بین‌الملل 16:35 - 16 بهمن 1403
یک منبع آمریکایی گفت رئیس‌جمهور این کشور به نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بی‌اعتماد بوده و بیش از حد تصور با مردم فلسطین احساس همدردی می‌کند.

آکسیوس: ترامپ به نتانیاهو اعتماد ندارد

 یک منبع نزدیک به «دونالد ترامپ» گفت، احساس همدردی رئیس‌جمهور آمریکا با فلسطینیان بیش از حدی است که تصور می‌شود و او هنوز به «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعتماد ندارد.

این منبع به آکسیوس گفت: «زمان زیادی گذشته و روابط آنها بهبود یافته است، اما ترامپ همچنان نتانیاهو را دوست ندارد، به او اعتماد ندارد و بیش از آنچه تصور می‌شود، نسبت به فلسطینی‌ها احساس همدردی دارد.»

نتانیاهو قرار است امروز (سه‌شنبه) در کاخ سفید با ترامپ دیدار کند و گزارش آکسیوس در حالی منتشر شده که نخست‌وزیر رژیم اشغالگر و دستیارانش از قبل با فضاسازی گسترده، سطح انتظارات را از دستاورد‌های خود از این دیدار بسیار بالا برده‌اند.

منبع: ایسنا


12151145
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین پس از حدود چهار سال جنگ، با کمبود نیرو و فرسایش دفاعی روبه‌روست و با وجود کمک‌های مالی بزرگ، چشم‌انداز پیروزی نظامی را از دست داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور ترکیه با انتقاد شدید از اسرائیل گفت که مقامات اسرائیلی به آتش‌بس پایبند نیستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا نگران است که کشور‌های عربی به دلیل سیاست اسرائیل در مورد ایجاد شهرک‌های صهیونیستی، همکاری با اسرائیل را در حل مناقشه غزه کاهش دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا با اعمال ممنوعیت روادید برای مقامات اروپایی که مرتبط با فضای دیجیتال هستند، خشم مکرون و اتحادیه اروپا را برانگیخت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چهار کارشناس حقوق بشر سازمان ملل متحد محاصره دریایی جزئی ونزوئلا توسط آمریکا را محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه می‌گوید یک شهرک در استان زاپوریژیا را تصرف کرده و نبرد‌های سنگین آن در شرق و جنوب اوکراین ادامه دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیمیتری پسکوف گفت که رئیس جمهور روسیه در جریان مذاکرات بین آمریکا و روسیه که آخر هفته گذشته در فلوریدا انجام شد، قرار گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ترکیه در آنکارا با هیئت حماس در مورد وضعیت غزه و طرح صلح دیدار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اعزام گسترده تجهیزات سنگین نظامی دولت الجولانی به شرق سوریه، توافق صلح میان دمشق و نیرو‌های قسد را در آستانه فروپاشی کامل قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدودف قدرت‌های غربی را متهم کرد که با جعل تاریخ و ترویج ناسیونالیسم افراطی، ملت اوکراین را برای منافع خود به سوخت انسانی تبدیل کرده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است