بین‌الملل 18:16 - 17 آذر 1402
هشدار به یک کشتی برای تغییر مسیر در دریای سرخ

هشدار به یک کشتی برای تغییر مسیر در دریای سرخ

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، آژانس عملیات تجارت دریایی انگلیس، امروز (جمعه)، در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر خبر داد هشداری مبنی بر صدور دستور تغییر مسیر برای یک کشتی در دریای سرخ دریافت کرده است.

این آژانس می‌گوید این هشدار را از طرف گروهی دریافت کرده که خود را «مقامات یمنی» معرفی کرده‌اند. آژانس عملیات تجارت دریایی انگلیس در ادامه اضافه کرد که از تمام کشتی‌های موجود در دریای سرخ خواسته احتیاط کنند و در صورت رویت هرگونه فعالیت مشکوک به این آژانس گزارش دهند.

ارتش یمن اعلام کرده است در حمایت از مردم فلسطین، در صورت رویت هرگونه کشتی اسرائیلی در آب‌های دریای سرخ آن را هدف حمله قرار خواهد داد.

نیروی دریایی یمن تاکنون توانسته یک کشتی اسرائیلی به نام «گلکسی لیدر» را تحت تصرف خود درآورد و آن را بندر الحدیده در غرب یمن هدایت کند و تعدادی از کشتی‌های اسرائیلی را هدف حمله موشکی و پهپادی قرار دهد.

فرمانده دفاع سواحل یمن اخیرا در اظهاراتی تاکید کرده بود که نیروهای یمنی هیچ آسیبی به کشتی‌های غیراسرائیلی نخواهند رساند و تنها کشتی‌های اسرائیلی هدف نیروهای مسلح یمن خواهند بود.

او همچنین تاکید کرده بود که هشدار یمن مبنی بر هدف قرار دادن کشتی‌های اسرائیلی تنها یک حرف نیست و نیروهای مسلح یمن تا زمان تداوم تجاوزات علیه مردم فلسطین عملا کشتی‌های اسرائیلی را هدف حمله قرار خواهند داد.

به دنبال این هشدار و عملیات‌های ارتش یمن علیه کشتی‌های اسرائیلی، وزارت خارجه آمریکا، هفته گذشته، خبر داد «تیم لندرکینگ» نماینده ویژه خود در امور یمن را برای رایزنی درباره آنچه تأمین امنیت دریانوردی در دریای سرخ خوانده شد، به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس ارسال خواهد کرد.

در حال تکمیل...

 


12013814
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صعود ۳۰ کوهنورد افغانستانی و ایرانی به قله دوگوش پاکدشت، صحنه‌ای از همدلی و همراهی دو ملت را در ارتفاعات رقم زد؛ صعودی که به یاد حضرت فاطمه‌ الزهرا‌(س) و با پیام دوستی برگزار شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش بلومبرگ، بند مربوط به تخصیص حدود ۱۰۰ میلیارد دلار از دارایی‌های مسدود شده روسیه برای تأمین مالی بازسازی اوکراین از طرح نهایی صلح واشنگتن حذف شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در اقدامی بی‌سابقه، ایال زامیر، رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی، یسرائیل کاتس، وزیر جنگ این رژیم را به اتخاذ تصمیمات با انگیزه‌های سیاسی متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نهاد نظارتی اسرائیل مصادره زمین‌ها در نزدیکی محوطه تاریخی کرانه باختری را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد که ایالات متحده و اوکراین در مذاکرات ژنو پیش‌نویس جدید یک طرح صلح ۱۹ ماده‌ای را تهیه کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین پیشنهاد متقابل اروپا به طرح صلح ۲۸ ماده‌ای آمریکا برای اوکراین را غیرسازنده و برای مسکو غیرقابل قبول توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی جنبش حماس با هشدار درباره تهدیدات فزاینده مهمات باقیمانده از نیروهای صهیونیستی در نوار غزه، از نهادهای بین‌المللی خواست برای پاکسازی فوری این بقایای خطرناک جنگی اقدام کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور چین در تماس تلفنی با همتای آمریکایی خود، دونالد ترامپ، از «شتاب مثبت» در روابط دو کشور خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه فرانسه اعلام کرد که وزیر امور خارجه این کشور روز ۲۶ نوامبر با عباس عراقچی، معاون وزیر خارجه ایران، در پاریس دیدار خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقام سوری اعلام کرد چین در اوایل سال ۲۰۲۶ سفارت خود در سوریه را بازگشایی و ۳۸۰ میلیون یوان کمک بشردوستانه ارائه خواهد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است