سیاسی 00:06 - 15 تیر 1401
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: اگر مذاکرات نخواهد برای ما منافعی در بر داشته باشد ضرورتی برای ادامه آن وجود ندارد.

الهیان: اگر مذاکرات برای ایران منافعی نداشته باشد ضرورتی برای ادامه آن نیست

 زهره الهیان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به کارشکنی آمریکا در روند مذاکرات گفت: ایران صادقانه و با تعهدی که دارد به تعهدات برجامی خود عمل کرده و به مذاکرات پایبند است اما آمریکا حاضر نیست منافع ملت ایران را به رسمیت بشناسد.

وی افزود: کارشکنی آمریکا در روند مذاکرات امروز به حدی رسیده که داد اروپایی‌ها را درآورده و نماینده اتحادیه اروپا نیز نسبت به این مسأله  واکنش نشان داده است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: رئیس جمهور ما تأکید داشته که ما مذاکره را برای مذاکره نمی‌خواهیم و برای این مذاکره می‌کنیم که منافع و حقوق ملت ایران احیا شود.

الهیان خاطرنشان کرد: این صحبت آقای رئیسی باید در روند مذاکرات مدنظر قرار گیرد و ما مذاکره را برای مذاکره نخواهیم.

وی افزود: اگر بنا بر این باشد که مذاکرات برای ما منافعی در بر نداشته باشد ضرورتی برای ادامه آن وجود ندارد چرا که ما به دنبال احقاق حق ملت ایران در مذاکرات هستیم نه چیز دیگر.

انتهای پیام/


11615472
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید شناسه‌دار کردن محصولات کشاورزی، باغی و گلخانه‌ای با هدف استفاده از سموم و کودهای مجاز با میزان مصرف مناسب صورت می‌گیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به حمایت ماریا کورینا ماچادو، برنده جایزه صلج نوبل از جنایت‌های رژیم صهیونیستی گفت:من نمی‌دانم این چه جایزه صلحی است که به کسی داده می‌شود که طرفدار جنگ است؟!
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در کره شمالی پیش از عزیمت به این کشور، با وزیر امور خارجه دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در نشست نهایی هماهنگی (FPC) رزمایش «اراده برای صلح ۲۰۲۶» آفریقای جنوبی، نمایندگان نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران، اعم از نیروی دریایی سپاه و ارتش در شهر شانگهای چین شرکت کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص) با تعدادی از خانواده شهدای جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه ایران اسلامی دیدار و کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت هرگونه تصمیم‌گیری برای حذف ارز ترجیحی دارو و کالا‌های اساسی را تکذیب کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: دولت حق ندارد خلاف منویات مردم کاری کند. باید با ساز و کار مشخصی هم اقتدار دولت حفظ شود و هم مطالبات مردم به درستی تشخیص داده و دنبال شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگو و معاون روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: محاسبات دشمن در جنگ تحمیلی ۱۲روزه با اتحاد ملی و استحکام نیرو‌های مسلح کاملا برهم خورد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان گفت: لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی کشور پس از رفع ایرادات از سوی نمایندگان مجلس در شورا مغایر شرع و قانون اساسی شناخته نشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در پی اعتراف ترامپ درباره نقش خود در تجاوز اسرائیل به ایران، گفت: این اعتراف جنایتکارانه از سوی عالی‌ترین مقام ایالات متحده دلیلی روشن، در اثبات تقصیر بین‌المللی آمریکا نسبت به این اعمال تجاوزکارانه ب...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است