بین‌الملل 13:25 - 11 مرداد 1400

غنی: خروج ناگهانی آمریکا اوضاع امنیتی را آشفته کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «اشرف غنی» رئیس جمهور افغانستان گفت که خروج ناگهانی نیروهای نظامی آمریکا از افغانستان باعث بدتر شدن اوضاع امنیتی در این کشور شده است.

اشرف غنی در سخنانی در مجلس افغانستان گفت: علت وضعیت فعلی ما این است که این تصمیم به طور ناگهانی اتخاذ شد. وی همچنین افزود که پیشتر به واشنگتن هشدار داده است که خروج نظامیان آمریکایی عواقبی در پی خواهد داشت.

وی روز گذشته نیز در نشستی با اعضای کابینه اش اعلام کرد که طالبان نسبت به گذشته ظالم‌تر و نامسلمان‌تر شده و اراده‌ای برای صلح ندارد.

غنی در این نشست همچنین گفت: طالبان اعتقادی به صلح و مذاکره ندارد مگر اینکه ما میدان جنگ را تغییر دهیم.

رئیس جمهور افغانستان طالبان را به دروغ‌گویی متهم کرد و گفت تا زمانی که وضعیت امنیتی کشور تغییر نکند، این گروه وارد گفت‌وگوهای صلح نمی‌شود.

درگیری‌های گسترده بین اعضای گروه طالبان و نیروهای امنیتی افغانستان در پی خروج غیر مسئولانه و ادعایی نظامیان آمریکا و ناتو طی هفته‌های اخیر، در سراسر این کشور ادامه دارد و در نتیجه این کشمکش‌ها، مناطق مختلف در افغانستان بین این دو گروه دست به دست می‌شود. همچنین افراد متعددی از هر دو طرف دراین درگیری‌ها کشته و زخمی شده‌اند.

در روزهای گذشته مراکز برخی از ولایت ها مانند هلمند، قندهار و هرات با حملات وسیع طالبان روبرو بوده و اعضای این گروه قصد تصرف این شهرها را داشتند که با واکنش نیروهای امنیتی و دفاعی افغانستان مجبور به عقب نشینی شدند.


11172083
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم اسرائیل برای حمله به ایران از یک نظریه‌ی پنج مرحله‌ای برای فروپاشی استفاده کرد، اما این نظریه در خصوص ایران و ایرانیان نتیجه عکس داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های امنیتی روسیه اعلام کردند یک شهروند روسی-اوکراینی را بازداشت کرده‌اند که قصد داشت با مواد منفجره یک فرمانده روس در کریمه را ترور کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلزله‌ای به بزرگی ۵.۲ ریشتر روز دوشنبه در نزدیکی خط ساحلی جنوبی اسپانیا رخ داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اوکراین سه پهپاد را به سمت مرکز آموزش نیروگاه هسته‌ای زاپوروژیا فرستاد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برای نخستین‌بار در استان نورستان افغانستان سنگ یک کیلویی یاقوت کشف شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک سناتور آمریکایی با اشاره به چالش‌های آمریکا خواستار تمرکز بر داخل شده و کنایه زد که واشنگتن به زودی از چین برای کمک به اوکراین باید قرض بگیرید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون سابق وزیر خارجه انگلیس با اشاره به عملیات نظامی یمن در دریای سرخ علیه اسرائیل و حامیان آن اعلام کرد استراتژی این کشور باید تغییر کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت کشور سوریه اعلام کرد که در جدیدترین دور از درگیری‌ها، بیش از ۳۰ نفر در درگیری‌های مسلحانه در شهر سویدا کشته و ۱۰۰ نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک سناتور آمریکایی ادعا کرد که ترامپ به شدت از همتای روس خود عصبانی است و به زودی بسته‌ای تهاجمی برای اوکراین اعلام خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس آمریکا از کشته و زخمی شماری از افراد در پی وقوع تیراندازی در یک کلیسا در شرق این کشور خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است