بین‌الملل 17:46 - 19 بهمن 1403
کمیسر کل سازمان آنروا با انتقاد از استاندارد‌های دوگانه جهان در برخورد با حقوق بشر تاکید کرد که حقوق فلسطینیان همچنان نقض می‌شود.

انتقاد کمیسر کل آنروا از استانداردهای دوگانه جهان در حقوق بشر

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - فیلیپ لازارینی، کمیسر کل آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی تایید کرد که حقوق فلسطینیان همچنان نقض می‌شود. او در پستی در پلتفرم ایکس نوشت: از ابتدای جنگ، مردم غزه در معرض یک روند سیستماتیک انسان‌زدایی قرار گرفته‌اند.

کمیسر ارشد آنروا ادامه داد که فلسطینی‌ها از جمله کسانی که در غزه زندگی می‌کنند مهم هستند و حقوق، زندگی و آینده آنها مهم است. او استاندارد‌های دوگانه در جهان را رد کرد و گفت: «حقوق بشر را نمی‌توان به صورت گزینشی اعمال کرد.»

لازارینی اظهارات قبلی آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد را یادآور شد که در آن گفته بود: «دستیابی به صلح مستلزم پایان دادن به اشغالگری و ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی است که غزه بخشی جدایی ناپذیر از آن است».

در عین حال، کمیسر کل تاکید کرد که تیم‌های آنروا متعهد هستند به کمک‌های حیاتی به آوارگان فلسطینی ادامه دهند، زیرا آوارگان فلسطینی به شدت به آنها نیاز دارند تا نهاد‌های قدرتمند فلسطینی بتوانند به یک جایگزین دائمی و پایدار تبدیل شوند. آنروا اعلام کرد که از زمان آغاز تصمیم آتش بس، به بیش از ۱.۲ میلیون نفر کمک غذایی ارائه کرده است.

آنروا تاکید کرد که این سازمان تنها نهادی است که ظرفیت و زیرساخت‌های لازم برای ارائه کمک‌هایی به این اندازه در سراسر نوار غزه را در پاسخ به طرح اشغالگران برای جایگزینی آن با سایر سازمان‌های بین المللی دارد.

شایان ذکر است که کابینه رژیم اشغالگر اجرای مفاد قانون خود را که سه ماه پیش تصویب کرده است، مبنی بر جلوگیری از فعالیت آنروا در قدس و عدم همکاری با این سازمان بین المللی که به معنای تضعیف توانایی آن در ارائه خدمات به آوارگان فلسطینی در کرانه باختری و نوار غزه است، آغاز کرده است.

منبع: القدس العربی


12152580
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور روسیه، با امضای فرمانی، ممنوعیت معاملات سهام اتباع و شرکت‌های «کشور‌های غیردوست» در شرکت‌های راهبردی بخش سوخت و انرژی این کشور را تا سال ۲۰۲۷ تمدید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وجود تلاش‌های دیپلماتیک لبنان، اسرائیل به تعهدات آتش‌بس پایبند نیست و آمریکا نیز کمک‌های نظامی را به فشار برای خلع سلاح حزب‌الله مشروط کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان «گزارشگران بدون مرز» اعلام کرد اسرائیل با کشتن ۲۹ روزنامه‌نگار در غزه، «مرگبارترین رژیم برای خبرنگاران» شناسایی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا در جریان نشست گروه هفت به سران این گروه اطلاع داده است پس از این بودحه کمک مالی به اوکراین را کاهش خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیمیتری کولبا، وزیر خارجه اسبق اوکراین که پیشتر از هموطنانش خواسته بود با «بیل» بجنگند، حالا می‌گوید تنها در صورت دریافت فراخوان به جبهه خواهد رفت و فعلاً «در خانه نشسته» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حمله شبه‌نظامیان به یک پست امنیتی در منطقه مرزی در شمال غرب پاکستان، شش سرباز این کشور کشته شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع انگلیسی گزارش دادند که کشور‌های عضو اتحادیه اروپا طی چند روز آینده توافقی را برای توقیف دارایی‌های روسیه اعلام خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ولودیمیر زلنسکی تأکید کرد اوکراین تحت هیچ توافقی حق قانونی یا اخلاقی برای واگذاری سرزمین به روسیه را ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اورزولا فون در لاین با تأکید بر اهمیت راهبردی اوکراین برای اتحادیه اروپا، اعلام کرد امنیت این کشور باید به عنوان نخستین خط دفاعی اروپا در بلندمدت تضمین شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر رسانه‌ای چارجوب هماهنگی از جلسه‌ی عادی این نهاد برای رایزنی درباره نامزد مناسب برای پست نخست وزیری عراق خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است