بین‌الملل 13:25 - 11 مرداد 1400

غنی: خروج ناگهانی آمریکا اوضاع امنیتی را آشفته کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «اشرف غنی» رئیس جمهور افغانستان گفت که خروج ناگهانی نیروهای نظامی آمریکا از افغانستان باعث بدتر شدن اوضاع امنیتی در این کشور شده است.

اشرف غنی در سخنانی در مجلس افغانستان گفت: علت وضعیت فعلی ما این است که این تصمیم به طور ناگهانی اتخاذ شد. وی همچنین افزود که پیشتر به واشنگتن هشدار داده است که خروج نظامیان آمریکایی عواقبی در پی خواهد داشت.

وی روز گذشته نیز در نشستی با اعضای کابینه اش اعلام کرد که طالبان نسبت به گذشته ظالم‌تر و نامسلمان‌تر شده و اراده‌ای برای صلح ندارد.

غنی در این نشست همچنین گفت: طالبان اعتقادی به صلح و مذاکره ندارد مگر اینکه ما میدان جنگ را تغییر دهیم.

رئیس جمهور افغانستان طالبان را به دروغ‌گویی متهم کرد و گفت تا زمانی که وضعیت امنیتی کشور تغییر نکند، این گروه وارد گفت‌وگوهای صلح نمی‌شود.

درگیری‌های گسترده بین اعضای گروه طالبان و نیروهای امنیتی افغانستان در پی خروج غیر مسئولانه و ادعایی نظامیان آمریکا و ناتو طی هفته‌های اخیر، در سراسر این کشور ادامه دارد و در نتیجه این کشمکش‌ها، مناطق مختلف در افغانستان بین این دو گروه دست به دست می‌شود. همچنین افراد متعددی از هر دو طرف دراین درگیری‌ها کشته و زخمی شده‌اند.

در روزهای گذشته مراکز برخی از ولایت ها مانند هلمند، قندهار و هرات با حملات وسیع طالبان روبرو بوده و اعضای این گروه قصد تصرف این شهرها را داشتند که با واکنش نیروهای امنیتی و دفاعی افغانستان مجبور به عقب نشینی شدند.


11172083
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه عمان اعلام کرد دو طرف در مذاکرات غیرمستقیم ژنو با میانجی‌گری مسقط، نسبت به ایده‌ها و راه‌حل‌های جدید برای دستیابی به توافقی عادلانه و پایدار درباره برنامه هسته‌ای ایران، انعطاف‌پذیری نشان داده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیویورک تایمز مدعی است ایران با تأکید بر حق خود در غنی‌سازی صلح‌آمیز، پیشنهادی شامل تعلیق فعالیت‌ها، حفظ سطحی از غنی‌سازی برای تحقیقات پزشکی و مشارکت در یک کنسرسیوم منطقه‌ای را روی میز گذاشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین با تأکید بر اهمیت موضوعات هسته‌ای در مذاکرات آتی صلح اوکراین، گفت موضع روسیه ثابت و تغییرناپذیر است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قیمت نفت با برگزاری دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا ۱.۵ درصد کاهش یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس تصاویر ماهواره‌ای جدید، نیروی دریایی آمریکا شناور‌های خود را از پایگاهش در بحرین خارج کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه عمان تصویری از دیدار البوسعیدی با ویتکاف و کوشنر، فرستادگان ویژه آمریکا، در ژنو منتشر کرد که حاکی از تداوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکاست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مسکو و کی‌یف در چهارمین سالگرد جنگ، جدیدترین تبادل پیکر‌های کشته‌شدگان را انجام دادند. روسیه پیکر ۱۰۰۰ سرباز اوکراینی را تحویل داد و اجساد ۳۵ نظامی خود را دریافت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرویس امنیت فدرال روسیه اعلام کرد دو شهروند روس را که قصد ترور یک مقام عالی‌رتبه نظامی را با هدایت سرویس‌های اطلاعاتی اوکراین داشتند، دستگیر کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه عمان و مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ژنو با یکدیگر دیدار و درباره آخرین تحولات پرونده هسته‌ای ایران رایزنی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه روسیه در واکنش به تیراندازی مرزبانان کوبا به یک قایق با پرچم آمریکا که به کشته شدن چهار نفر انجامید، آن را اقدامی تحریک‌آمیز از سوی واشنگتن برای تشدید تنش دانست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است