بین‌الملل 18:16 - 17 آذر 1402
هشدار به یک کشتی برای تغییر مسیر در دریای سرخ

هشدار به یک کشتی برای تغییر مسیر در دریای سرخ

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، آژانس عملیات تجارت دریایی انگلیس، امروز (جمعه)، در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر خبر داد هشداری مبنی بر صدور دستور تغییر مسیر برای یک کشتی در دریای سرخ دریافت کرده است.

این آژانس می‌گوید این هشدار را از طرف گروهی دریافت کرده که خود را «مقامات یمنی» معرفی کرده‌اند. آژانس عملیات تجارت دریایی انگلیس در ادامه اضافه کرد که از تمام کشتی‌های موجود در دریای سرخ خواسته احتیاط کنند و در صورت رویت هرگونه فعالیت مشکوک به این آژانس گزارش دهند.

ارتش یمن اعلام کرده است در حمایت از مردم فلسطین، در صورت رویت هرگونه کشتی اسرائیلی در آب‌های دریای سرخ آن را هدف حمله قرار خواهد داد.

نیروی دریایی یمن تاکنون توانسته یک کشتی اسرائیلی به نام «گلکسی لیدر» را تحت تصرف خود درآورد و آن را بندر الحدیده در غرب یمن هدایت کند و تعدادی از کشتی‌های اسرائیلی را هدف حمله موشکی و پهپادی قرار دهد.

فرمانده دفاع سواحل یمن اخیرا در اظهاراتی تاکید کرده بود که نیروهای یمنی هیچ آسیبی به کشتی‌های غیراسرائیلی نخواهند رساند و تنها کشتی‌های اسرائیلی هدف نیروهای مسلح یمن خواهند بود.

او همچنین تاکید کرده بود که هشدار یمن مبنی بر هدف قرار دادن کشتی‌های اسرائیلی تنها یک حرف نیست و نیروهای مسلح یمن تا زمان تداوم تجاوزات علیه مردم فلسطین عملا کشتی‌های اسرائیلی را هدف حمله قرار خواهند داد.

به دنبال این هشدار و عملیات‌های ارتش یمن علیه کشتی‌های اسرائیلی، وزارت خارجه آمریکا، هفته گذشته، خبر داد «تیم لندرکینگ» نماینده ویژه خود در امور یمن را برای رایزنی درباره آنچه تأمین امنیت دریانوردی در دریای سرخ خوانده شد، به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس ارسال خواهد کرد.

در حال تکمیل...

 


12013814
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه آمریکا در مصاحبه‌ای گفت ترامپ از خود می‌پرسد چرا تهران با وجود نمایش قدرت نظامی واشنگتن در منطقه، در برابر خواسته‌های غرب سر خم نمی‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» داعش مسئولیت دو حمله به ارتش سوریه را بر عهده گرفت و «مرحله جدیدی» از عملیات در این کشور را اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک منبع دفاعی در تهران تأکید کرد ایران تسلیم باج‌خواهی آمریکا بر سر برنامه هسته‌ای خود نخواهد شد و هشدار داد هرگونه تجاوز نظامی با پاسخی «گسترده و نامحدود» روبه‌رو خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه خبرنگاران جوان؛ مهدی سیف تبریزی - اعزام ناوگروه‌های تهاجمی آبراهام لینکلن و جرالد فورد به آب‌های خاورمیانه، بیش از یک نمایش نظامی ساده است. این اقدام، در بستر تشدید تنش‌های ایران و آمریکا، بخشی از دکترین «نمایش قدرت» (power projection) واش...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که با فرماندار لوئیزیانا برای ارسال یک کشتی بیمارستانی به گرینلند همکاری می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سناتور جنگ طلب جمهوری‌خواه به نشریه اکسیوس گفت که چندین نفر از مشاوران دونالد ترامپ، با حمله به ایران مخالفند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کانال خبری وای‌نت به نقل از منابع خود مدعی شد ایالات متحده عملیات نظامی علیه ایران که ادعا می شود برای این آخر هفته برنامه‌ریزی شده بود را به زمانی دیگر موکول کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش پاکستان حملات هوایی به افغانستان انجام داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قاهره و ریاض با هدف تامین امنیت شریان‌های حیاتی دریای سرخ، ساختار دفاعی مشترکی را در منطقه پایه‌گذاری کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ماجراجویی نظامی در خلیج‌فارس، قمار سیاسی ترامپ است که می‌تواند به بهای فروپاشی اقتصاد آمریکا و شکست در انتخابات تمام شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است