اجتماعی 17:44 - 16 آذر 1402
موفقیت‌های مکرر دانشجویان ایران اسلامی در عرصه های علمی و پژوهشی و همزمان با آن بصیرت، آگاهی و واکنش آنان نسبت به رویدادهای داخلی و بین المللی به ویژه در حمایت از فلسطین بسیار ارزنده است.

وزیر بهداشت: موفقیت‌های دانشجویان در عرصه‌های علمی و حمایت از مقاومت ارزنده است

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، متن پیام بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت ١٦ آذر «روز دانشجو» پیامی صادر کرد. متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم 

سالگرد حماسه ۱۶ آذر و روز دانشجو  را به جامعه علمی و دانشگاهی کشور به ویژه دانشجویان عزیز مسلمان و انقلابی ایران اسلامی تبریک می‌گویم.

نقش دانشجویان در همه جوامع فراتر از دیگر اقشار اجتماعی است و این تمایز به دلیل تقارن فرصت جوانی و دانش اندوزی با روحیه عدالت طلبی، آزاداندیشی و تحول خواهی به سوی تحقق آرمان ها و فضایل انسانی است.

در جمهوری اسلامی ایران که از اهداف متعالی اسلامی و مردمسالاری دینی برخوردار است، خصائص دانشجویان و محیط دانشجویی همسو با باورهای عمیق دینی مردم، اثرگذاری بیشتر و‌ گسترده تری در قیاس با دیگر جوامع دارد.

جنبش دانشجویی در کشور ما در تاریخِ ثبت شده و شناخته شده‌ خود، همواره ضد استکبار، ضد سلطه و به شدت عدالتخواه بوده است.

اکنون نیز انتظار از دانشجو و دانشگاه آن است که محل جوشش و اوج دو جریان حیاتی در کشور باشند: نخست، جریان علم و تحقیق و دوم، جریان آرمان‌گرایی‌ها و آرمان‌خواهی‌های اسلامی و انقلابی.

دانشجو و دانشگاه باید بتوانند  جنبش نرم‌افزاریِ همه‌جانبه و عمیقی را در اختیار  کشور و ملت عزیزمان بگذارند تا کسانی که اهل کار و تلاشند، با پیشنهادها و نوآوری های علمیِ خود بنای حقیقی جامعه ای آباد و عادلانه مبتنی بر تفکّرات و ارزشهای اسلامی را بالا ببرند.

خوشبختانه موفقیت‌های مکرر دانشجویان ایران اسلامی در عرصه های علمی و پژوهشی که سهم مهمی در پیشرفت‌های  کشور داشته‌ و همزمان با آن بصیرت، آگاهی و واکنش آنان نسبت به رویدادهای داخلی و بین المللی به ویژه در حمایت از  مقاومت اسلامی در فلسطین و سایر نقاط جهان، بسیار پراهمیت و ارزنده است.

اینجانب ضمن ادای احترام به روح بلند شهدای دانشجو و با سپاس از دانشجویان عزیز و گرانقدر حوزه سلامت که ایثارگرانه در کنار مدافعان سلامت خالق لحظات و روزهای ماندگار خدمت بوده اند، روز دانشجو را به همه جویندگان دانش و معرفت تبریک و تهنیت می گویم و برای فرزندان عزیزم در همه مراکز علمی و دانشگاهی به ویژه دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، آرزوی سلامت و توفیق روز افزون دارم.

پایان پیام/


12013547
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طبق فرایند برنامه ریزی شده و مطابق نرخ مصوب بانک توسعه اسلامی هر زائر می‌بایست ۷۲۰ ریال سعودی معادل ۱۴ میلیون و ۵۲۰ هزار تومان را بابت هزینه قربانی واریز نماید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شهرداری تهران از بررسی‌های فنی و تخصصی در رابطه با دلایل وقوع آتش سوزی در بازارچه جنت آباد خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل شرکت مترو تهران و حومه از رایگان شدن خدمات مترو در ساعاتی از چهارشنبه به مناسبت ولادت حضرت مهدی (عج) و ایام پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا گفت: از ساعت ۱۹:۰۰ امروز تردد کلیه وسایل نقلیه در محور چالوس از محدوده پل زنگوله به سمت مرزن‌آباد به‌صورت یک‌طرفه اعمال خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر از اجرای طرحی برای پوشش ۵۵۰۰ نفر از مشمولان واجد شرایط در مشاغل روستایی توسط این صندوق خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از مشمول شدن ۱۶۵ هزار کودک دارای سوء تغذیه زیر ۵ سال برای دریافت خدمات اجتماعی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا از ترافیک سنگین در اغلب محور‌های خروجی تهران به سمت قم و همچنین ورودی‌های استان قم خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه طی پیامی، نیمه شعبان، سالروز ولادت باسعادت قطب عالم امکان، حضرت بقیّةالله (ارواحنا فداه) و روز سربازان گمنام را تبریک گفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر ستاد حقوق بشر در دیدار‌های جداگانه با سفرای ۲ کشور جمهوری آذربایجان و قزاقستان در تهران بر توسعه و تعمیق همکاری‌های حقوقی و قضایی دوجانبه و منطقه‌ای تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دومین جلسه قرارگاه نظارت ویژه بربازار با محوریت تشدید نظارت‌ها با هدف تامین متناسب و کنترل قیمت‌ها در آستانه ماه مبارک رمضان برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است