سیاسی 14:31 - 19 اردیبهشت 1400
نماینده مردم فیروزآباد و فراشبند در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: چرا نسبت به جذب داوطلبان کارنامه سبز که در شرایط کرونایی آزمون دادند و پذیرفته شده‌اند، اقدام نمی‌شود در حالی که با کمبود معلم در آموزش و پرورش مواجه هستیم.

فروردین: علت عدم جذب داوطلبان کارنامه سبز در آموزش و پرورش چیست؟

به گزارش ایسنا، محمدمهدی فروردین در تذکری شفاهی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، خطاب به وزیر نیرو بیان کرد: ۲۰ سال از افتتاح سد سلمان فارسی در قیر و کارزین می‌گذرد ولی مردم از کمترین مواهب آن بی بهره‌اند. نه حقابه کشاورزان تثبیت شده، نه کانال‌های پایاب و نه آب آشامیدنی مردم تأمین شده است. 

وی در ادامه اظهار کرد: بحران آب شرب در شهرستان فراشبند و بخش مرکزی این شهرستان و همچنین در دهرم و دجلاب بیداد می‌کند و هیچ فریادرسی نیست که به داد مردم برسد. در رفع مشکل تملک اراضی روستای عفت آباد و همچنین پیرامون تعجیل در آبگیری سد هایقر تأکید می‌کنم که هرچه سریع تر اقدامات لازم در دستور کار قرار گیرد.

نماینده مردم فیروزآباد و فراشبند در مجلس شورای اسلامی در تذکری دیگر خطاب به وزیر نفت تصریح کرد: چرا توسعه میادین گازی حوزه انتخابیه و شروع به کار پروژه پالایشگاه فراشبند را معطل کرده‌اید، همچنین باید در رفع مشکل بیش از ۳۵۰ راننده که به صورت غیرحجمی ۲۰ سال به صورت مستمر کار می کنند اقدام شود. چرا با روح و روان این عزیزان بازی می‌شود.

فروردین در تذکری دیگر خطاب به وزیر آموزش و پرورش، افزود: چرا نسبت به جذب داوطلبان کارنامه سبز که در شرایط کرونایی آزمون دادند و پذیرفته شده‌اند، اقدام نمی‌شود در حالی که با کمبود معلم در آموزش و پرورش مواجه هستیم و اکنون نیز این عزیزان در مقابل مجلس تجمع کرده‌اند.

انتهای پیام


11058829
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به صدور قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام گفت: اقدام تقابلی حتما با واکنش ما مواجه می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه ایران با رد قطعنامه شورای حکام، آن را حاصل فشار آمریکا و سه کشور اروپایی دانست و اعلام کرد این اقدام، حقوق هسته‌ای ایران را نقض و مسیر همکاری با آژانس را دچار اخلال کرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس می‌گوید با تغییرات نرخ ارز، بازار دچار شوک شد و قیمت دارو چند برابر شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و وزیر امور خارجه فدراسیون روسیه در تماسی تلفنی درباره روابط دوجانبه، تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌و‌گو و تبادل نظر کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ضمن اعلام موافقت جمهوری اسلامی ایران برای مذاکره و یک توافق عادلانه و متوازن تصریح کرد: در طول جنگ ۱۲ روزه درس‌های زیادی آموختیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی نیروی قدس سپاه پاسداران با صدور اطلاعیه‌ای از شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیرو‌های پاسدار جوان در یکی از پادگان‌های آموزشی استان تهران خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون روابط عمومی سپاه گفت: فرض ما این است که هر لحظه ممکن است جنگ شود و ما جز این فکر نمی‌کنیم. ما به‌عنوان نیرو‌های مسلح باید بدبینانه فکر کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه، اقدام اخیر نخست‌وزیر و تعداد دیگری از سرکردگان رژیم اشغالگر صهیونیستی در ورود غیرقانونی به خاک سوریه را محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان گفت: پس از انجام اقدام غیرقانونی سه کشور اروپایی در شورای امنیت، تفاهم قاهره عملا دیگر مبنایی در روابط ایران و آژانس در حوزه پادمان نبود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: زمان سه ساله برای از بین بردن جبران عقب‌ماندگی در زمینه علم و فناوری در نظر گرفته‌ایم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است