سیاسی 16:55 - 06 خرداد 1402
عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: جمهوری اسلامی ایران در اجلاس سازمان بهداشت جهانی اقدامات رژیم صهیونیستی در ایجاد مشکل و محدودیت در حوزه بهداشت و درمان برای مردم فلسطین را محروم کرد و همه حاضران در نشست به این محکومیت رأی دادند.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس خبر داد: محکومیت اقدامات رژیم صهیونیستی در اجلاس سازمان بهداشت جهانی

همایون سامح‌یه عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، با اشاره به اجلاس اخیر سازمان بهداشت جهانی در ژنو گفت: در این نشست که با حضور وزیر بهداشت جمهوری اسلامی ایران و معاونین وی و بنده به عنوان نماینده مجلس برگزار شد، مسائل بهداشت در سطح جامعه مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: در این جلسه وزیر بهداشت کشورمان ضمن بیان مسائلی در حوزه بهداشت محیط و برشمردن دستاوردهای انقلاب اسلامی در این حوزه اقدامات رژیم صهیونیستی در اعمال محدودیت در حوزه مسائل بهداشتی علیه ملت فلسطین را محکوم کرد.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس اظهار داشت: پس از سخنرانی وزیر بهداشت کشورمان همه حاضران در جلسه با رأی خود موافقت‌شان با محکومیت اقدامات رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین را اعلام کردند.

سامح‌یه خاطرنشان کرد: در این اجلاس 4 روزه حاضران در قالب کارگروه‌هایی مسائل مربوط به حوزه بهداشت را مورد بررسی و رسیدگی قرار دادند و نمایندگان ایران در این اجلاس 40 سخنرانی را در کارگروه‌های مختلف داشتند.

پایان پیام/


11901239
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه به مناسبت سالگرد میلاد حضرت مسیح (ع) پیامی تبریک صادر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سردار غلامشاهی گفت: رزمندگان منطقه یکم نیروی دریایی سپاه در عملیاتی دقیق موفق شدند یک کشتی حامل ۴ میلیون لیتر سوخت قاچاق را که قصد خروج از آب‌های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران داشت، توقیف کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران از توافق تبادل اسرا بین یمن و عربستان سعودی استقبال کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل اعلام کرد: غنی‌سازی صفر، ضرب‌الاجل و اجبار حتی اگر در پوشش واژگان دیپلماتیک عرضه شوند، مذاکره محسوب نمی‌شوند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان از تایید «لایحه دوفوریتی الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی» خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی گفت: جهان شاهد بود ما در حال مذاکره بودیم که ایالات متحده تصمیم گرفت به روی مردم ما آتش بگشاید و دیپلماسی را تارومار کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای نگهبان گفت: قوی کردن بنیه علمی و اعتقادی، بهترین راه مقابله با هجمه‌های فرهنگی است، زیرا در این صورت جامعه در مواجهه با شبهات و هجمه‌های فرهنگی تحت تأثیر آنها قرار نمی‌گیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با بیان اینکه رویکرد دولت همواره تعامل، تقویت همگرایی و انسجام ملی و پرهیز از تقابل و تنش بوده است، تصریح کرد: تمرکز بر ارائه واقعیت‌ها می‌تواند به افزایش اعتماد عمومی کمک کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: راهبرد اصلی بنیاد باید پرهیز از تصدی‌گری و واگذاری مدیریت سهام به خود ایثارگران باشد. در این مسیر قدم‌های خوبی برداشته شده که باید ادامه یابد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت: امروز و در دولت چهاردهم در مجموع حدود ۵۰۰۰ پُست مدیریتی در کشور در اختیار خانم‌ها قرار گرفته و این اتفاق بزرگی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است