بین‌الملل 00:53 - 28 شهریور 1402
وزارت دفاع روسیه از رهگیری یک فروند هواپیمای جاسوسی آمریکا نزدیک حریم هوایی خود و بیرون راندن آن از منطقه خبر داد.

«میگ-31» روسیه هواپیمای جاسوسی آمریکا را رهگیری کرد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وزارت دفاع روسیه دوشنبه شب به وقت تهران از رهگیری یک فروند هواپیمای جاسوسی نیروی دریایی آمریکا نزیدک حریم هوایی خود خبر داد.

به گزارش خبرگزاری «رویترز» وزارت دفاع روسیه اعلام کرد یک جنگنده «میگ-۳۱» را برای رهگیری هواپیمای جاسوسی «پی-۶ پوسیدون» نیروی دریایی آمریکا که به حریم هوایی این کشور بر فراز دریای «بارنتس» نزدیک می‌شد، اعزام کرد.

این جنگنده روسیه با حضور به موقع خود هواپیمای جاسوسی روسیه را مجبور به ترک منطقه کرد. وزارت دفاع آمریکا تاکنون در این زمینه واکنشی از خود نشان نداده است.

میگ-۳۱ یک هواپیمای رهگیر مافوق صوت است. این جنگنده از یک رادار بمراتب پیشرفته تر از رادر-میگ ۲۵ برخوردار است که از فن آوری تغییر فازهای امواج رادار بهره می‌برد و دارای یک موشک هدایت راداری با دستکم دو برابر برد «موشک آر ۴۰» است.

آمریکا و متحدان این کشور با پرواز در مرزهای روسیه سعی در جمع آوری اطلاعات از تحرکات نظامی روسیه دارند که بارها با پاسخ به موقع ناوگان هوایی روسیه مواجه شده اند.

اخیرا نیز رسانه‌ها از استقرار و آماده باش جنگنده‌های ارتقا یافته میگ-۳۱ نیروی هوایی روسیه در شمال این کشور جهت دفع هرگونه تجاوز خبر دادند.جنگنده‌های فراصوت میگ-۳۱ روسیه در «نوایا زیملا» پایگاه هوایی این کشور در منقطه دورافتاده در شمال روسیه در آماده باش رزمی هستند. 

هواپیماهای ناتو از اواخر سال ۲۰۲۰ به این سو  پروازهای شناسایی خود را  نزدیک مرز روسیه تشدید کرده‌اند. مسکو بارها هشدار داده که چنین پروازهایی توسط هواپیماهای ایالات متحده و ناتو  نزدیک مرز این کشور، خطر تشدید تنش را به همراه دارد.

یک ژنرال ارشد نیروی هوایی آمریکا اخیرا  گفت که نیروهای هوایی روسیه و چین در رهگیری‌ هواپیماهای آمریکایی جسورتر شده و دیگر ترسی از  ناوگان هوایی پیر آمریکا ندارند.

 «مارک کلی» از فرمانده‌هان ارشد نیروی هوایی آمریکا روز چهارشنبه در مجمع سالانه هوا، فضا و سایبری هوایی در شهر «واشنگتن دی سی» گفت: «نه تنها نیروی هوایی آمریکا کوچکتر و قدیمی‌تر می‌شود، بلکه چین و روسیه نیز سرمایه گذاری زیادی در ناوگان خود انجام داده‌اند.»

چندی قبل نیز فرمانده نیروی هوایی آمریکا اذعان داشت که نیروی هوایی این کشور آماده مقابله با تهدیات هوایی چین و روسیه نیست. «فرانک کندال» فرمانده نیروی هوایی آمریکا اذعان داشت که نیروی هوایی این کشور آماده مقابله با تهدیدات روسیه و چین نیست(جزئیات بیشتر).

پایان پیام/


11994870
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه آمریکا پس از نشست ائتلاف موسوم به «ائتلاف مشتاقان» در پاریس گفت که پروتکل‌های امنیتی برای اوکراین «تقریباً تکمیل شده» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع ترکیه از همه گروه‌های مسلح کرد - «از جمله در سوریه» - خواست سلاح‌های خود را زمین بگذارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طبق آمار منتشر شده ۵۵ سرباز کوبایی و ونزوئلایی در جریان عملیات آمریکا در ونزوئلا کشته شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ، اسرائیل و سوریه را برای دستیابی به توافقی که امنیت مرزی را تثبیت کند، تحت فشار قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا گفت که بسیاری کشته شده‌اند حتی با اینکه آن‌ها می‌دانستند که ما به ونزوئلا می‌رویم.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیسیون اروپا اعلام کرد که اتحادیه اروپا مشروعیت رئیس جمهور موقت ونزوئلا را به رسمیت نمی‌شناسد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک فروند جنگنده اف-۱۶ تایوانی عصر سه‌شنبه در سواحل شرقی جزیره سقوط کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه سومالی سفر گیدئون ساعر به هرجیسا را ​​​​محکوم کرد و گفت که این نقض حاکمیت و تمامیت ارضی سومالی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درگیری‌ها بین دولت موقت سوریه و نیرو‌های کرد در حلب از سر گرفته شد و حداقل چهار نفر کشته شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبران اروپایی می‌گویند که فقط گرینلند و دانمارک می‌توانند در مورد آینده خود تصمیم بگیرند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است