سیاسی 12:59 - 11 مرداد 1400

قضاوت عادلانه کشور را از افراط و تفریط بر حذر می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، سردار جلیل بابازاده ظهر دوشنبه در جلسه شورای اداری استان با اشاره به اتمام مسئولیت دولت تدبیر و امید و بیان مباحث مختلف اظهار کرد: بهتر است صادقانه و متواضعانه عملکردها را مورد بررسی و نقد قرار دهیم تا به دور از افراط و تفریط کارهای انجام شده به اطلاع مردم رسیده و کارهای بر زمین مانده نیز در دولت آینده پیگیری شود.

وی تصریح کرد: شایسته نیست با اتمام فعالیت دولت قبلی برخی بی‌احترامی‌ها و اهانت‌ها به مسئولان کشور پا بگیرد و ضرورت دارد عالمانه و با منطق در مورد فعالیت‌های انجام شده اطلاع‌رسانی شده و صدا و سیما قضاوت درستی را در بیان عملکردها داشته باشد.

فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل به ۱۳ سال مسئولیت خود در سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل گفت: با صلاحدید مسئولان کشوری و البته انتخاب خودم مسئولیت جدیدی را در قرارگاه عاشورا پذیرفتم و امیدوارم در این دوره مسئولیت نیز بتوانم خدمتگزاری شایسته برای مردم کشور و استان اردبیل باشم.

بابازاده افزود: با شیوع بیماری کرونا و تشکیل قرارگاه شهید حاج قاسم سلیمانی به صورت مستمر سعی کردیم تا سلامت مردم و مسائل پیرامونی آن را رصد کنیم تا با کمترین تلفات، بیشترین خدمت‌رسانی را به مردم در مهار و کنترل بیماری کرونا شاهد باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: با همراهی استاندار اردبیل و سایر مسئولان سعی کردیم تا به صورت هفتگی این جلسات را برگزار و از ظرفیت سپاه و بسیج در محلات مختلف برای کنترل بیماری کرونا استفاده کنیم.

بابازاده به فعالیت‌های مستمر سپاه استان در عرصه‌های تأمین امنیت، فعالیت‌های فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی اشاره کرد و ادامه داد: تمام سعی و تلاشمان در این ۱۳ سال بر این مبنا بود که با همراهی خود مردم به تأمین امنیت و تولید قدرت ملی و منطقه‌ای کمک کنیم که ضرورت دارد در این زمینه از تجارب به دست آمده استفاده شود.

فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل با قدردانی از همراهی مدیران دستگاه‌های اجرایی در پیشبرد اهداف توسعه سپاه استان در حوزه‌های مختلف بیان کرد: امیدواریم در دوره جدید مسئولیت منشأ خیر و برکت برای استان بوده و شرایط مناسبی را در توسعه این خطه زرخیز شاهد باشیم.

سردار جلیل بابازاده که ۱۳ سال فرماندهی سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل را بر عهده داشت در روزهای اخیر به فرماندهی قرارگاه عاشورا منصوب شده است.


11172038
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رزمایش مرکب دریایی نیرو‌های دریایی ایران و روسیه با بدرقه ناو بالگردبر «استویسکی» نیروی دریایی فدراسیون روسیه به کار خود پایان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: آمادگی نظامی و اقتصادی دولت نسبت به جنگ ۱۲ روزه افزایش زیادی داشته است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یگان‌های شرکت‌کننده در رزمایش مرکب دریایی نیروهای دریایی ایران و روسیه تمرین عکس‌برداری هوایی و آرایش‌های تاکتیکی را با موفقیت انجام دادند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس در پیامی به روسای مجالس کشور‌های اسلامی حلول ماه مبارک رمضان را تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های عملیات ویژه نیرو‌های دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فدراسیون روسیه تمرین آزادسازی کشتی ربوده شده را با موفقیت اجرا کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جمهوری اسلامی ایران در موریتانی در دیدار با وزیر امور خارجه این کشور، پیام سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان را به همتای موریتانی او تسلیم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» کاظم جلالی گفت: توافق‌های نظامی میان ایران و روسیه طبق برنامه در حال اجراست و هیچ عقب‌ماندگی در این زمینه وجود ندارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۵ مجلس می‌گوید نگرانی‌هایی در اجرای بودجه وجود دارد چراکه تغییر سیاست‌های ارزی نباید بیش از این سفره مردم را کوچک کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۵ می‌گوید نگرانی‌هایی در زمینه اجرای بودجه وجود دارد چراکه تغییر سیاست‌ ارزی نباید بیش از این سفره مردم را کوچک کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر بستن موقت تنگه هرمز توسط سپاه پاسداران و درخشش تیم‌های دانش‌آموزی ایران در عرصه‌های جهانی پرداخته‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است