بین‌الملل 17:46 - 19 بهمن 1403
کمیسر کل سازمان آنروا با انتقاد از استاندارد‌های دوگانه جهان در برخورد با حقوق بشر تاکید کرد که حقوق فلسطینیان همچنان نقض می‌شود.

انتقاد کمیسر کل آنروا از استانداردهای دوگانه جهان در حقوق بشر

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - فیلیپ لازارینی، کمیسر کل آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی تایید کرد که حقوق فلسطینیان همچنان نقض می‌شود. او در پستی در پلتفرم ایکس نوشت: از ابتدای جنگ، مردم غزه در معرض یک روند سیستماتیک انسان‌زدایی قرار گرفته‌اند.

کمیسر ارشد آنروا ادامه داد که فلسطینی‌ها از جمله کسانی که در غزه زندگی می‌کنند مهم هستند و حقوق، زندگی و آینده آنها مهم است. او استاندارد‌های دوگانه در جهان را رد کرد و گفت: «حقوق بشر را نمی‌توان به صورت گزینشی اعمال کرد.»

لازارینی اظهارات قبلی آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد را یادآور شد که در آن گفته بود: «دستیابی به صلح مستلزم پایان دادن به اشغالگری و ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی است که غزه بخشی جدایی ناپذیر از آن است».

در عین حال، کمیسر کل تاکید کرد که تیم‌های آنروا متعهد هستند به کمک‌های حیاتی به آوارگان فلسطینی ادامه دهند، زیرا آوارگان فلسطینی به شدت به آنها نیاز دارند تا نهاد‌های قدرتمند فلسطینی بتوانند به یک جایگزین دائمی و پایدار تبدیل شوند. آنروا اعلام کرد که از زمان آغاز تصمیم آتش بس، به بیش از ۱.۲ میلیون نفر کمک غذایی ارائه کرده است.

آنروا تاکید کرد که این سازمان تنها نهادی است که ظرفیت و زیرساخت‌های لازم برای ارائه کمک‌هایی به این اندازه در سراسر نوار غزه را در پاسخ به طرح اشغالگران برای جایگزینی آن با سایر سازمان‌های بین المللی دارد.

شایان ذکر است که کابینه رژیم اشغالگر اجرای مفاد قانون خود را که سه ماه پیش تصویب کرده است، مبنی بر جلوگیری از فعالیت آنروا در قدس و عدم همکاری با این سازمان بین المللی که به معنای تضعیف توانایی آن در ارائه خدمات به آوارگان فلسطینی در کرانه باختری و نوار غزه است، آغاز کرده است.

منبع: القدس العربی


12152580
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دو قایق حامل ۹۵ پناهجو در سواحل شمال لیبی واژگون شده و هلال احمر از کشته شدن حداقل ۴ نفر خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین اعلام کرد که رئیس جمهور روسیه و نخست وزیر اسرائیل طی یک مکالمه تلفنی درباره برنامه هسته‌ای ایران و تحولات منطقه گفت‌و‌گو کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست وزارت صنعت و تجارت طالبان در رأس هیاتی برای رایزنی درباره تعاملات اقتصادی وارد سیستان و بلوچستان شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حزب مخالف دولت آلمان خواستار پایان دادن به سرکوب جنبش‌های همبستگی طرفدار فلسطین در این کشور شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بیست کوهنورد مهاجر افغانستانی مقیم ایران، در صعودی ۱۰ ساعته، به قله اسپیدچال در لواسانات تهران رسیدند و این موفقیت را به افتخار ورزشکاران افغانستانی در مسابقات آسیایی تقدیم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه چین تصمیم آمریکا برای فروش سلاح به تایوان را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند تل‌آویو با فروش جنگنده‌های اف-۳۵ آمریکایی به عربستان مخالفت نکرده، اما خواستار عادی‌سازی روابط با ریاض پیش از انجام معامله است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معترضان در سرزمین‌های اشغالی خواستار تشکیل کمیسیون تحقیق درباره حوادث هفتم اکتبر و شکست ارتش صهیونیستی در برابر جنبش حماس شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های اسرائیلی به نزدیکی زمین‌های کشاورزی در استان درعا در جنوب غربی سوریه پیشروی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شبکه تلویزیونی BFMTV فرانسه، پخش زنده خود را در پاریس بعد از ظهر شنبه به دلیل هشدار بمب متوقف کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است