروزآباد و فراشبند در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: چرا نسبت به جذب داوطلبان کارنامه سبز که در شرایط کرونایی آزمون دادند و پذیرفته شده‌اند، اقدام نمی‌شود در حالی که با کمبود معلم در آموزش و پرورش مواجه هستیم.

فروردین: علت عدم جذب داوطلبان کارنامه سبز در آموزش و پرورش چیست؟

به گزارش ایسنا، محمدمهدی فروردین در تذکری شفاهی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، خطاب به وزیر نیرو بیان کرد: ۲۰ سال از افتتاح سد سلمان فارسی در قیر و کارزین می‌گذرد ولی مردم از کمترین مواهب آن بی بهره‌اند. نه حقابه کشاورزان تثبیت شده، نه کانال‌های پایاب و نه آب آشامیدنی مردم تأمین شده است. 

وی در ادامه اظهار کرد: بحران آب شرب در شهرستان فراشبند و بخش مرکزی این شهرستان و همچنین در دهرم و دجلاب بیداد می‌کند و هیچ فریادرسی نیست که به داد مردم برسد. در رفع مشکل تملک اراضی روستای عفت آباد و همچنین پیرامون تعجیل در آبگیری سد هایقر تأکید می‌کنم که هرچه سریع تر اقدامات لازم در دستور کار قرار گیرد.

نماینده مردم فیروزآباد و فراشبند در مجلس شورای اسلامی در تذکری دیگر خطاب به وزیر نفت تصریح کرد: چرا توسعه میادین گازی حوزه انتخابیه و شروع به کار پروژه پالایشگاه فراشبند را معطل کرده‌اید، همچنین باید در رفع مشکل بیش از ۳۵۰ راننده که به صورت غیرحجمی ۲۰ سال به صورت مستمر کار می کنند اقدام شود. چرا با روح و روان این عزیزان بازی می‌شود.

فروردین در تذکری دیگر خطاب به وزیر آموزش و پرورش، افزود: چرا نسبت به جذب داوطلبان کارنامه سبز که در شرایط کرونایی آزمون دادند و پذیرفته شده‌اند، اقدام نمی‌شود در حالی که با کمبود معلم در آموزش و پرورش مواجه هستیم و اکنون نیز این عزیزان در مقابل مجلس تجمع کرده‌اند.

انتهای پیام


11058829
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی با اشاره به اینکه منطقه تحمل تنش‌ها و درگیری بیشتر را ندارد، گفت: اختلاف نظرات ایران و فرانسه زیاد است، اما گفت‌و‌گو یک امر لازم و بدیهی در روابط بین‌الملل است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهوری گفت: پزشکیان خود را نماینده همه ملت ایران می‌داند و برای منافع ملی لحظه‌ای دریغ نکرده و نخواهد کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حضرت آیت الله خامنه‌ای در سخنرانی تلویزیونی فرمودند: با زنده بودن بسیج، مقاومت زنده می‌ماند. اگر بسیج، با نشاط باشد، مستضعفان عالم در مقابل ستمگران احساس پشتگرمی خواهند کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند: دولت آمریکا شایسته ارتباط و همکاری با جمهوری اسلامی نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس گفت: ممانعت برخی کشور‌های غربی از ریاست نامزد‌های کُرد و اهل سنت ایرانی بر مجمع اقلیت‌ها، مبتنی بر تبعیض سیستماتیک، ساختاری و نهادین غرب علیه ایران است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر معظم انقلاب امشب به صورت تلویزیونی با مردم ایران درباره مسائل روز کشور سخن می‌گویند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اقدام موهن و ناموجه دولت استرالیا در برچسب‌زنی به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را به شدت محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه در پی حادثه آتش‌سوزی در شهر هنگ‌کنگ چین، همدردی جمهوری اسلامی ایران با خانواده جان‌باختگان را ابراز کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گلزاری گفت: مصوبه اخیر درباره بنزین جزو معدود مصوبات قیمت‌گذاری در این حوزه است که محرمانگی ندارد. چون باید صدای موافقان، منتقدان و کارشناسان به درستی در سطح جامعه شنیده شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمازجمعه این هفته تهران، هفتم آذر به امامت حجت‌الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است