علمی فناوری 10:58 - 28 بهمن 1403
ایمونوتراپی به عنوان یکی از روش‌های امیدوارکننده در درمان انواع سرطان‌های کودکان از جمله تومور‌های مغزی، مورد استفاده قرار گرفته است.

ایمونوتراپی روشی امیدوارکننده در درمان انواع سرطان‌

آزاده کیومرثی فوق تخصص خون و سرطان کودکان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت پویش آگاهی‌رسانی سرطان کودکان، در خصوص روش‌های درمان سرطان‌های کودکان در ایران، بیان کرد: استفاده از روش‌های نوین درمان سرطان در کودکان، در ایران به میزان چشمگیری در حال افزایش است. ایمونوتراپی به عنوان یکی از روش‌های امیدوارکننده در درمان انواع سرطان‌های کودکان از جمله تومور‌های مغزی، مورد استفاده قرار گرفته است.

وی افزود: تحقیقات درزمینه استفاده از واکسن‌های ضدسرطان به عنوان یک روش نوین درمانی در سرطان‌های کودکان درایران در حال توسعه و پیشرفت است. این واکسن‌ها می‌توانند به شناسایی و هدف‌گیری آنتی‌ژن‌های موجود در سلول‌های سرطانی کمک کنند.

 

کیومرثی ادامه داد: پژوهش‌ها درزمینه واکسن‌های ضدسرطان وانواع روش‌های ایمونوتراپی نوین، گام‌های مثبتی در راستای بهبود درمان سرطان‌های کودکان به شمار می‌آیند و می‌توانند به مرور زمان به نتایج امیدوارکننده‌ای منجر شوند.

 پویش آگاهی‌رسانی سرطان کودکان از ۲۷ بهمن ماه تا ۳ اسفندماه ۱۴۰۳ با هدف افزایش آگاهی عمومی، تشخیص زودهنگام و ارتقای کیفیت درمان کودکان مبتلا به سرطان برگزار می‌شود. این پویش تلاش دارد با اطلاع‌رسانی گسترده و بهره‌گیری از روش‌های نوین درمانی، گامی مؤثر در جهت کاهش آمار ابتلا و بهبود روند درمان این بیماران بردارد.

منبع: وزارت بهداشت


12156341
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک منبع آگاه در سازمان غذا و دارو گفت: تا کنون هیچ گزارشی مبنی بر کمبود ست پیوند مغز استخوان به ما ارائه نشده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روح‌الله محلوجی کرمانشاهی مسن‌ترین شکسته بند ایران است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه سالانه ۵۸ هزار مرگ منتسب به آلودگی هوا ثبت می‌شود، اظهار داشت: باید از مردم به خاطر عملکرد خود عذرخواهی کنیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزارت بهداشت در پاسخ به یکی از باور‌های نادرست تغذیه‌ای اعلام کرد: برخلاف تصور عمومی، قرص‌ها و پودر‌های لاغری یا چاقی که در عطاری‌ها عرضه می‌شوند، بی‌ضرر نیستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل شورای عالی آموزش‌وپرورش از آغاز اجرای بسته‌های یادگیری برای تغییر رویکرد کتاب‌محور در دوره ابتدایی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ایران با دستیابی به فناوری تولید واکسن‌های خوراکی آبزیان، به جمع سه کشور پیشرفته در این حوزه پیوسته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پژوهشگران ایرانی موفق شدند زنجیره‌ای کامل از پرورش تا تولید ۲۱ محصول دانش‌بنیان را راه‌اندازی کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر بهداشت در نامه‌ای به معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش، با اشاره به فرا رسیدن فصل سرما و شیوع بیماری‌های تنفسی، شیوه نامه مراقبت و کنترل بیماری‌های حاد تنفسی در مدارس کشور سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ را ابلاغ کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مصرف بیش از حد اسطوخودوس می‌تواند سبب به هوش نیامدن بیمار پس از عمل جراحی شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه نشان داده است که مدل‌های بزرگ زبانی فقط وانمود می‌کنند که «حس شوخ‌طبعی» دارند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است