سیاسی 10:13 - 19 بهمن 1403
جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با فرمانده معظم کل قوا در حسینیه امام خمینی (ره) دیدار کردند.

رهبر معظم انقلاب: مذاکره با آمریکا هوشمندانه و شرافتمندانه نیست

جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران صبح امروز جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ با فرمانده معظم کل قوا دیدار کردند.

این دیدار همزمان با دهه فجر و به مناسبت سالروز بیعت تاریخی جمعی از همافران با حضرت امام خمینی(ره) در ۱۹ بهمن سال ۱۳۵۷، طبق روال هر سال، برگزار می‌شود.

بخش‌هایی از بیانات رهبر معظم انقلاب در این دیدار:

* اولاً مذاکره با آمریکا هیچ تاثیری در رفع مشکلات کشور ندارد. این را باید ما درست بفهمیم؛ این‌جور به ما وانمود نکنند که اگر نشستیم پشت میز مذاکره با آن دولت، فلان مشکل یا فلان مشکل حل میشود. نخیر؛ از مذاکره با آمریکا هیچ مشکلی حل نمی‌شود. دلیل؟ تجربه!

ما در دهه ۹۰ نشستیم با آمریکا مذاکره کردیم حدود دو سال یک معاهده‌ای هم تشکیل شد. البته آمریکا تنها نبود، چند تا کشور دیگر هم بودند، لکن محور آمریکا بود، عمدتاً آمریکا بود. دولت ما نشست مذاکره کرد -دولت آن روز – رفتند، آمدند، نشستند، برخاستند، مذاکره کردند، گفت‌و‌گو کردند، خندیدند، دست دادند، رفاقت کردند، همه کار کردند، یک معاهده‌ای تشکیل شد. در این معاهده طرف ایرانی خیلی هم سخاوت به خرج داد، خیلی امتیاز داد به طرف مقابل. اما همان معاهده را آمریکایی‌ها عمل نکردند. همین شخصی که الان سر کار است، معاهده را پاره کرد. گفت پاره می‌کند و کرد؛ عمل نکردند. قبل از این که او بیاید هم همان‌هایی که این معاهده با آنها انجام گرفته بود، به معاهده عمل نکردند. معاهده برای این بود که تحریم‌های آمریکا برداشته بشود، برداشته نشد تحریم‌های آمریکا؛ تحریم‌های آمریکا برداشته نشد! در مورد سازمان ملل هم یک استخوانی لای زخم گذاشتند که مثل تهدیدی همیشه بالا سر ایران وجود داشته باشد. این معاهده محصول مذاکره‌ای بود که دو سال - بیشتر یا کمتر - طول کشید.

خب این تجربه است دیگر؛ از این تجربه استفاده کنیم. امتیاز دادیم، مذاکره کردیم، امتیاز دادیم، کوتاه آمدیم، اما نتیجه‌ای که مقصودمان بود به دست نیاوردیم. همین معاهده را هم با همه این نقص‌هایی که داشت طرف مقابل خراب کرد، نقض کرد، پاره کرد.

با یک چنین دولتی مذاکره نباید کرد، مذاکره کردن عاقلانه نیست، هوشمندانه نیست، شرافتمندانه نیست.

* آمریکایی‌ها نشستند، روی کاغذ دارند نقشه جهان را تغییر می‌دهند. البته فقط روی کاغذ است، هیچ‌گونه واقعیتی ندارد. درباره‌ی ما هم نظر می‌دهند، حرف می‌زنند، اظهار نظر می‌کنند، تهدید می‌کنند. ما اگر تهدیدمان بکنند، تهدیدشان می‌کنیم. اگر این تهدید را عملی کنند، ما هم تهدید را عملی می‌کنیم. اگر به امنیت ملت ما تعرض کنند، ما هم به امنیت آنها تعرض خواهیم کرد بدون تردید.

این رفتار درس گرفته از قرآن و دستور اسلام است و این وظیفه‌ای است که بر عهده ما است. امیدواریم خدای متعال ما را در انجام وظایف‌مان موفق بدارد.

در حال تکمیل

 

12152422
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات رییسه مجلس، طرح استفساریه قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی و باغ‌ها در خصوص تشخیص موارد ضروری تغییر کاربری اراضی را اعلام وصول کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به منظور تقویت نظام مالی هوش مصنوعی، صندوق ملی هوش مصنوعی کشور با سرمایه یکصد هزار میلیارد ریال تاسیس می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی با تقاضای یک فوریت لایحه جنایات بین‌المللی موافقت کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در گفت‌و‌گو با همتای ونزوئلایی خود با اشاره به تحرکات رژیم صهیونیستی در منطقه کارائیب و آمریکای لاتین، این امر را خطری بزرگ برای صلح و ثبات و آرامش آن منطقه خواند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مقاومت بسیج قوه مقننه به مناسبت سالروز تشکیل بسیج مستضعفین بیانیه‌ای صادر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید کالابرگ برای سه دهک اول، از هفتهٔ آینده عملی شود و هر چقدر افزایش قیمت وجود داشته باشد، وزارت رفاه آن را روی کالابرگ جبران می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نایب‌رئیس مجلس می‌گوید در طول ۴۶ سال گذشته با فرهنگ بسیجی در برابر آمریکا، رژیم صهیونیستی و همه پشتیبانان آنها ایستاده‌ایم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده مرکز بسیج قوه مقننه از آغاز‌به‌کار پایگاه مقاومت بسیح نمایندگان مجلس با عنوان پایگاه شهید مدرس خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یکی از دستورکارهای امروز مجلس ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی در مورد طرح اصلاح موادی از قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و قانون مدنی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به مسائلی نظیر چند نرخی شدن بنزین پرداخته‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است