علمی فناوری 11:52 - 23 بهمن 1403
رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: از ظرفیت دانشجویان نمونه کشوری به عنوان اتاق فکر دولت چهاردهم در حوزه‌های مختلف استفاده خواهد شد.

بهره‌گیری از دانشجویان نمونه به عنوان اتاق فکر در دولت

اولین جلسه شورای عالی سیاست‌گذاری سی و دومین جشنواره دانشجوی نمونه کشوری با حضور سعید حبیبا معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس این سازمان و مسعود حبیبی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد.

در این جلسه حبیبا گفت: تجلیل از دانشجوی نمونه کشوری، سابقه بیش از ۳۰ ساله دارد به طوری که هر ساله فرایند انتخاب دانشجوی نمونه در دانشگاه‌های کشور انجام می‌شود.

وی ادامه داد: ثبت‌نام برای شرکت در سی و دومین جشنواره دانشجویان نمونه کشوری از ۱۸ آذرماه آغاز شده بود و تا ۱۹ دی ماه ۱۴۰۳ ادامه داشت که طی این مرحله بیش از ۱۶۰۰ نفر ثبت‌نام کردند.

معاون وزیر علوم اظهار کرد: جشنواره دانشجوی نمونه در دو سطح دانشگاهی و ملی انجام می‌شود، به گونه‌ای که نخست، دانشجویان در سطح دانشگاهی با یکدیگر به رقابت پرداخته و آن دسته از دانشجویان که برترین امتیازات را بر اساس آیین‌نامه دانشجوی نمونه به دست آورده‌اند، به عنوان برگزیدگان دانشگاه مورد تقدیر قرار خواهند گرفت. همچنین افرادی که شرایط معرفی و نیل به مرحله دوم و کشوری را کسب کرده‌اند، به دبیرخانه مرکزی معرفی می‌شوند.

حبیبا با اشاره به اینکه این رویداد بزرگ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ با حضور رئیس‌جمهور در نهاد ریاست جمهوری یا یکی از دانشگاه‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار خواهد شد؛ افزود: هر ساله حدود ۳۰ نفر در مقاطع تحصیلی مختلف از جمله کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در رشته‌های علوم پزشکی و غیر پزشکی منتخب جشنواره دانشجوی نمونه می‌شوند.

وی با بیان اینکه با تصویب شورای سیاستگذاری جوایز جشنواره دانشجوی نمونه امسال، افزایش دو برابری داشته است؛ ادامه داد: بر اساس رایزنی‌های انجام شده با بنیاد ملی نخبگان در تلاش هستیم تا برگزیدگان جشنواره دانشجویان نمونه در مقطع تحصیلی دکتری به عنوان یکی از امتیازات در جذب هیات علمی در دانشگاه‌ها لحاظ شود.

رئیس سازمان امور دانشجویان خاطرنشان کرد: بررسی اطلاعات و سوابق دانشجویان نمونه کشوری در طی سالیان گذشته نشان می‌دهد که اکثر این دانشجویان به عنوان اعضای هیات علمی و مدیران تراز اول کشور مشغول کار شدند و لذا هدفگذاری این جشواره برای انتخاب افراد جامع‌الشرایط به درستی انجام شده است.

وی در پایان تاکید کرد: به دنبال این هستیم تا دانشجویان نمونه به عنوان اتاق فکر در دولت چهاردهم در حوزه‌های مختلف ایفای نقش کنند و دامنه اثرگذاری این نخبگان را افزایش دهیم.

منبع: سازمان امور دانشجویان


12154367
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش کشور گفت: در نوبت دوم آزمون سراسری بیش از ۸۲۲ هزار نفر ثبت نام کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک پزشک متخصص هشدار داده که کار کردن طولانی مدت با رایانه می‌تواند باعث ایجاد مشکلات عضلانی اسکلتی در فرد شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید می‌گوید لوبیا می‌تواند برای سلامتی، یک جادویی خالص باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فوق تخصص قلب کودکان و نوزادان، با اشاره به اهمیت بررسی سلامت قلب نوزادان در ساعات اولیه پس از تولد، گفت: جریان خون در قلب و ریه‌های جنین به طور کامل با یک نوزاد تازه متولدشده متفاوت است و اگر تغییرات مورد انتظار پس از تولد در عملکرد قلبی به...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اگر با کمردرد دست و پنجه نرم می‌کنید، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که باید کفش‌های پیاده‌روی خود را بپوشید و پیاده روی را شروع کنید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در دورانی که رقابت در کنکور به اوج رسیده، بسیاری از داوطلبان درگیر اضطراب و مشکلات تمرکز هستند. حالا پژوهشی جدید نشان می‌دهد که یکی از روش‌های کمتر شناخته‌شده می‌تواند به بهبود تمرکز ذهنی و عملکرد مغز این افراد کمک کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» براساس تحقیقات جدید، مدیریت انرژی به جای مدیریت زمان می‌تواند کلید موفقیت تحصیلی نوجوانان باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم، با صدور حکمی «علی خورسندی» را به عنوان رئیس دبیرخانه «نشان مسئولیت اجتماعی آموزش عالی» و «کارگروه رتبه‌بندی دانشگاه‌ها در زمینه مسئولیت اجتماعی» منصوب کرد؛ این اقدام گامی تازه برای بازتعریف نقش دانشگاه‌ها در جامعه است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی با تاکید بر اینکه ۴۷ روز کاری تا آغاز مهرماه بیشتر باقی نمانده، گفت: باید با سرعت بیشتری به فعالیت‌های خود سروسامان دهیم تا بتوانیم مهری باشکوه و عزتمند را برای دانش آموزان رقم بزنیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم، از اجرای طرحی ویژه برای آمادگی بخش آموزش کشور در شرایط بحران و اضطرار خبر داد و گفت: همه بخش‌ها از جمله آموزش عالی نیازمند دستورالعمل‌های مستقل برای مواجهه با شرایط اضطراری هستند و در این زمینه کار کارشناسی در حال انجام است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است