اجتماعی 11:39 - 16 بهمن 1401

از افتتاح نمازخانه تا بوم گردی در حاشیه نمایشگاه گردشگری تهران

به گزارش خبرنگار مهر، در این هفته همزمان با برگزاری نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران که از روز ۱۸ تا ۲۱ بهمن ماه در محل دائمی نمایشگاه‌ها برگزار می‌شود، ۹۲ تأسیسات گردشگری نیز در پایتخت افتتاح خواهد شد. در این میان ۶۲ دفتر خدمات مسافرتی که در مجموع اشتغال به کار ۳۱۰ نفر را در پی خواهد داشت به صورت مجازی افتتاح می‌شوند.

همچنین در این فهرست تأسیسات گردشگری، محوطه سازی زیرساخت‌های گردشگری رباط کریم، نمازخانه زیرساخت گردشگری شهرستان بهارستان، ارائه مجوز پروانه کارگاهی صنایع دستی نیز به چشم می‌خورد.

قرار است یک هتل چهار ستاره نیز در میدان ولیعصر تهران افتتاح شود در این میان دو مهمانپذیر در شهر تهران و یک اقامتگاه سنتی در شهرستان دماوند افتتاح خواهند شد.

مرکز تفریحات و سرگرمی بوستان بسیج نیز جزو این فهرست است. بقیه تأسیسات نامبرده شده مربوط به سفره خانه‌های سنتی است که بیشتر آنها در شهر تهران واقع شده‌اند. در این میان یک اقامتگاه بوم گردی نیز در روستای خاوه افتتاح خواهد شد.


11805406
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: میانگین شاخص کیفیت هوای تهران هم اکنون بر روی عدد ۹۴ قرار گرفته و هوا در وضعیت قابل قبول، اما در مرز آلودگی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های کشور از ترافیک سنگین در برخی آزادراه‌های منتهی به تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضاییه اعلام کرد: در پی بازداشت برخی از فعالان سیاسی در هفته گذشته، اینک با تکمیل تحقیقات اولیه با قرار وثیقه مناسب به صورت مشروط آزاد شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا اعلام کرد: جاده هراز که از ظهر امروز (جمعه، ۲۴ بهمن ماه) به صورت مقطعی یک‌طرفه شده بود، از دقایقی پیش دو طرفه شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت فنی و سامانه‌های هوشمند شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران گفت: نسل جدید دوربین‌های ثبت تخلف سرعت متوسط در بزرگراه‌های پایتخت به تازگی رونمایی شده که البته نقش بسزایی در کاهش ترافیک خواهد داشت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: پنج شنبه ۲۳ بهمن ماه، ۴ مرحله شارژ یکجا برای رفع سوء تغذیه کودکان زیر ۵ سال انجام شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۸ گفت: معادن شن و ماسه تا زمان نشان ندادن حسن نیتشان در صیانت از سلامت شهروندان و محیط زیست، نمی‌توانند فعالیتی در محلات خلیج فارس داشته باشند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ۴۶ پروژه شهری در منطقه یک، شامل ۲۱ پروژه بزرگ احداثی و ۲۵ پروژه عملکردی و نگهداشت، با ارزشی بالغ بر ۲.۴ هزار میلیارد تومان فردا افتتاح می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، از آماده‌باش کامل تیم‌های عملیاتی هلال احمر درپی و ورود سامانه بارشی جدید به کشور از بامداد شنبه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل اداره محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با بیان اینکه دفن سنتی پسماند در تهران پیامد‌های زیست‌محیطی گسترده‌ای ایجاد کرده است تاکید کرد: این پیامد‌ها به‌طور مستقیم بر پایداری شهری و سلامت شهروندان تأثیر می‌گذارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است