بین‌الملل 22:38 - 25 اردیبهشت 1401
سفیر روسیه در آمریکا هشدار داد که نظامی سازی اوکراین توسط کشورهای غربی، تهدید مستقیمی برای امنیت اروپا و جهان به شمار می‌آید.

دیپلمات‌روس: نظامی‌سازی اوکراین توسط غرب تهدیدی برای اروپا و جهان است

به گزارش سرویس بین‌الملل خبرگزاری فارس، «آناتولی آنتونوف»  سفیر روسیه در آمریکا گفت که نظامی سازی اوکراین توسط غرب تهدید مستقیمی برای امنیت اروپا و جهان است.

وی در ادامه سخنانش با اشاره به ارسال تسلیحات به اوکراین گفت: «مسکو حامیان رژیم کی‌یف را فرا می‌خواند تا تحریک خونریزی در اوکراین را متوقف کرده و درباره پیامدهای اقداماتشان فکر کنند».

آنتونوف پیشتر نیز گفته بود که کارمندان سفارت مسکو در واشنگتن تهدیدهایی از جمله تهدید به خشونت فیزیکی دریافت می‌کنند و این سفارت در حال حاضر شبیه به یک قلعه محاصره شده است.

این دیپلمات ارشد مسکو گفت: «این مقایسه خوبی است، من ترجیح می‌دهم با آن موافق باشم. (سفارت روسیه در آمریکا) مانند یک قلعه محاصره شده است. سفارت ما در یک محیط خصمانه کار می‌کند».

گلایه‌های سفیر مسکو در واشنگتن درباره جو ضد روسی موجود در آمریکا و انتقاد او از مواضع آمریکایی‌ها در شرایطی مطرح شده که فشارهای دولت آمریکا علیه روسیه در رابطه با بحران اوکراین ادامه دارد.

دولت جو بایدن با همراهی کنگره آمریکا، ضمن محکوم کردن روسیه به دلیل حمله به اوکراین، تحریم‌های شدید اقتصادی علیه مسکو را در پیش گرفته و به انواع حمایت‌های اقتصادی، تسلیحاتی و اطلاعای به اوکراین شدت داده است.

در راستای همین سیاست آمریکا بوده که مجلس نمایندگان آمریکا اخیرا از کمک ۴۰ میلیارد دلاری به اوکراین خبر داد و یک هیات ارشد به ریاست «میچ مک کانل» رهبر سناتورهای جمهوری‌خواه به کی‌یف سفر و با ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین دیدار کرد.

انتهای پیام/.


11562373
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی، با اعلام مخالفت کابینه با تشکیل هرگونه کمیته تحقیق رسمی درباره حوادث هفتم اکتبر تأکید کرد: «هرگز کمیته حقیقت‌یاب درباره شکست هفتم اکتبر تشکیل نخواهد شد».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تلویزیون دولتی روسیه در گزارشی کم‌سابقه تأیید کرد که نیرو‌های نظامی این کشور در شش کشور آفریقایی مستقر شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا سامانه موشکی «تایفون» را که در جریان رزمایش مشترک با ژاپن در این کشور مستقر شده بود، جمع‌آوری کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب‌الله لبنان، در سخنرانی خود با تأکید بر مواضع سرسختانه این جنبش درباره تمامیت ارضی لبنان گفت: «ما از دست دادن حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، از بنیامین نتانیاهو خواست محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین را دستگیر کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نهاد مدنی فعال در حوزه خبرنگاران با انتشار بیانیه‌ای نسبت به افزایش «خطرناک» تجاوزات علیه خبرنگاران فلسطینی بازداشت‌شده در زندان‌های رژیم صهیونیستی هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره بی‌بی‌سی در ایمیلی به کارکنان این رسانه تأکید کرد که سازمان آماده مقابله با پرونده قضایی احتمالی دونالد ترامپ است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین، در جریان دیدار با امانوئل مکرون در پاریس از امضای قرارداد خرید تا ۱۰۰ فروند جنگنده رافال و تجهیزات دفاعی خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه آفریقای جنوبی می‌گوید کشورش در مورد «دستور کار پاکسازی فلسطینی‌ها از غزه» مشکوک است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت آلمان اعلام کرد که محدودیت‌های اعمال‌شده از اوت گذشته بر صادرات سلاح‌های قابل استفاده در جنگ غزه به اسرائیل را لغو می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است