سیاسی 14:31 - 19 اردیبهشت 1400
نماینده مردم فیروزآباد و فراشبند در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: چرا نسبت به جذب داوطلبان کارنامه سبز که در شرایط کرونایی آزمون دادند و پذیرفته شده‌اند، اقدام نمی‌شود در حالی که با کمبود معلم در آموزش و پرورش مواجه هستیم.

فروردین: علت عدم جذب داوطلبان کارنامه سبز در آموزش و پرورش چیست؟

به گزارش ایسنا، محمدمهدی فروردین در تذکری شفاهی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، خطاب به وزیر نیرو بیان کرد: ۲۰ سال از افتتاح سد سلمان فارسی در قیر و کارزین می‌گذرد ولی مردم از کمترین مواهب آن بی بهره‌اند. نه حقابه کشاورزان تثبیت شده، نه کانال‌های پایاب و نه آب آشامیدنی مردم تأمین شده است. 

وی در ادامه اظهار کرد: بحران آب شرب در شهرستان فراشبند و بخش مرکزی این شهرستان و همچنین در دهرم و دجلاب بیداد می‌کند و هیچ فریادرسی نیست که به داد مردم برسد. در رفع مشکل تملک اراضی روستای عفت آباد و همچنین پیرامون تعجیل در آبگیری سد هایقر تأکید می‌کنم که هرچه سریع تر اقدامات لازم در دستور کار قرار گیرد.

نماینده مردم فیروزآباد و فراشبند در مجلس شورای اسلامی در تذکری دیگر خطاب به وزیر نفت تصریح کرد: چرا توسعه میادین گازی حوزه انتخابیه و شروع به کار پروژه پالایشگاه فراشبند را معطل کرده‌اید، همچنین باید در رفع مشکل بیش از ۳۵۰ راننده که به صورت غیرحجمی ۲۰ سال به صورت مستمر کار می کنند اقدام شود. چرا با روح و روان این عزیزان بازی می‌شود.

فروردین در تذکری دیگر خطاب به وزیر آموزش و پرورش، افزود: چرا نسبت به جذب داوطلبان کارنامه سبز که در شرایط کرونایی آزمون دادند و پذیرفته شده‌اند، اقدام نمی‌شود در حالی که با کمبود معلم در آموزش و پرورش مواجه هستیم و اکنون نیز این عزیزان در مقابل مجلس تجمع کرده‌اند.

انتهای پیام


11058829
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» آخرین وضعیت و عملکرد اجرای قانون «حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» در شورای فنی دیوان محاسبات کشور مورد بررسی قرار گرفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور بر محدود و محصور نشدن سقف یادگیری دانش‌آموزان، به امکانات و فناوری‌های قدیمی و ناکارآمد برای امروز و آینده، تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، ماده واحده «تعیین مناسبت‌های جدید برای درج در تقویم رسمی کشور» که در جلسه ۹۲۴ مورخ ۲۷ آبان ماه ۱۴۰۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی، به تصویب رسیده است، را برای اجرا ابلاغ کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور ضمن تعیین الزامات مدیریت پروژه‌های حمل‌ونقل ریلی تصریح کرد: مهم‌ترین اولویت ما در بخش حمل‌ونقل، توسعه ناوگان عمومی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ایران در دیدار همتای روس خود گفت: ما مواضع مشابهی در خصوص تقریبا همه مسائل بین‌المللی داریم و در همه مسائل از هم حمایت کردیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور از هدف‌گذاری برای تکمیل سامانه پایش پروژه‌های کلان کشور در حوزه انرژی، سلامت، آموزش و کشاورزی تا پیش از عید خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اقدام دستگاه‌های اجرایی در نصب کنتور‌های شمارشگر به نحوی است که نه بازدارندگی کافی دارد و نه مشوقی برای نصب شمارشگر است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با تاکید براینکه موضوع هسته‌ای ایران راه حل نظامی ندارد، گفت: برای ما اولویت دیپلماسی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با تاکید براینکه موضوع هسته‌ای ایران راه حل نظامی ندارد، گفت: برای ما اولویت دیپلماسی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت اجرای کامل مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان کرمانشاه، گفت: پیگیری و تأمین منابع این مصوبات اولویت اول دولت است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است