اجتماعی 14:01 - 11 مرداد 1400

ابتلای خانوادگی به کرونا با عادی انگاری/موج جدید نخواهیم داشت

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام حبیب‌زاده ظهر دوشنبه در جلسه شورای اداری استان اردبیل به فعالیت‌های مستمر در قالب ستاد پیشگیری از کرونا برای ابلاغ شیوه‌نامه‌ها و کنترل بیماری خطرناک کرونا در سطح استان اشاره و اظهار کرد: متأسفانه در ماه‌های اخیر رعایت پروتکل‌های بهداشتی به کمتر از ۵۰ درصد رسیده در حالی که انتظار می‌رود در این شرایط خطیر رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از سوی مردم به بیش از ۹۰ درصد برسد.

وی خطرناک بودن موج پنجم کرونا را با ابتلای خانوادگی به این ویروس خطرناک یادآور شد و اظهار کرد: بیش از ۸۰ درصد افراد بستری و گرفتار بیماری کرونا افرادی هستند که تاکنون واکسن ضد کرونا را دریافت نکردند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تصریح کرد: ما در اکثر شهرستان‌ها با بحران کمبود تخت در پذیرش بیماران روبه‌رو هستیم به گونه‌ای که روز به روز تعداد مراجعین به بیمارستان‌ها زیاد شده و تشدید این بیماری را در شرایط حساس کنونی شاهد هستیم.

حبیب‌زاده به جلسه فوق‌العاده ستاد مدیریت بیماری کرونا در استانداری اشاره کرد و افزود: تصمیمات خوبی گرفته شد که با اجرایی شدن آنها امیدواریم خیز پنجم را مهار کنیم چرا که تنها راه مهار بر این خیز خطرناک رعایت پروتکل‌های بهداشتی، زدن ماسک و دوری از تجمعات است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: در نامه‌ای که وزیر بهداشت به مقام معظم رهبری نوشتند، امیدواریم تصمیمات ملی نیز در مهار و کنترل این بیماری گرفته شود تا بیش از این شرایط بحرانی‌تر نشود.

حبیب‌زاده از راه‌اندازی مجدد نقاهتگاه‌ها برای بستری بیماران به شکل سرپایی و قرنطینه خانگی اشاره کرد و ادامه داد: همه باید به کنترل این بیماری با اقناع مردم به رعایت پروتکل‌های بهداشتی کمک کنند تا در کنار این امر سرعت واکسیناسیون به مهار این ویروس خطرناک کمک کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بیان کرد: با عبور از این خیز پنجم امیدواریم موج جدیدی را شاهد نباشیم چرا که به سرعت واکسیناسیون گروه‌های پرخطر و بالای ۴۰ سال انجام می‌شود که در استان اردبیل نیز تا پایان شهریورماه این گروه‌های سنی واکسینه خواهند شد.


11172156
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور با اشاره به پیشینه غنی فرهنگی و حقوقی ایران، گفت: بسیاری از قوانین مدنی کشور‌های پیشرفته از آموزه‌های اسلامی و ایرانی الهام گرفته‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران از همکاری با وزارتخانه‌های مرتبط برای تقویت گردشگری سلامت در پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر توانبخشی، آموزشی، حرفه‌ای و توانپزشکی سازمان بهزیستی کشور با دعوت از خانواده‌ها برای عضویت در دبیرخانه کشوری اوتیسم، گفت: این سازمان دبیرخانه هم‌اندیشی، کیفیت‌بخشی و توانمندسازی اولیای افراد با اختلال طیف اوتیسم را ایجاد کرده اس...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از عملیات امداد و نجات نیرو‌های این سازمان در جریان وقوع ۱۹۶ حادثه طی ۷۲ ساعت گذشته در نقاط مختلف کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه نشست دولت به خبرنگاران درباره نحوه تغییر اعتبار کالابرگ همزمان با تغییر قیمت کالا‌های اساسی توضیح داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۸ گفت:یک سال گذشته تا کنون، یک متر مجوز در حریم ندادیم و یک ریال نیز از حریم درآمد نداشتیم. 
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با تبیین مأموریت‌های جدید معاونان اداری، مالی و پشتیبانی، بر آمادگی زیرساخت‌ها، پالایش نیروی انسانی و هماهنگی بین‌دستگاهی برای اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول از سال ۱۴۰۵ تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از تشکیل پرونده برای یک هزار و ۵۰۴ واحد متخلف در ۴ روز نخست اجرای طرح ویژه نظارت بر بازار ماه مبارک رمضان و ایام پایانی سال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز جامع برخط پلیس راهور تهران بزرگ در برنامه شهر امن از آمار و ارقام تخلفات و تصادفات موتورسیکلت موثر در سوانح و حوادث ترافیکی پایتخت از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا به امروز خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای شهر تهران در جریان بررسی بودجه ۱۴۰۵ بودجه شهرداری تهران درباره اصل صرفه‌جویی در شهرداری تهران تذکر داد که باعث واکنش تند زاکانی، شهردار تهران شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است