سیاسی 12:59 - 11 مرداد 1400

قضاوت عادلانه کشور را از افراط و تفریط بر حذر می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، سردار جلیل بابازاده ظهر دوشنبه در جلسه شورای اداری استان با اشاره به اتمام مسئولیت دولت تدبیر و امید و بیان مباحث مختلف اظهار کرد: بهتر است صادقانه و متواضعانه عملکردها را مورد بررسی و نقد قرار دهیم تا به دور از افراط و تفریط کارهای انجام شده به اطلاع مردم رسیده و کارهای بر زمین مانده نیز در دولت آینده پیگیری شود.

وی تصریح کرد: شایسته نیست با اتمام فعالیت دولت قبلی برخی بی‌احترامی‌ها و اهانت‌ها به مسئولان کشور پا بگیرد و ضرورت دارد عالمانه و با منطق در مورد فعالیت‌های انجام شده اطلاع‌رسانی شده و صدا و سیما قضاوت درستی را در بیان عملکردها داشته باشد.

فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل به ۱۳ سال مسئولیت خود در سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل گفت: با صلاحدید مسئولان کشوری و البته انتخاب خودم مسئولیت جدیدی را در قرارگاه عاشورا پذیرفتم و امیدوارم در این دوره مسئولیت نیز بتوانم خدمتگزاری شایسته برای مردم کشور و استان اردبیل باشم.

بابازاده افزود: با شیوع بیماری کرونا و تشکیل قرارگاه شهید حاج قاسم سلیمانی به صورت مستمر سعی کردیم تا سلامت مردم و مسائل پیرامونی آن را رصد کنیم تا با کمترین تلفات، بیشترین خدمت‌رسانی را به مردم در مهار و کنترل بیماری کرونا شاهد باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: با همراهی استاندار اردبیل و سایر مسئولان سعی کردیم تا به صورت هفتگی این جلسات را برگزار و از ظرفیت سپاه و بسیج در محلات مختلف برای کنترل بیماری کرونا استفاده کنیم.

بابازاده به فعالیت‌های مستمر سپاه استان در عرصه‌های تأمین امنیت، فعالیت‌های فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی اشاره کرد و ادامه داد: تمام سعی و تلاشمان در این ۱۳ سال بر این مبنا بود که با همراهی خود مردم به تأمین امنیت و تولید قدرت ملی و منطقه‌ای کمک کنیم که ضرورت دارد در این زمینه از تجارب به دست آمده استفاده شود.

فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل با قدردانی از همراهی مدیران دستگاه‌های اجرایی در پیشبرد اهداف توسعه سپاه استان در حوزه‌های مختلف بیان کرد: امیدواریم در دوره جدید مسئولیت منشأ خیر و برکت برای استان بوده و شرایط مناسبی را در توسعه این خطه زرخیز شاهد باشیم.

سردار جلیل بابازاده که ۱۳ سال فرماندهی سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل را بر عهده داشت در روزهای اخیر به فرماندهی قرارگاه عاشورا منصوب شده است.


11172038
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت بسیج همه امکانات و ظرفیت‌های کشور برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌های هیرکانی تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به دعوت همتای لبنانی برای مذاکره پاسخ داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اولین شب از مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت فاطمه‌زهرا سلام‌الله علیها، امشب (جمعه) با حضور رهبر معظم انقلاب برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر وزیر امور خارجه به عمان و هلند در این هفته خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران گفت: سه کشور اروپایی و آمریکا به دنبال تنش‌زایی هستند و آنها به خوبی می‌دانند که خاتمه رسمی توافق قاهره نتیجهٔ مستقیم تحریکات خودشان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در صفحه شخصی خود نوشت: تعلیق جلب‌های ناگهانی کارآفرینان، مثالی از وفاق و همکاری قواست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: بسیج تغییر دهنده دستگاه محاسباتی و الگوی غلبه بر دشمن است، جوهر و هویت گفتمان بسیج؛ ایمان، تعهد، اخلاص، اعتماد به‌نفس، خودباوری است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی خطاب به فرشته حسن زاده فرمودند که از طلا برتر، همت و تلاش و ایمان و اعتماد به نفس شماست دخترم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ گفت: بسیج به بزرگ‌ترین تهدید برای نظام سلطه و قدرت‌های استکباری مانند آمریکا و رژیم صهیونیستی تبدیل شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خطیب نمازجمعه تهران می‌گوید زمانی که فضای عمومی جامعه از عفت و پاکی فاصله بگیرد، نخستین پیامد آن کاهش میل جوانان به تشکیل خانواده است. 

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است