بین‌الملل 18:16 - 17 آذر 1402
هشدار به یک کشتی برای تغییر مسیر در دریای سرخ

هشدار به یک کشتی برای تغییر مسیر در دریای سرخ

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، آژانس عملیات تجارت دریایی انگلیس، امروز (جمعه)، در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر خبر داد هشداری مبنی بر صدور دستور تغییر مسیر برای یک کشتی در دریای سرخ دریافت کرده است.

این آژانس می‌گوید این هشدار را از طرف گروهی دریافت کرده که خود را «مقامات یمنی» معرفی کرده‌اند. آژانس عملیات تجارت دریایی انگلیس در ادامه اضافه کرد که از تمام کشتی‌های موجود در دریای سرخ خواسته احتیاط کنند و در صورت رویت هرگونه فعالیت مشکوک به این آژانس گزارش دهند.

ارتش یمن اعلام کرده است در حمایت از مردم فلسطین، در صورت رویت هرگونه کشتی اسرائیلی در آب‌های دریای سرخ آن را هدف حمله قرار خواهد داد.

نیروی دریایی یمن تاکنون توانسته یک کشتی اسرائیلی به نام «گلکسی لیدر» را تحت تصرف خود درآورد و آن را بندر الحدیده در غرب یمن هدایت کند و تعدادی از کشتی‌های اسرائیلی را هدف حمله موشکی و پهپادی قرار دهد.

فرمانده دفاع سواحل یمن اخیرا در اظهاراتی تاکید کرده بود که نیروهای یمنی هیچ آسیبی به کشتی‌های غیراسرائیلی نخواهند رساند و تنها کشتی‌های اسرائیلی هدف نیروهای مسلح یمن خواهند بود.

او همچنین تاکید کرده بود که هشدار یمن مبنی بر هدف قرار دادن کشتی‌های اسرائیلی تنها یک حرف نیست و نیروهای مسلح یمن تا زمان تداوم تجاوزات علیه مردم فلسطین عملا کشتی‌های اسرائیلی را هدف حمله قرار خواهند داد.

به دنبال این هشدار و عملیات‌های ارتش یمن علیه کشتی‌های اسرائیلی، وزارت خارجه آمریکا، هفته گذشته، خبر داد «تیم لندرکینگ» نماینده ویژه خود در امور یمن را برای رایزنی درباره آنچه تأمین امنیت دریانوردی در دریای سرخ خوانده شد، به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس ارسال خواهد کرد.

در حال تکمیل...

 


12013814
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نظامیان اسرائیلی با ده‌ها خودروی زرهی به روستای اوفانیا در استان قنیطره یورش بردند و الگوی تخلفات روزانه در امتداد مرز را ادامه دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجلس نمایندگان آمریکا به جلوگیری از اعمال تعرفه‌های ترامپ بر کانادا رأی داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع ادعا می‌کنند که از یک ناو هواپیمابر آمریکایی خواسته شده برای اعزام به منطقه آماده شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه گفت که اروپا باید استقلال استراتژیک خود را تطبیق داده و تسریع کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی مدعی شد که در دیدار نتانیاهو و ترامپ درباره سناریوهای احتمالی در صورت به نتیجه نرسیدن مذاکرات با ایران گفت‌وگو شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا پس از دیدار سه ساعته با نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت که بر ادامه مذاکرات با ایران تأکید کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت که بروکسل در حال بررسی چندین پایگاه است که می‌توانند برای آموزش نیرو‌های اوکراینی در این کشور مورد استفاده قرار گیرند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید پست معاون رئیس جمهور آمریکا درباره «نسل‌کشی ارامنه» را حذف کرد و آن را به «اشتباه کارکنان» نسبت داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند نیرو‌های تحت رهبری آمریکا پایگاه التنف سوریه را به مقصد اردن ترک کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه آلمان می‌گوید تصمیم اخیر اسرائیل ناقض قوانین بین‌المللی است و گامی دیگر به سوی «الحاق بالفعل» سرزمین فلسطین محسوب می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است