اجتماعی 10:25 - 10 مهر 1401

شهردار تهران گزارش تخریب اموال عمومی را به شورای شهر ارائه دهد

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی عباسی عضو شورای شهر تهران در تذکر پیش از دستور نود و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به تخریب اموال عمومی گفت: هزینه‌هایی که بابت ترمیم و بازسازی اموالی که در اعتراضات اخیر تخریب شده‌اند قابل توجه بوده است.

وی ادامه داد: تخریب اموال عمومی منجر به این شد تا مشکلاتی در تداوم ارائه خدمات شهری ایجاد شود و شهر تهران متحمل خسارت‌های بسیار زیادی شده است و نسبت به ارزیابی هزینه جبران خسارت‌ها برآورد دقیقی در دست نیست و لازم است برآوردی نسبت به خساراتی که وارد شهر شده ثبت و به شهروندان گزارش شود.

عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه خسارت‌های وارده به زیرساخت‌ها، تجهیزات، اتوبوس‌ها و آمبولانس‌ها نشان از هزینه‌های گزاف تخریب اموال عمومی دارد گفت: امکانات شهری متعلق به همه شهروندان است اما عده‌ای منجر به بروز مشکلاتی می‌شوند، مطابق با قانون اساسی اموال عمومی متعلق به تمامی شهروندان است و اگر افرادی به هر میزان منجر به تخریب اموال عمومی شوند به دلیل آنکه به شهروندان خسارت وارد کرده‌اند باید پاسخگو باشند.

عباسی بیان کرد: این موارد باید عادلانه بررسی شوند همچنین از شهردار تهران تقاضا دارم تا در خصوص ارزیابی میزان خسارت‌ها برآورده و گزارش کامل و دقیقی را تهیه و آن را به شورای شهر تهران ارائه دهد.


11700510
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا تاکید کرد: اربعین، انقلابی انسان‌ساز و زمینه‌ساز تمدن نوین اسلامی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره‌ی عدالت شغلی گفت: ساخت روایت‌های الهام‌بخش در خصوص عدالت شغلی و ظرفیت‌های داخلی، به‌اندازه اقدامات فنی و سامانه‌ای اهمیت دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قائم‌مقام عملیات شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه با تشریح نتایج ارزیابی انجام‌شده در ۱۶۱ ایستگاه مترو، از افزایش سطح دسترسی مکانیزه از خیابان تا سکو‌ها خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادگاه رسیدگی به دادخواهی خانواده شهدا و جانبازان بمباران زمین فوتبال چوار در استان ایلام امروز با حضور جمعی از خانواده‌های شهدا برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادگاه رسیدگی به دادخواهی خانواده شهدا و جانبازان بمباران زمین فوتبال چوار در استان ایلام امروز با حضور جمعی از خانواده‌های شهدا برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی پایتخت نوشت؛ بخشی از پرونده‌های اجتماعی و جنایی که امروز در پلیس آگاهی مورد رسیدگی قرار می‌گیرد، ریشه در اعتماد ناآگاهانه در فضای مجازی دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۲ تهران، با تأکید بر ضرورت صیانت از بافت‌های فرسوده و میراث تاریخی پایتخت، از توقف فوری عملیات تخریب خانه قاجاری «امین‌لشکر» خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری فردی خبر داد که متهم به آزار و اذیت یک دختر ۱۷ ساله است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قرارگاه اجتماعی شهرداری منطقه ۱۴ با تمرکز بر ساماندهی، پیشگیری و کنترل آسیب‌های اجتماعی و در راستای اولویت‌های اصلی مدیریت شهری منطقه ۱۴ برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شهردار تهران از بزرگترین تصفیه خانه شهرداری در جنوب غرب پایتخت بازدید و اقدامات تکمیلی به منظور توسعه ظرفیت آن را تسهیل کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است