بین‌الملل 17:46 - 19 بهمن 1403
کمیسر کل سازمان آنروا با انتقاد از استاندارد‌های دوگانه جهان در برخورد با حقوق بشر تاکید کرد که حقوق فلسطینیان همچنان نقض می‌شود.

انتقاد کمیسر کل آنروا از استانداردهای دوگانه جهان در حقوق بشر

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - فیلیپ لازارینی، کمیسر کل آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی تایید کرد که حقوق فلسطینیان همچنان نقض می‌شود. او در پستی در پلتفرم ایکس نوشت: از ابتدای جنگ، مردم غزه در معرض یک روند سیستماتیک انسان‌زدایی قرار گرفته‌اند.

کمیسر ارشد آنروا ادامه داد که فلسطینی‌ها از جمله کسانی که در غزه زندگی می‌کنند مهم هستند و حقوق، زندگی و آینده آنها مهم است. او استاندارد‌های دوگانه در جهان را رد کرد و گفت: «حقوق بشر را نمی‌توان به صورت گزینشی اعمال کرد.»

لازارینی اظهارات قبلی آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد را یادآور شد که در آن گفته بود: «دستیابی به صلح مستلزم پایان دادن به اشغالگری و ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی است که غزه بخشی جدایی ناپذیر از آن است».

در عین حال، کمیسر کل تاکید کرد که تیم‌های آنروا متعهد هستند به کمک‌های حیاتی به آوارگان فلسطینی ادامه دهند، زیرا آوارگان فلسطینی به شدت به آنها نیاز دارند تا نهاد‌های قدرتمند فلسطینی بتوانند به یک جایگزین دائمی و پایدار تبدیل شوند. آنروا اعلام کرد که از زمان آغاز تصمیم آتش بس، به بیش از ۱.۲ میلیون نفر کمک غذایی ارائه کرده است.

آنروا تاکید کرد که این سازمان تنها نهادی است که ظرفیت و زیرساخت‌های لازم برای ارائه کمک‌هایی به این اندازه در سراسر نوار غزه را در پاسخ به طرح اشغالگران برای جایگزینی آن با سایر سازمان‌های بین المللی دارد.

شایان ذکر است که کابینه رژیم اشغالگر اجرای مفاد قانون خود را که سه ماه پیش تصویب کرده است، مبنی بر جلوگیری از فعالیت آنروا در قدس و عدم همکاری با این سازمان بین المللی که به معنای تضعیف توانایی آن در ارائه خدمات به آوارگان فلسطینی در کرانه باختری و نوار غزه است، آغاز کرده است.

منبع: القدس العربی


12152580
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از موافقت کی‌یف با ایده واشنگتن برای آتش‌بس فوری ۳۰ روزه با روسیه، پشتیبانی‌های اطلاعاتی و نظامی آمریکا از ارتش اوکراین از سر گرفته شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا در سخنانی پس از نشست صلح اوکراین در جده گفت که امیدار است روسیه با آتش‌بس موافقت کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر منتخب کانادا گفته است که واکنش کانادا به آخرین تعرفه‌های آمریکا بیشترین تاثیر را بر این کشور خواهد داشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی وقوع طوفان آلفرد، حدود ۱۱۸۰۰۰ خانه در شمال شرقی استرالیا همچنان بدون برق هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس بیانیه مشترک آمریکا و اوکراین پس از گفت‌و‌گو‌های طرفین در عربستان سعودی با هدف پایان دادن به جنگ، اوکراین اعلام کرد که آتش بس ۳۰ روزه با روسیه را می‌پذیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از گفت‌و‌گو‌های آمریکا و اوکراین در عربستان با هدف پایان دادن به جنگ، اوکراین آمادگی خود را برای آتش‌بس ۳۰ روزه با روسیه اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نماینده دائم روسیه در سازمان ملل گفت: اتحادیه اروپا موضعی آشکارا ستیزه جویانه اتخاذ کرده و از هیچ تلاشی برای ممانعت از گفتگوی آمریکا و روسیه دریغ نمی‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در نشست سالانه شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره موضوعات مختلف صحبت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی حمله به هتلی در مرکز سومالی دستکم ۱۱ نفر کشته شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین در واکنش به تعرفه‌های افزایش‌یافته ترامپ، رویکرد محتاطانه‌ای اتخاذ کرده و به جای درگیری فوری، آماده مقابله در یک جنگ تجاری طولانی‌مدت است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است