اجتماعی 11:40 - 01 اسفند 1403
جلسه انعقاد تفاهمنامه پروژه احداث مسیر جایگزین دسترسی نفتکش‌ها به ضلع شرقی انبار نفت شمال غرب «شهران» برگزار شد.

رفع گره پانزده ساله معضل ایمنی تردد تانکر‌های انبار نفت شهران

محمدرضا پوریافر شهردار منطقه۵ تهران گفت: مشکلات ایمنی تردد نفتکش‌های انبار نفت شهران در بافت شهری معضلی پانزده ساله بود و با توجه به وقوع حوادث منجر به خسارات مالی و جانی متعدد، پیگیری‌های مستمر جهت رفع این مشکل در دستور کار قرار گرفت.

وی در ادامه افزود: این تفاهمنامه با هدف کاهش خطرات ترافیکی بزرگ شهری و ارتقای ایمنی منطقه، همچنین حل معضل تردد نفتکش‌ها در بافت شهری انجام شد.

پوریافر در توضیح بیشتر گفت: مطالعات درخصوص احداث مسیر جایگزین برای عبور و مرور تریلر‌های سوخت رسان به ضلع شرقی انبار نفت و اتصال به بزرگراه شهید باکری در دستور کار قرار گرفته است.

شهردار منطقه گفت: مطابق این تفاهم نامه، شهرداری منطقه ۵ با تامین منابع مالی توسط شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، نسبت به تملک معارضین ملکی پروژه اقدام خواهد کرد و معاونت فنی و عمرانی منطقه نیز احداث پل این مسیر را در دستور کار قرار خواهد داد. با احداث این پل، تانکر‌های سوخت رسان بدون حضور در بافت مسکونی شهر، نسبت به جا به جایی سوخت اقدام خواهند کرد.

این تفاهمنامه در محل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران امضا شد.


12157774
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با تشریح وضعیت تامین ذخایر آبی این استان درپی بارندگی‌های اخیر گفت: نباید مردم تصور کنند که با بارش‌های اخیر مشکل خشکسالی حل شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» لاستیک‌ها نقش مهمی در ایمنی خودرو دارند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان تهران از برگزاری همایش ملی توسعه نظام کارشناسی رسمی با هدف ایجاد بستری جامع برای بررسی، تقویت و ارتقای جایگاه کارشناسی رسمی در نظام قضایی کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کنترل مصرف انرژی امری ضروری در منزل است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان اطلاعات پلیس پایتخت از دستگیری ۲ تن از اراذل و اوباش به اتهام درگیری و تیراندازی در بهشت زهرا (س) تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دمای داخل خانه استاندارد خاص خود را در فصل‌های مختلف دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» برخی نقاط پایتخت زلزله‌خیزتر از سایر مناطق است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه خبر گفت: بخشی از معوقات حوزه سلامت توسط تأمین اجتماعی در هفته‌های آتی پرداخت خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نایب‌ رئیس اتحادیه کشوری فروشگاه‌های زنجیره‌ای گفت: در حال حاضر حدود ۲۰ درصد از سهم بازار خرده‌فروشی کشور در اختیار فروشگاه‌های زنجیره‌ای است و مابقی سهم میان صنوف، کسبه و شرکت‌های بازرگانی توزیع شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر استقلال نهاد شورا، گفت: تجربه چهار سال و نیم گذشته نشان داده انجام وظیفه نظارتی بدون هزینه و چالش نیست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است