بین‌الملل 17:35 - 20 شهریور 1403
هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل در غرب آسیا نسبت به حمله رژیم صهیونیستی به منطقه امن در «خان یونس» واکنش نشان داد.

فرستاده سازمان ملل حمله به چادر‌های آوارگان در غزه را محکوم کرد

تور ونسلند، هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل در غرب آسیا حمله هوایی رژیم صهیونیستی به منطقه بشردوستانه «المواصی» در غزه را که بیش از ۶۰ نفر در پی آن به شهادت رسیدند، محکوم کرد.

به گزارش الجزیره، این مقام سازمان ملل در بیانیه‌ای اعلام کرد: «حملات هوایی مرگبار اسرائیل به یک منطقه پرجمعیت در خان یونس، جایی که آوارگان در آن پناه گرفته بودند را به شدت محکوم می‌کنم».

 ونسلند تاکید کرد که این منطقه به عنوان نقطه «امن» در نظر گرفته شده بود و قوانین بین المللی بشردوستانه «باید همیشه رعایت شود».

مقامات غزه می‌گویند در پی حمله رژیم صهیونیستی به چادرهای آوارگان در خان یونس دست کم ۶۰ نفر به شهادت رسیده و ده‌ها نفر مجروح شدند. گفته شده بیشتر این افراد زن و کودک بودند. حمله به «المواصی» در خان یونس در حالی صورت گرفت که این منطقه از اوایل جنگ به عنوان منطقه امن تعیین شده بود و ده‌ها هزار فلسطینی به آنجا پناه برده بودند. 

شاهدان عینی می‌گویند دست کم ۵ موشک به سمت چادر‌های آوارگان شلیک شده و حجم ویرانی آن «فراتر از تصور» است. همچنین گفته شده این حملات سه دهانه به عمق ۷ متر ایجاد کرده و بیش از ۲۰ چادر را زیر شن‌ها مدفون کرده است.

مترجم: زهرا نجفی


12091418
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا در جلسه شورای امنیت قطعنامه برقراری آتش‌بس در نوار غزه را وتو کرد؛ اقدامی که با واکنش شدید نماینده الجزایر مواجه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پنتاگون از موافقت با فروش سامانه موشکی جاولین به لهستان خبر داد، در حالی که لندن نیز اعلام کرد جنگنده‌های خود را به این کشور اعزام می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه اردن با محکوم کردن حمله به گذرگاه مرزی با اسرائیل، عامل آن را یک راننده غیرنظامی معرفی کرد که در حال انتقال کمک به غزه بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سید الحوثی با انتقاد شدید از نتایج ضعیف نشست دوحه، تاکید کرد که این بی‌عملی، رژیم اشغالگر اسرائیل را به تجاوزات بیشتر علیه منطقه تشویق کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیپلمات‌های سازمان ملل می‌گویند آمریکا احتمالاً قطعنامه آتش‌بس در غزه را وتو خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه اعلام کرد تروئیکای اروپایی تا پایان سپتامبر احتمالاً اسنپ‌بک را فعال خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مردم کرمان و راور در مجلس از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و اجرای طرح‌های توسعه ریلی برای اتصال کرمان به شبکه‌های ریلی منطقه خبر داد و گفت این پروژه می‌تواند پاکستان و افغانستان را مستقیماً به آب‌های آزاد خلیج فارس متصل کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفارت طالبان در مسقط با انتشار بیانیه‌ای، از عفو ۳۳ زندانی افغان توسط سلطان عمان به مناسبت میلاد پیامبر اسلام(ص) قدردانی کرد و این اقدام را گامی مثبت در تقویت روابط دوجانبه خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش لبنان می‌گوید رژیم اسرائیل با بمباران خانه‌ها و شهرک‌های جنوب لبنان، بیش از ۴۵۰۰ بار آتش‌بس را نقض کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک منبع به خبرگزاری فرانسه گفته است که در صورت فعال شدن دوباره تحریم‌ها علیه ایران توسط تروئیکای اروپا، شورای امنیت نیز به آن دوباره رای خواهد داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است