سیاسی 12:59 - 11 مرداد 1400

قضاوت عادلانه کشور را از افراط و تفریط بر حذر می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، سردار جلیل بابازاده ظهر دوشنبه در جلسه شورای اداری استان با اشاره به اتمام مسئولیت دولت تدبیر و امید و بیان مباحث مختلف اظهار کرد: بهتر است صادقانه و متواضعانه عملکردها را مورد بررسی و نقد قرار دهیم تا به دور از افراط و تفریط کارهای انجام شده به اطلاع مردم رسیده و کارهای بر زمین مانده نیز در دولت آینده پیگیری شود.

وی تصریح کرد: شایسته نیست با اتمام فعالیت دولت قبلی برخی بی‌احترامی‌ها و اهانت‌ها به مسئولان کشور پا بگیرد و ضرورت دارد عالمانه و با منطق در مورد فعالیت‌های انجام شده اطلاع‌رسانی شده و صدا و سیما قضاوت درستی را در بیان عملکردها داشته باشد.

فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل به ۱۳ سال مسئولیت خود در سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل گفت: با صلاحدید مسئولان کشوری و البته انتخاب خودم مسئولیت جدیدی را در قرارگاه عاشورا پذیرفتم و امیدوارم در این دوره مسئولیت نیز بتوانم خدمتگزاری شایسته برای مردم کشور و استان اردبیل باشم.

بابازاده افزود: با شیوع بیماری کرونا و تشکیل قرارگاه شهید حاج قاسم سلیمانی به صورت مستمر سعی کردیم تا سلامت مردم و مسائل پیرامونی آن را رصد کنیم تا با کمترین تلفات، بیشترین خدمت‌رسانی را به مردم در مهار و کنترل بیماری کرونا شاهد باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: با همراهی استاندار اردبیل و سایر مسئولان سعی کردیم تا به صورت هفتگی این جلسات را برگزار و از ظرفیت سپاه و بسیج در محلات مختلف برای کنترل بیماری کرونا استفاده کنیم.

بابازاده به فعالیت‌های مستمر سپاه استان در عرصه‌های تأمین امنیت، فعالیت‌های فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی اشاره کرد و ادامه داد: تمام سعی و تلاشمان در این ۱۳ سال بر این مبنا بود که با همراهی خود مردم به تأمین امنیت و تولید قدرت ملی و منطقه‌ای کمک کنیم که ضرورت دارد در این زمینه از تجارب به دست آمده استفاده شود.

فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل با قدردانی از همراهی مدیران دستگاه‌های اجرایی در پیشبرد اهداف توسعه سپاه استان در حوزه‌های مختلف بیان کرد: امیدواریم در دوره جدید مسئولیت منشأ خیر و برکت برای استان بوده و شرایط مناسبی را در توسعه این خطه زرخیز شاهد باشیم.

سردار جلیل بابازاده که ۱۳ سال فرماندهی سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل را بر عهده داشت در روزهای اخیر به فرماندهی قرارگاه عاشورا منصوب شده است.


11172038
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه با انتشار بیانیه‌ای ضمن ابراز نگرانی و تأسف از درگیر‌های بین افغانستان و پاکستان، خواستاری آغاز فوری گفت‌و‌گو و توقف درگیری و کاهش تنش بین دو کشور شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در پیامی به مناسبت درگذشت زنده‌یاد «عبدالمجید ارفعی» نوشت: ترجمه ماندگار او از منشور کوروش و تلاش‌های خستگی‌ناپذیرش در مطالعه اسناد کهن، بی‌تردید جایگاه او را در شمار پاسداران راستین میراث تمدنی ایران تثبیت کرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه عراق در تماس تلفنی با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در خصوص تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در پیامی درگذشت عالم مجاهد حجت‌الاسلام امام جمارانی از یاران دیرین و صدیق نهضت امام خمینی (ره) را تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ناوگروه ۱۰۳ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران پس از ۱۰۰ روز دریانوردی و پیمودن حدود ۱۳ هزار مایل دریایی، در منطقه سوم نیروی دریایی ارتش در کنارک پهلو گرفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خطیب نماز جمعه تهران با تاکید بر اینکه خط نظام این است که مذاکرات فقط باید در عرصه هسته‌ای باشد، گفت: نظام ایران مطلقاً زیربار تعلیق غنی‌سازی نمی‌رود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز ارتباطات، رسانه و امور فرهنگی مجلس شورای اسلامی در اطلاعیه‌ای حادثه سوء قصد به عباس بیگدلی نماینده تاکستان در مجلس را تشریح کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز ارتباطات، رسانه و امور فرهنگی مجلس شورای اسلامی در اطلاعیه‌ای حادثه سوء قصد به عباس بیگدلی نماینده تاکستان در مجلس را تشریح کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه و هیات مذاکره کننده ایران، صبح روز جمعه پس از شرکت در دور سوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا ژنو را به مقصد تهران، ترک کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه، حملات هوایی رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است