اجتماعی 11:39 - 16 بهمن 1401

از افتتاح نمازخانه تا بوم گردی در حاشیه نمایشگاه گردشگری تهران

به گزارش خبرنگار مهر، در این هفته همزمان با برگزاری نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران که از روز ۱۸ تا ۲۱ بهمن ماه در محل دائمی نمایشگاه‌ها برگزار می‌شود، ۹۲ تأسیسات گردشگری نیز در پایتخت افتتاح خواهد شد. در این میان ۶۲ دفتر خدمات مسافرتی که در مجموع اشتغال به کار ۳۱۰ نفر را در پی خواهد داشت به صورت مجازی افتتاح می‌شوند.

همچنین در این فهرست تأسیسات گردشگری، محوطه سازی زیرساخت‌های گردشگری رباط کریم، نمازخانه زیرساخت گردشگری شهرستان بهارستان، ارائه مجوز پروانه کارگاهی صنایع دستی نیز به چشم می‌خورد.

قرار است یک هتل چهار ستاره نیز در میدان ولیعصر تهران افتتاح شود در این میان دو مهمانپذیر در شهر تهران و یک اقامتگاه سنتی در شهرستان دماوند افتتاح خواهند شد.

مرکز تفریحات و سرگرمی بوستان بسیج نیز جزو این فهرست است. بقیه تأسیسات نامبرده شده مربوط به سفره خانه‌های سنتی است که بیشتر آنها در شهر تهران واقع شده‌اند. در این میان یک اقامتگاه بوم گردی نیز در روستای خاوه افتتاح خواهد شد.


11805406
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران گفت: در سطح شهر تهران ۵۰ دستگاه سوخت‌رسان سیار داریم که پنج دستگاه از این سوخت‌رسان‌ها برای بنزین سوپر اختصاص یافته‌ است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده انتظامی کل کشور خطاب به والدین گفت: مراقب باشید فرزندانتان در تور کشته‌ساز‌ها نیفتند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول قوه قضاییه گفت: سیره و اندیشه امام علی (ع) همواره چراغ راه جوامع اسلامی در مسیر اخلاق، انصاف و مسئولیت‌پذیری بوده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با تأکید بر نقش کلیدی اصناف در مدیریت بازار، هوشیاری و همکاری این قشر را پشتوانه اجرای سیاست‌های جدید اقتصادی دولت اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر رفاه جزئیات طرح جدید کالابرگ را تشریح کرد و گفت که این طرح با مشارکت بانک مرکزی، وزارت اقتصاد، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صمت، وزارت دادگستری، سازمان برنامه انجام شده و در انتهای زنجیره هم وزارت تعاون، قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس تهران بزرگ با صدور اطلاعیه‌ای، از شناسایی ۴۰ متهم انتشار اخبار جعلی اغتشاشات اخیر در فضای مجازی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور فراجا از ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس اطلاعات پایتخت، از دستگیری اراذل و اوباشی خبر داد که به اتهام درگیری و و قدرت نمایی با سلاح سرد تحت تعقیب بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در ساعات اخیر رسانه‌های ضد انقلاب و برخی افراد در فضای مجازی مدعی شده‌اند، فردی به نام ساغر اعتمادی در جریان اغتشاشات در استان چهارمحال و بختیاری کشته شده است که بررسی‌ها نشان می‌دهد این موضوع صحت ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سردار رادان گفت: از دو شب گذشته دستگیری هدفمند لیدر‌هایی که در فضای مجازی و تجمعات خیابانی اقدام به تحریک مردم می‌کردند، آغاز شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است