اجتماعی 21:58 - 30 فروردین 1404
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر ضرورت تدوین آئین‌نامه‌های پوشش بیمه سکو‌ها و تاکسی‌های اینترنتی تاکید کرد.

تاکید وزیر تعاون بر تدوین آیین‌نامه‌های پوشش بیمه سکو‌ها و تاکسی‌های اینترنتی

باشگاه خبرنگاران جوان - «احمد میدری» در نشست هم اندیشی با مدیران سازمان تامین اجتماعی سراسر کشور اظهار کرد: سازمان تامین اجتماعی، بزرگ‌ترین سازمان اقتصادی و اجتماعی کشور است.

وی با انتقاد از دیدگاه‌های رفاهی کوتاه مدت، افزود: همه باید با تمام توان در مسیر حفظ پایداری صندوق‌های اجتماعی حرکت کنند.

وزیر رفاه ضمن تقدیر از طراحی برنامه تحولی و توسعه ۲۰ گانه سازمان تامین اجتماعی، گفت: براساس این سند چشم انداز تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۸ در نقطه مطلوبی قرار خواهد گرفت. این امر افق روشنی نمایان می‌سازد که سختی‌های این روز‌ها را قابل تحمل و آسان‌تر می‌کند.

میدری با بیان اینکه امروز سازمان تامین اجتماعی با مسائل و انتظارات متعددی روبه رو است، اضافه کرد: مطالبات ذی نفعان این سازمان باید ابتدا شناسایی و در مرحله بعدی پاسخ مناسبی به آن‌ها داده شود.

وی تعهد اصلی دولت چهاردهم به ریاست دکتر پزشکیان را اجرای برنامه هفتم پیشرفت دانست و گفت: انتظار محوری دکتر پزشکیان تعهد به توان کارشناسی، روحیه عدالت باوری و رفع تبعبض‌ها است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه دولت باید از بنگاه داری خارج شود گفت: باید برای خروج از بنگاه داری و واگذاری شرکت‌های دولتی با عقلانیت و مراقبت عمل کرد و به بررسی ابعاد خروج از بنگاه‌داری پرداخت. در مجموع روش‌های تهاتر و واگذاری مدیریت شرکت‌های دولتی الگوی بهینه و مطلوب تری است.

میدری بر ضرورت تدوین آئین نامه‌های پوشش بیمه سکو‌ها و تاکسی‌های اینترنتی تاکید کرد و گفت: با اجرای این طرح ۶ الی ۷ میلیون نفر تحت پوشش بیمه‌ای قرار می‌گیرند.

وی بر هم افزایی و همپوشانی بخش درمان تامین اجتماعی با وزارت بهداشت تاکید و اضافه کرد: این هماهنگی موجب افزایش بهره‌وری و بهبود ارائه خدمات درمانی و بهداشتی به مردم می‌شود.

میدری با اشاره به گسترش تعاملات با کارفرمایان، تشکل‌های اقتصادی و کارگران و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در سطح شهرستان‌ها و استان‌ها افزود: بازرسی‌های تامین اجتماعی نباید به گونه‌ای باشد که برای توسعه کسب و کار‌ها مانع ایجاد کند که این امر با اصلاحات ممکن می‌شود.

وی کارگران را شریک اصلی و ولی نعمتان سازمان تامین اجتماعی دانست و گفت: باید به جامعه کارگری بیشترین توجه شود، زیرا این قشر بیشترین آسبیب پذیری را نسبت به حوادث و بیماری‌ها دارند.

میدری تاکید کرد: ارائه مطلوب خدمات درمانی و پرداخت بیمه بیکاری در زمان درست می‌تواند از فقیر شدن جامعه کاگری جلوگیری کند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به فرایند تعیین حدقل دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۴ گفت: کار کارشناسی و علمی می‌تواند رسیدن به اجماع نهایی را سهل‌تر و منطقی‌تر کند.

میدری اجماع سازی با ذی نفعان را روشی مناسب برای رسیدن سازمان تامین اجتماعی به اهداف خود دانست.

منبع: روابط عمومی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی


12180566
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه، در پیامی درگذشت آیت‌الله سید علی شفیعی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری را تسلیت گفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران همزمان با ولادت حضرت مسیح (ع) و آغاز سال نوی میلادی، امروز (هشتم دی‌ماه) با حضور در منزل مادر شهید «روبرت لازار» با خانواده این شهید مسیحی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طرح جمع‌آوری خودروهای اسقاطی و فرسوده رهاشده در معابر عمومی منطقه یک تهران با هدف ارتقای ایمنی، بهبود منظر شهری و تسهیل تردد شهروندان در حال اجراست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دومین نشست ستاد مرکزی پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی شورا‌های اسلامی شهر و روستا، به ریاست دادستان کل کشور و اعضا این ستاد، برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حج و عمره سازمان حج از شروع دریافت رقم طلب که مقدمه صدور روادید برای حج پیش رو است، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل سلامت شهرداری تهران گفت: از برگزاری مراسم افتتاحیه ششمین دوره رقابت‌های «نشاط سالمندی» و همچنین روشن شدن مشعل این رقابت ها خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راه راهور فراجا از انسداد مقطعی برخی محور‌های مواصلاتی، اعمال محدودیت‌های تردد و ممنوعیت عبور ناوگان سنگین در محور ایذه–ده‌دز خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با هدف ارتقای همکاری‌های مشترک و افزایش نظارت بر اجرای قوانین در راستای حمایت از بخش خصوصی و بهبود فضای کسب و کار در کشور تفاهم نامه همکاری میان سازمان بازرسی و اتاق بازرگانی منعقد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارق لوازم و محتویات داخل خودرو در حین سرقت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با فرارسیدن ایام میلاد حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) ۱۳ رجب و سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی، مراسمی نمادین با کاشت نهال در بوستان سرخه حصار منطقه ۱۳ تهران برگزار خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است