اجتماعی 18:17 - 31 اردیبهشت 1401
مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری گفت: ثبت نام اینترنتی ارائه تسهیلات طرح حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی «بازنشستگان و فرزندان آن ها (حمپاد)» از اول خردادماه آغاز می‌شود.

ارائه تسهیلات حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی بازنشستگان

به گزارش گروه رفاه و اجتماعی خبرگزاری فارس، محمود مرتضایی فرد،مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری اظهار کرد: در دوره جدید اجرای این طرح، مهلت پایانی ثبت تقاضا حذف شده و متقاضیانی (شخص بازنشسته و یا فرزند) که تاریخ تصویب پروپوزال پایان‌نامه یا رساله دکتری آنان از ۳۱ مردادماه ۱۴۰۰ به بعد باشد می توانند از ابتدای خردادماه بدون محدودیت نسبت به ثبت تقاضای اینترنتی خود در درگاه خدمات الکترونیک صندوق به نشانی sabasrm.ir اقدام کنند.

وی تصریح کرد: مبلغ وام حمپاد برای پایان‌نامه‌های دوره کارشناسی‌ارشد در این دوره به ۴میلیون تومان و برای پایان‌نامه‌های دوره دکتری نیز به ۶میلیون تومان افزایش یافته است. کارمزد این تسهیلات ۴درصد و اقساط آن نیز ۳۶ماهه است.

مرتضایی فرد گفت: در این دوره ضمن اینکه امکان ثبت نام برای خود بازنشستگان که دانشجوی دوره ارشد یا دکتری هستند فراهم شده، این امکان نیز ایجاد شده تا اگر شخص بازنشسته و فرزند وی همزمان دانشجو و متقاضی دریافت این تسهیلات باشند هریک به صورت جداگانه ثبت‌نام کنند.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری همچنین گفت: بازنشستگانی که دارای چند فرزند دانشجو در مقاطع ارشد و دکتری باشند نیز می توانند هرکدام به صورت جداگانه ثبت نام کنند و در این زمینه هم محدودیتی وجود نخواهد داشت.

او همچنین یادآور شد: البته فرزندی که هم پدر و هم مادر، هر دو بازنشسته باشند تنها از یک دفترکل امکان ثبت نام دارند.

مرتضایی فرد تاکید کرد: متقاضیان باید توجه داشته باشند که تنها پایان نامه‌هایی مورد پذیرش و بررسی قرار می‌گیرند که به تصویب گروه آموزشی دانشگاه محل تحصیل متقاضی رسیده و مرحله تصویب پروپوزال یا رساله را طی کرده باشند.

وی همچنین بیان کرد: در سایت ثبت نام اینترنتی متقاضی باید نسبت به دریافت فرم معرفی نامه دانشگاه که با عنوان “فرم پیوست شماره یک” موجود است اقدام کرده و پس از تکمیل و ثبت در دبیرخانه دانشگاه به همراه مهر و امضای واحد آموزش محل تحصیل، تصویر آن را در سایت بارگذاری کند.

گفتنی است، در پایان هرماه، براساس میزان تخصیص اعتبار از سوی بانک عامل و پس از راستی آزمایی و صحت سنجی از مدارک ارسالی تسهیلات برای «واجدین شرایط» به حساب حقوقی فرد بازنشسته واریز خواهد شد.

انتهای پیام/


11568681
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در زمینه قانون‌گذاری برای کودکان نکاتی مهم وجود دارد که باید به آن توجه کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده انتظامی کشور گفت: مشارکت یعنی مردم خود نیز در تأمین امنیت نقش‌آفرین باشند، همان‌گونه که در «دفاع مقدس ۱۲ روزه» شاهد این نقش‌آفرینی بودیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: تبدیل وضعیت مجموع ۲۲۰ هزار نفر از ایثارگران انجام شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان دادسرای انتظامی قضات گفت: بنده براساس شیوه قتل مرحوم حجت‌الاسلام حیدری می‌گویم که معتقدم قاتل منافق بوده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ایثارگران، بر ضرورت توجه جدی به حل مشکلات مسکن جامعه ایثارگری تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی در رابطه با زمان پرداخت معوقات متناسب‌سازی و افزایش حقوق سالیانه مربوط به فروردین ماه ۱۴۰۴، برای آخرین مرحله باقی‌مانده بازنشستگان و مستمری‌بگیران توضیح داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان حفاظت محیط زیست از دادستان کل کشور خواستار صدور دستور و مساعدت ویژه در خصوص اختصاص قضات خاصِ پرونده‌های محیط زیست شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز اطلاع‌رسانی پلیس نظارت بر اماکن عمومی فراجا اعلام کرد: تمامی واحد‌های صنفی و اماکن عمومی مشمول قوانین خاص، ملزم به رعایت قوانین کشور هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با امضای تفاهم‌نامه میان معاونت داوری و میانجی‌گری مرکز حل اختلاف قوه قضاییه و کانون دفاتر خدمات قضایی کشور، سامانه‌های الکترونیک جذب، ارجاع و رسیدگی ویژه داوران حرفه‌ای به‌زودی راه‌اندازی خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد در «همایش سراسری معاونین و مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران» بر تقویت و ارتباط با شبکه‌ها و تشکل‌های فعال در حوزه حقوقی و معاضدت قضایی و بهره‌گیری از توان آنها در حل مشکلات ایثارگران تاکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است