بین‌الملل 22:38 - 25 اردیبهشت 1401
سفیر روسیه در آمریکا هشدار داد که نظامی سازی اوکراین توسط کشورهای غربی، تهدید مستقیمی برای امنیت اروپا و جهان به شمار می‌آید.

دیپلمات‌روس: نظامی‌سازی اوکراین توسط غرب تهدیدی برای اروپا و جهان است

به گزارش سرویس بین‌الملل خبرگزاری فارس، «آناتولی آنتونوف»  سفیر روسیه در آمریکا گفت که نظامی سازی اوکراین توسط غرب تهدید مستقیمی برای امنیت اروپا و جهان است.

وی در ادامه سخنانش با اشاره به ارسال تسلیحات به اوکراین گفت: «مسکو حامیان رژیم کی‌یف را فرا می‌خواند تا تحریک خونریزی در اوکراین را متوقف کرده و درباره پیامدهای اقداماتشان فکر کنند».

آنتونوف پیشتر نیز گفته بود که کارمندان سفارت مسکو در واشنگتن تهدیدهایی از جمله تهدید به خشونت فیزیکی دریافت می‌کنند و این سفارت در حال حاضر شبیه به یک قلعه محاصره شده است.

این دیپلمات ارشد مسکو گفت: «این مقایسه خوبی است، من ترجیح می‌دهم با آن موافق باشم. (سفارت روسیه در آمریکا) مانند یک قلعه محاصره شده است. سفارت ما در یک محیط خصمانه کار می‌کند».

گلایه‌های سفیر مسکو در واشنگتن درباره جو ضد روسی موجود در آمریکا و انتقاد او از مواضع آمریکایی‌ها در شرایطی مطرح شده که فشارهای دولت آمریکا علیه روسیه در رابطه با بحران اوکراین ادامه دارد.

دولت جو بایدن با همراهی کنگره آمریکا، ضمن محکوم کردن روسیه به دلیل حمله به اوکراین، تحریم‌های شدید اقتصادی علیه مسکو را در پیش گرفته و به انواع حمایت‌های اقتصادی، تسلیحاتی و اطلاعای به اوکراین شدت داده است.

در راستای همین سیاست آمریکا بوده که مجلس نمایندگان آمریکا اخیرا از کمک ۴۰ میلیارد دلاری به اوکراین خبر داد و یک هیات ارشد به ریاست «میچ مک کانل» رهبر سناتورهای جمهوری‌خواه به کی‌یف سفر و با ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین دیدار کرد.

انتهای پیام/.


11562373
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک وبسایت تحقیقی در افشاگری تکان‌دهنده گزارش داد که حمله موشکی ایران به اسرائیل، راز وجود یک تاسیسات نظامی-اطلاعاتی بسیار محرمانه را فاش کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ در مراسم امضای «توافقنامه صلح» تایلند و کامبوج حضور خواهد یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان امداد و نجات غزه از کشف پیکر بیش از ۲۵۰ شهید از زمان آتش‌بس خبر داد و هشدار داد که بیش از ۱۰ هزار نفر همچنان در زیر آوار‌ها گرفتار مانده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی حماس با اعلام نقض توافق آتش‌بس از سوی رژیم صهیونیستی، از طرف‌های میانجی خواست تا رفتارهای اشغالگران را تحت نظارت دقیق قرار دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای امنیت در حال بررسی پیش‌نویس قطعنامه‌ای به پیشنهاد آمریکا برای حذف نام ابومحمد الجولانی و وزیر کشور او از فهرست تحریم‌های سازمان ملل است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» علیرضا مرحمتی، سرکنسول ایران در هرات، در سفر به فراه از افتتاح پروژه ۱۲۰ کیلومتری جاده گذرگاه مرزی شیخ ابونصر فراهی تا پایان سال جاری خبر داد و گفت این پروژه که ۱۷ سال پیش با حمایت ایران آغاز شده، علیرغم مشکلات سوخت و بودجه، ۳۳ کیلومتر آسفا...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست وزارت خارجه طالبان از راه‌اندازی به‌زودی پروازهای مستقیم میان شهر امرتسار هند با کابل و قندهار خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی پهلوانی افغانستان با کسب ۸ مدال شامل دو طلا، سه نقره و سه برنز، مقام نخست رقابت‌های جهانی پهلوانی مصر را به دست آورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیروهای مرزبانی طالبان در راستای مبارزه با قاچاق انسان در مرز هرات ۲۰۲ نفر را که قصد عبور غیرقانونی به ایران را داشتند، بازداشت کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیئتی بلندپایه از طالبان و ترکمنستان از روند اجرایی پروژه انتقال گاز تاپی در ولایت هرات بازدید کردند. مقام‌ها بر سرعت بخشیدن به کار در خاک افغانستان تأکید نمودند، اما این پروژه بزرگ منطقه‌ای با چالش‌های سیاسی و امنیتی قابل توجهی روبرو است. ...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است