بین‌الملل 13:31 - 28 مرداد 1401
منابع صهیونیستی گزارش دادند که مسکو مصالحه درباره فعالیتهای آژانس یهود در این کشور را رد کرده اما جلسه دادگاه را یک ماه به تاخیر انداخته است.

دادگاه رسیدگی به فعالیت‌های آژانس یهود در روسیه به تعویق افتاد

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، در حالیکه قرار بود اولین جلسه دادگاه رسیدگی به فعالیتهای آژانس یهود در مسکو در روز جمعه برگزار شود، منابع اسرائیلی از تعویق این دادگاه خبر دادند.

پیش از این روزنامه تایمز اسرائیل از آخرین تلاشها و تقلاهای مقامات ارشد این رژیم برای رایزنی با روسیه به منظشور جلوگیری از بسته شدن آژانس یهود در روسیه قبل از آغاز جلسات دادگاه خبر داده بود.

منابع اسرائیلی میگویند، وزارت دادگستری روسیه و قاضی پرونده با درخواست این آژانس برای مصالحه مخالفت کرده اما با تعویق یک ماه دادگاه موافقت کرده اند. طبق این گزارشها، اولین جلسه رسیدگی به این پرونده 19 سپتامبر(28 شهریور) برگزار خواهد شد.

منابع روس هنوز به این موضوع واکنشی نشان نداده و علت تعویق دادگاه هنوز مشخص نیست.

اسحاق هرتزوگ رئیس رژیم صهیونیستی اواسط مرداد ماه با ولادیمیر پویتن رئیس جمهور روسیه درباره بحران میان مسکو و تل آویو از جمله تعطیلی آژانس یهود رایزنی کرده بود. 

چندی پیش، وزارت دادگستری روسیه از یکی از دادگاه‌های این کشور خواست تا فعالیت‌های آژانس یهود در این کشور را متوقف کند؛ زیرا مدارکی وجود داشت که نشان ‌می‌داد که این آژانس قوانین کشور روسیه را نقض کرده است. در پی اعلام این امر، یک هیأت صهیونیستی پنجم مرداد ماه جاری (27 ژوئیه) برای بررسی موضوع آژانس یهود «سخنوت» به مسکو سفر کرد که منابع عبری گزارش دادند این سفر نتیجه مثبتی در برنداشته است.

 


11659513
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش روسیه با سرعتی نزدیک به زمان آغاز جنگ، ماه گذشته بخش بزرگی از خاک اوکراین را تصرف کرده و در حال پیشروی در این کشور است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از مقامات ارشد حماس می‌گوید این جنبش آماده است در قالب آتش‌بس ۵ تا ۱۰ ساله و در ازای تضمین تأسیس کشور فلسطین، موقتاً تسلیحات خود را انبار کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که حدود یک سال از استقرار دولت موقت الجولانی می‌گذرد، مردم با زیرساخت‌های ویران شده دست به گریبان هستند و می‌گویند آوارگی ادامه دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خرابی لوله‌های آب در بخش آثار باستانی موزه لوور باعث آسیب دیدن بیش از ۴۰۰ کتاب تاریخی شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دستیار سیاست خارجی کرملین می‌گوید واشنگتن باید در طرح صلح خود برای اوکراین تغییرات اساسی ایجاد کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند کاخ سفید در تلاش برای کاهش انزوای رژیم صهیونیستی، قصد دارد دیداری بین رئیس جمهور مصر و نخست وزیر این رژیم برگزار کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پسر رئیس جمهور آمریکا از فساد در اوکراین انتقاد کرد و گفت ثروتمندان اوکراینی با دریافت پول از غرب، فرار کرده و بقیه را برای جنگیدن رها کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به دنبال تحریم‌های انگلیس، شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزا حمل و نقل محموله‌های نظامی و امنیتی به/از سرزمین‌های اشغالی را متوقف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل در حال بررسی این موضوع است که پس از پایان ماموریت یونیفل در سال ۲۰۲۶، نیرو‌های جدیدی به جنوب لبنان اعزام کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هم‌زمان با سفر صدراعظم آلمان به سرزمین‌های اشغالی، معترضان در برلین علیه نسل‌کشی رژیم صهیونیستی تظاهرات کرده و خواستار توقف صادرات سلاح شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است