بین‌الملل 17:46 - 19 بهمن 1403
کمیسر کل سازمان آنروا با انتقاد از استاندارد‌های دوگانه جهان در برخورد با حقوق بشر تاکید کرد که حقوق فلسطینیان همچنان نقض می‌شود.

انتقاد کمیسر کل آنروا از استانداردهای دوگانه جهان در حقوق بشر

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - فیلیپ لازارینی، کمیسر کل آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی تایید کرد که حقوق فلسطینیان همچنان نقض می‌شود. او در پستی در پلتفرم ایکس نوشت: از ابتدای جنگ، مردم غزه در معرض یک روند سیستماتیک انسان‌زدایی قرار گرفته‌اند.

کمیسر ارشد آنروا ادامه داد که فلسطینی‌ها از جمله کسانی که در غزه زندگی می‌کنند مهم هستند و حقوق، زندگی و آینده آنها مهم است. او استاندارد‌های دوگانه در جهان را رد کرد و گفت: «حقوق بشر را نمی‌توان به صورت گزینشی اعمال کرد.»

لازارینی اظهارات قبلی آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد را یادآور شد که در آن گفته بود: «دستیابی به صلح مستلزم پایان دادن به اشغالگری و ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی است که غزه بخشی جدایی ناپذیر از آن است».

در عین حال، کمیسر کل تاکید کرد که تیم‌های آنروا متعهد هستند به کمک‌های حیاتی به آوارگان فلسطینی ادامه دهند، زیرا آوارگان فلسطینی به شدت به آنها نیاز دارند تا نهاد‌های قدرتمند فلسطینی بتوانند به یک جایگزین دائمی و پایدار تبدیل شوند. آنروا اعلام کرد که از زمان آغاز تصمیم آتش بس، به بیش از ۱.۲ میلیون نفر کمک غذایی ارائه کرده است.

آنروا تاکید کرد که این سازمان تنها نهادی است که ظرفیت و زیرساخت‌های لازم برای ارائه کمک‌هایی به این اندازه در سراسر نوار غزه را در پاسخ به طرح اشغالگران برای جایگزینی آن با سایر سازمان‌های بین المللی دارد.

شایان ذکر است که کابینه رژیم اشغالگر اجرای مفاد قانون خود را که سه ماه پیش تصویب کرده است، مبنی بر جلوگیری از فعالیت آنروا در قدس و عدم همکاری با این سازمان بین المللی که به معنای تضعیف توانایی آن در ارائه خدمات به آوارگان فلسطینی در کرانه باختری و نوار غزه است، آغاز کرده است.

منبع: القدس العربی


12152580
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین، هشدار داد که تحویل موشک‌های تاماهاوک آمریکایی به اوکراین تنش‌ها را به سطحی جدید می‌رساند و عواقب جدی خواهد داشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک اسیر تازه آزاد شده فلسطینی در مصاحبه‌ای تائید کرد که ارتش اسرائیل در زندان‌ها دنده‌های بسیاری از اسرا را شکسته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترکیه ۸۱ امدادگر به نوار غزه فرستاده است تا در جستجوی اجساد ۱۹ اسیر اسرائیلی مفقود مشارکت کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سرویس امنیت فدرال روسیه هشدار داد که انتقال جنگجویان تروریستی به افغانستان برای جذب در داعش افزایش یافته و این شبکه با حمایت شرکت‌های نظامی خصوصی خارجی در حال تقویت است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین درحالی به آمریکا سفر می‌کند که قصد دارد با وعده‌های متنوع نظر ترامپ درباره فروش سلام به اوکراین را تغییر دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروه‌های مقاومت فلسطین شهادت رئیس ستاد کل ارتش یمن را به رهبری و ملت این کشور تسلیت گفته و از موضع و فداکاری‌های ملت یمن قدردانی می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران با استقبال از آتش‌بس اخیر بین پاکستان و افغانستان، بر ضرورت آغاز فوری گفت‌وگو برای کاهش تنش و حل مسالمت‌آمیز اختلافات تأکید و آمادگی تهران را برای هرگونه کمک به منظور حفظ آرامش بین این دو کشور همسایه اعلام کرد....
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش حماس آثار شکنجه و اعدام‌های صحرایی بر پیکر شهدایی که در اسارت بوده و به تازگی بازگردانده شده‌اند را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر انصار الله ضمن تقدیر از حزب الله تاکید کرد که نیرو‌های یمنی همچنان به مسیر جهاد و حمایت از غزه ادامه خواهند داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا امشب با پوتین تماس می‌گیرد تا درباره جنگ اوکراین و ارسال احتمالی موشک‌های تاماهاک به کی‌یف گفت‌و‌گو کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است