اجتماعی 17:44 - 16 آذر 1402
موفقیت‌های مکرر دانشجویان ایران اسلامی در عرصه های علمی و پژوهشی و همزمان با آن بصیرت، آگاهی و واکنش آنان نسبت به رویدادهای داخلی و بین المللی به ویژه در حمایت از فلسطین بسیار ارزنده است.

وزیر بهداشت: موفقیت‌های دانشجویان در عرصه‌های علمی و حمایت از مقاومت ارزنده است

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، متن پیام بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت ١٦ آذر «روز دانشجو» پیامی صادر کرد. متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم 

سالگرد حماسه ۱۶ آذر و روز دانشجو  را به جامعه علمی و دانشگاهی کشور به ویژه دانشجویان عزیز مسلمان و انقلابی ایران اسلامی تبریک می‌گویم.

نقش دانشجویان در همه جوامع فراتر از دیگر اقشار اجتماعی است و این تمایز به دلیل تقارن فرصت جوانی و دانش اندوزی با روحیه عدالت طلبی، آزاداندیشی و تحول خواهی به سوی تحقق آرمان ها و فضایل انسانی است.

در جمهوری اسلامی ایران که از اهداف متعالی اسلامی و مردمسالاری دینی برخوردار است، خصائص دانشجویان و محیط دانشجویی همسو با باورهای عمیق دینی مردم، اثرگذاری بیشتر و‌ گسترده تری در قیاس با دیگر جوامع دارد.

جنبش دانشجویی در کشور ما در تاریخِ ثبت شده و شناخته شده‌ خود، همواره ضد استکبار، ضد سلطه و به شدت عدالتخواه بوده است.

اکنون نیز انتظار از دانشجو و دانشگاه آن است که محل جوشش و اوج دو جریان حیاتی در کشور باشند: نخست، جریان علم و تحقیق و دوم، جریان آرمان‌گرایی‌ها و آرمان‌خواهی‌های اسلامی و انقلابی.

دانشجو و دانشگاه باید بتوانند  جنبش نرم‌افزاریِ همه‌جانبه و عمیقی را در اختیار  کشور و ملت عزیزمان بگذارند تا کسانی که اهل کار و تلاشند، با پیشنهادها و نوآوری های علمیِ خود بنای حقیقی جامعه ای آباد و عادلانه مبتنی بر تفکّرات و ارزشهای اسلامی را بالا ببرند.

خوشبختانه موفقیت‌های مکرر دانشجویان ایران اسلامی در عرصه های علمی و پژوهشی که سهم مهمی در پیشرفت‌های  کشور داشته‌ و همزمان با آن بصیرت، آگاهی و واکنش آنان نسبت به رویدادهای داخلی و بین المللی به ویژه در حمایت از  مقاومت اسلامی در فلسطین و سایر نقاط جهان، بسیار پراهمیت و ارزنده است.

اینجانب ضمن ادای احترام به روح بلند شهدای دانشجو و با سپاس از دانشجویان عزیز و گرانقدر حوزه سلامت که ایثارگرانه در کنار مدافعان سلامت خالق لحظات و روزهای ماندگار خدمت بوده اند، روز دانشجو را به همه جویندگان دانش و معرفت تبریک و تهنیت می گویم و برای فرزندان عزیزم در همه مراکز علمی و دانشگاهی به ویژه دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، آرزوی سلامت و توفیق روز افزون دارم.

پایان پیام/


12013547
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران گفت: درباره رد صلاحیت برخی اعضای شورای شهر، واقعاً روحم خبر ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد انتخابات فرمانداری تهران در واکنش به اظهارات سخنگوی هیأت نظارت بر انتخابات شورا‌های استان تأکید کرد که نتایج اعلام‌شده صرفاً مبتنی بر نظر هیأت نظارت شهرستان بوده و فرمانداری در این فرآیند هیچ‌گونه اظهارنظر ماهوی نداشته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده کارگران در شورای‌عالی کار گفت: هزینه زندگی یک خانواده کارگری اکنون ۴۰ میلیون تومان است که تفاوت فاحشی با سال گذشته دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از وقوع آتش‌سوزی گسترده در یک گاراژ محل استقرار چندین کارگاه چوب‌بری و تولید مصنوعات چوبی در محدوده بزرگراه آزادگان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران گفت: در اغتشاشات دی‌ماه بیش از ۱۵۰ چراغ راهنمایی سطح شهر تهران توسط اغتشاشگران آسیب دیدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در نشست شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت اعلام شد که ثبت نام دوره جدید از متقاضیان سفر عمره در حد فاصل ۱۹ تا ۲۴ اسفند ماه خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرهنگسرای قرآن همزمان با ماه مبارک رمضان، دو پویش مردمی با محوریت تلاوت خانوادگی قرآن و اهدای مصحف شریف ویژه شهروندان تهرانی برگزار می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان تهران از برپایی پایگاه‌های حمایتی طرح اکرام ایتام و فرزندان محسنین در نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» «اردوی افطار خانوادگی» از ۳۰ بهمن ماه تا ۲۹ اسفند ۱۴۰۴، از ساعت ۱۸ تا ۲۳ در فرهنگسرا‌های تهران برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور از اجرای «بانک زمان» در ۱۰ محله تهران از عیدفطر خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است