علمی فناوری 21:34 - 07 اردیبهشت 1404
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، فروش اینترنتی دارو را اقدامی در مسیر اقتصاد دیجیتال و سلامت هوشمند دانست.

وزیر ارتباطات: فروش اینترنتی دارو گامی در مسیر سلامت هوشمند است

باشگاه خبرنگاران جوان - سیدستار هاشمی امروز یکشنبه پس از حضور در نشست کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در جمع خبرنگاران در مورد فروش اینترنتی دارو گفت: موضوع پلتفرم‌های ارائه خدمات، به‌ طور طبیعی، فرصت‌های متعددی را به همراه دارد و موجب تسهیل امور روزمره مردم می شود، این پلتفرم‌ها توانسته‌اند بسیاری از خدمات را با هزینه کمتر، در دسترس عموم قرار دهند و یک زیست‌بوم نوین خدمت‌رسانی را برای مردم ایران و سایر کشورها فراهم آورند و این روند در راستای توسعه اقتصاد دیجیتال قرار دارد که از تکالیف برنامه هفتم پیشرفت نیز محسوب می‌شود.

وی حرکت در مسیر استقرار سلامت الکترونیک و هوشمند و همچنین هوشمندسازی فرآیندها را اقدامی برای تسهیل امور مردم و امری ضروری و اجتناب‌ناپذیر دانست و افزود: هرچند ممکن است شتاب این تحول در مقاطعی کند باشد اما روند آن متوقف نخواهد شد البته در سوی دیگر این تحولات، نباید به موضوع حریم خصوصی شهروندان، به‌ویژه در حوزه حساس سلامت، خدشه ای وارد شود زیرا کم‌توجهی به این موضوع می‌تواند سلامت مردم، به‌عنوان مهم‌ترین سرمایه اجتماعی، را با مخاطره مواجه کند.

هاشمی یادآور شد: بنابراین باید از ظرفیت فناوری به‌صورت حداکثری استفاده و در عین حال، مخاطرات آن نیز به‌درستی مدیریت شود و تجربه نشان داده که فناوری مسیر خود را می‌یابد و نمی‌توان آن را متوقف کرد.

منبع: ایرنا


12184236
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» حسین سیمایی صراف با تاکید بر اینکه موضوع بحران آب مثل اغلب موضوعات فرابخشی است، گفت: رئیس‌جمهور با باور و اعتقاد به سمت دانشگاه آمده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته پزشکان و متخصصان تغذیه، رعایت نکات ساده غذایی می‌تواند به بدن کمک کند تا بهتر با عفونت مبارزه کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره ایدز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بیش از ۲۰ هزار بیمار مبتلا به اچ آی وی در کشور تحت درمان هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» داده‌های برخی از کاربران ChatGPT به دلیل آسیب‌پذیری در یک سرویس خارجی که برای تجزیه و تحلیل داده‌ها استفاده می‌شود، به خطر افتاد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» جزئیات فعالیت‌های آموزشی و اداری دانشگاه آزاد اسلامی در روز سه شنبه ۱۱ آذرماه اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای عالی فضای مجازی با تاکید بر لزوم ارتقای پلتفرم‌های داخلی متناسب با نیاز‌های جامعه، تصریح کرد: درعین‌حال فیلترینگ پلتفرم‌های خارجی که بعضاً پیشبرد کسب‌وکار مردم روی آنها انجام می‌شود کمکی به حل درست موضوع نمی‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تفاهم‌نامه همکاری میان شرکت ملی گاز ایران و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با هدف بهسازی و هوشمندسازی موتورخانه‌های مدارس و جایگزینی بخاری‌های فرسوده با بخاری‌های راندمان بالا به منظور کاهش ناترازی گاز طبیعی و صرفه جویی در مصرف انر...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اگر خورشید کم‌نور یا ناپدید شود پیامد‌های فاجعه‌بار بالقوه برای زمین به دنبال خواهد داشت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان داده است که یک داروی مقرون به صرفه با قدمت بیش از ۱۰۰ سال، می‌تواند نیاز به انسولین بیماران دیابتی نوع ۱ را کاهش دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل و بنیان‌گذار تلگرام، از راه‌اندازی شبکه جدید هوش مصنوعی غیرمتمرکز Cocoon خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است