اجتماعی 21:58 - 30 فروردین 1404
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر ضرورت تدوین آئین‌نامه‌های پوشش بیمه سکو‌ها و تاکسی‌های اینترنتی تاکید کرد.

تاکید وزیر تعاون بر تدوین آیین‌نامه‌های پوشش بیمه سکو‌ها و تاکسی‌های اینترنتی

باشگاه خبرنگاران جوان - «احمد میدری» در نشست هم اندیشی با مدیران سازمان تامین اجتماعی سراسر کشور اظهار کرد: سازمان تامین اجتماعی، بزرگ‌ترین سازمان اقتصادی و اجتماعی کشور است.

وی با انتقاد از دیدگاه‌های رفاهی کوتاه مدت، افزود: همه باید با تمام توان در مسیر حفظ پایداری صندوق‌های اجتماعی حرکت کنند.

وزیر رفاه ضمن تقدیر از طراحی برنامه تحولی و توسعه ۲۰ گانه سازمان تامین اجتماعی، گفت: براساس این سند چشم انداز تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۸ در نقطه مطلوبی قرار خواهد گرفت. این امر افق روشنی نمایان می‌سازد که سختی‌های این روز‌ها را قابل تحمل و آسان‌تر می‌کند.

میدری با بیان اینکه امروز سازمان تامین اجتماعی با مسائل و انتظارات متعددی روبه رو است، اضافه کرد: مطالبات ذی نفعان این سازمان باید ابتدا شناسایی و در مرحله بعدی پاسخ مناسبی به آن‌ها داده شود.

وی تعهد اصلی دولت چهاردهم به ریاست دکتر پزشکیان را اجرای برنامه هفتم پیشرفت دانست و گفت: انتظار محوری دکتر پزشکیان تعهد به توان کارشناسی، روحیه عدالت باوری و رفع تبعبض‌ها است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه دولت باید از بنگاه داری خارج شود گفت: باید برای خروج از بنگاه داری و واگذاری شرکت‌های دولتی با عقلانیت و مراقبت عمل کرد و به بررسی ابعاد خروج از بنگاه‌داری پرداخت. در مجموع روش‌های تهاتر و واگذاری مدیریت شرکت‌های دولتی الگوی بهینه و مطلوب تری است.

میدری بر ضرورت تدوین آئین نامه‌های پوشش بیمه سکو‌ها و تاکسی‌های اینترنتی تاکید کرد و گفت: با اجرای این طرح ۶ الی ۷ میلیون نفر تحت پوشش بیمه‌ای قرار می‌گیرند.

وی بر هم افزایی و همپوشانی بخش درمان تامین اجتماعی با وزارت بهداشت تاکید و اضافه کرد: این هماهنگی موجب افزایش بهره‌وری و بهبود ارائه خدمات درمانی و بهداشتی به مردم می‌شود.

میدری با اشاره به گسترش تعاملات با کارفرمایان، تشکل‌های اقتصادی و کارگران و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در سطح شهرستان‌ها و استان‌ها افزود: بازرسی‌های تامین اجتماعی نباید به گونه‌ای باشد که برای توسعه کسب و کار‌ها مانع ایجاد کند که این امر با اصلاحات ممکن می‌شود.

وی کارگران را شریک اصلی و ولی نعمتان سازمان تامین اجتماعی دانست و گفت: باید به جامعه کارگری بیشترین توجه شود، زیرا این قشر بیشترین آسبیب پذیری را نسبت به حوادث و بیماری‌ها دارند.

میدری تاکید کرد: ارائه مطلوب خدمات درمانی و پرداخت بیمه بیکاری در زمان درست می‌تواند از فقیر شدن جامعه کاگری جلوگیری کند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به فرایند تعیین حدقل دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۴ گفت: کار کارشناسی و علمی می‌تواند رسیدن به اجماع نهایی را سهل‌تر و منطقی‌تر کند.

میدری اجماع سازی با ذی نفعان را روشی مناسب برای رسیدن سازمان تامین اجتماعی به اهداف خود دانست.

منبع: روابط عمومی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی


12180566
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران دستاورد‌های فعلی و افق پیش روی حمل ونقل پایتخت به ویژه در بخش‌های توسعه مترو و اتوبوس را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دستگاه قضا گفت: عناصری که بخواهند اغتشاش به راه بیندازند و امنیت کشور و مردم را مخدوش کنند، به حکم قانون، با قاطعیت برخورد می‌کنیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: امنیت مردم و حمایت از ایرانیان خارج از کشور، اولویت قوه قضائیه است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر از رسیدن ۷ طرح تحولی از جمله مراکز امید و زندگی به مرحله بلوغ و آماده‌سازی برای اجرا خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: در حال حاضر بیش از دو میلیون و ۵۰۰ هزار خانوار با جمعیتی بالغ بر پنج میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در سراسر کشور از خدمات کمیته امداد بهره‌مند هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» یک جوان ۱۸ ساله در میدان گل‌ها مارلیک حین سنگ‌پرانی به سمت خودروی پلیس شناسایی و توسط مأموران پلیس امنیت عمومی شهرستان ملارد دستگیر شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در هشت‌ماهه نخست امسال ۶۰۲ نفر جان خود را در سوانح رانندگی از دست داده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران گفت: متروباس تفاوت چندانی با تراموا ندارد و مخالفت با واردات آن به ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت سیاسی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس راهور تهران بزرگ از یک میلیون و ۶۰۰ هزار اعمال قانون از ابتدای امسال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا همزمان با اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیک و واریز اعتبار ۴ میلیونی، از افزایش پیامک‌ها و لینک‌های جعلی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است