سیاسی 00:06 - 15 تیر 1401
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: اگر مذاکرات نخواهد برای ما منافعی در بر داشته باشد ضرورتی برای ادامه آن وجود ندارد.

الهیان: اگر مذاکرات برای ایران منافعی نداشته باشد ضرورتی برای ادامه آن نیست

 زهره الهیان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به کارشکنی آمریکا در روند مذاکرات گفت: ایران صادقانه و با تعهدی که دارد به تعهدات برجامی خود عمل کرده و به مذاکرات پایبند است اما آمریکا حاضر نیست منافع ملت ایران را به رسمیت بشناسد.

وی افزود: کارشکنی آمریکا در روند مذاکرات امروز به حدی رسیده که داد اروپایی‌ها را درآورده و نماینده اتحادیه اروپا نیز نسبت به این مسأله  واکنش نشان داده است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: رئیس جمهور ما تأکید داشته که ما مذاکره را برای مذاکره نمی‌خواهیم و برای این مذاکره می‌کنیم که منافع و حقوق ملت ایران احیا شود.

الهیان خاطرنشان کرد: این صحبت آقای رئیسی باید در روند مذاکرات مدنظر قرار گیرد و ما مذاکره را برای مذاکره نخواهیم.

وی افزود: اگر بنا بر این باشد که مذاکرات برای ما منافعی در بر نداشته باشد ضرورتی برای ادامه آن وجود ندارد چرا که ما به دنبال احقاق حق ملت ایران در مذاکرات هستیم نه چیز دیگر.

انتهای پیام/


11615472
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حاشیه‌های امسال نشست امنیتی مونیخ از متن آن به مراتب بیشتر بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر ایران در روسیه به تشریح روابط راهبردی ایران و روسیه پرداخت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفت وگوی تلفنی با همتای سعودی خود، وی را در جریان تحولات مرتبط با مذاکرات هسته‌ای ایران - آمریکا قرار داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه، تصمیم اخیر رژیم صهیونیستی در مصادره و ثبت اراضی فلسطینی در کرانه باختری رود اردن به‌عنوان «املاک دولتی» تحت حاکمیت رژیم اشغالگر را محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای نگهبان گفت: سخنان رهبر معظم انقلاب نمونه اعلای موضع‌گیری شجاعانه و حکیمانه بر مبنای معنویت و ایمان الهی و تصویری عینی از «اشداء علی الکفار و رحماء بینهم» بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» براساس اعلام ستاد استهلال دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی، فردا پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ اول ماه رمضان در ایران است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: مقامات آمریکا باید بدانند محاسبات شان در مورد ملت ایران و رهبری انقلاب، کاملا غلط است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اطلاعات سپاه در گفت‌و‌گو با رسانه KHAMENEI.IR مطالبات رهبر معظم انقلاب از دستگاه امنیتی کشور در مواجهه با وقایع دی را تشریح کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جشنواره ملی کتاب رشد یکی ازمغتنم‌ترین فرصت‌ها برای ترویج فرهنگ کتابخوانی کودک و نوجوان است که باید به سرچشمه‌ای الهام‌بخش برای رشد و تعالی همگانی مبدل شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی هوایی ارتش از بازبینی در سناریو‌های عملیاتی برای مقابله با هرگونه تهدید و تدوین سناریو‌های واکنش در کوتاه‌ترین زمان ممکن خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است