سیاسی 22:31 - 30 مهر 1399

ادعای تن فروشی بدلیل عدم توانایی تامین آب آشامیدنی ثابت نشده است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور، جمال عرف معاون سیاسی وزارت کشور با اشاره به انتشار کلیپی از گفته‌های معین‌الدین سعیدی نماینده مردم حوزه انتخابیه چابهار در مجلس شورای اسلامی که در آن عدم برخورداری شهرهای جنوب سیستان ‌وبلوچستان به آب آشامیدنی بهداشتی و خودکشی یک‌زن به علت تن فروشی برای تامین آب آشامیدنی را ادعا کرده است، اظهار داشت: با توجه به اهمیت و حساسیت بسیار بالای موضوع و انعکاس گسترده آن و سوء استفاده رسانه های معاند، بلافاصله دستور رسیدگی و راستی آزمایی ادعا به مسوولان این استان داده شد.

 وی ادامه داد: فرمانداران، بخشداران و دهیاران شهرستانهای چابهار، کنارک، نیکشهر، قصرقند و دشتیاری با همکاری و ورود دستگاههای امنیتی، انتظامی و اطلاعاتی و نیز مراکز پزشک قانونی بصورت دقیق این موضوع را مورد بررسی قرار داده‌اند که در نتیجه این بررسی‌ها هیچ گونه سند و یا حتی خبری در طول چند سال گذشته مبنی بر تایید این ادعا موجود نیست.

معاون سیاسی ‌وزیر کشور اظهار داشت: از طرف مسئولان استان سیستان و بلوچستان نیز به این نماینده ابلاغ شده که اگر سندی مبنی بر اثبات ادعای خود دارد، ارایه کند.

عرف افزود: بدون شک اگر موضوع مورد ادعا اثبات شود، بدون مسامحه با مسببین آن برخورد خواهد شد و در جهت جبران، نیز اقدامات لازم انجام می شود.

وی با بیان اینکه حفظ حرمت و شأن مردم بویژه مردم غیرتمند بلوچ که در طول تاریخ با رشادت و از خودگذشتگی‌های بی نظیر خود از ناموس و وطن خود دفاع کرده‌اند، یک‌امر واجب و ضروری است؛ خاطر نشان کرد: در صورت عدم اثبات ادعا، این نماینده باید پاسخگوی مردم استان، افکار عمومی و مراجع قانونی باشد.

معاون سیاسی وزیر کشور با ذکر این مطلب که تکمیل شبکه بهره‌برداری از آب آشامیدنی در جنوب سیستان و بلوچستان مورد توجه دولت است؛ گفت: بر اساس گزارش وزارت نیرو در دولت یازدهم و دوازدهم هرسال ۱۰درصد از بودجه کل کشور در حوزه آب روستایی به استان سیستان و بلوچستان اختصاص یافته است.


10775004
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر ایران در روسیه گفت: روسای جمهور ایران و روسیه در ترکمنستان یا یکدیگر دیدار و رایزنی می‌کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور به بارش رحمت الهی در کشور اشاره و تأکید کرد که ضروری است زین‌پس تمام صنایع آب‌بر صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر اسپانیا در تهران امروز با اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر هیأت دولت با اشاره به رویکرد کابینه رئیس‌جمهور پزشکیان، شفافیت، صداقت و پرهیز از اقدامات نمایشی فاقد اثر ملموس بر زندگی مردم را از ویژگی‌های بارز رئیس‌جمهور و دولت دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جمهوری اسلامی ایران در گرجستان از زمان اجرای سومین مرحله انتقال زندانیانی ایرانی محبوس در گرجستان به داخل کشور خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح گفت: برخلاف تبلیغات سوء برخی‌ها که مدعی محدودیت برای بانوان هستند، هیچ محدودیتی وجود ندارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طی دو روز گذشته با اجرای ۸ سورت پرواز تخصصی بارورسازی ابر‌های سرد، عملیات تقویت بارش را در چند محور مهم کشور از جمله حوضه دریاچه ارومیه، استان یزد و پهنه تهران تا قزوین با موفقیت کامل به انجام رساند...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده منطقه دوم نیروی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از توقیف یک شناور خارجی متخلف حامل ۳۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق، طی رصد و اشراف در آب‌های نیلگون خلیج فارس خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور به دعوت رسمی همتای قزاقستانی و به منظور سفر دوجانبه رسمی با استقبال معاون نخست وزیر و معاون وزیر امور خارجه این کشور وارد آستانه شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت پژوهش‌های کاربردی برای حل مشکلات کشور در کنار وظیفه تولید علم تأکید کرد و گفت: ارتباط بخش‌های علمی و پژوهشی با نهاد‌های برنامه‌ریزی کشور برقرار شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است