اجتماعی 11:39 - 16 بهمن 1401

از افتتاح نمازخانه تا بوم گردی در حاشیه نمایشگاه گردشگری تهران

به گزارش خبرنگار مهر، در این هفته همزمان با برگزاری نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران که از روز ۱۸ تا ۲۱ بهمن ماه در محل دائمی نمایشگاه‌ها برگزار می‌شود، ۹۲ تأسیسات گردشگری نیز در پایتخت افتتاح خواهد شد. در این میان ۶۲ دفتر خدمات مسافرتی که در مجموع اشتغال به کار ۳۱۰ نفر را در پی خواهد داشت به صورت مجازی افتتاح می‌شوند.

همچنین در این فهرست تأسیسات گردشگری، محوطه سازی زیرساخت‌های گردشگری رباط کریم، نمازخانه زیرساخت گردشگری شهرستان بهارستان، ارائه مجوز پروانه کارگاهی صنایع دستی نیز به چشم می‌خورد.

قرار است یک هتل چهار ستاره نیز در میدان ولیعصر تهران افتتاح شود در این میان دو مهمانپذیر در شهر تهران و یک اقامتگاه سنتی در شهرستان دماوند افتتاح خواهند شد.

مرکز تفریحات و سرگرمی بوستان بسیج نیز جزو این فهرست است. بقیه تأسیسات نامبرده شده مربوط به سفره خانه‌های سنتی است که بیشتر آنها در شهر تهران واقع شده‌اند. در این میان یک اقامتگاه بوم گردی نیز در روستای خاوه افتتاح خواهد شد.


11805406
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرد افغانستانی که به اتهام آزار ۹ زن و دختر در پارک دو بار محاکمه و هر دو بار به اعدام محکوم شده بود، پس از نقض حکم اعدامش برای سومین بار محاکمه شد، اما این بار قضات دادگاه اتهام تجاوز به عنف را محرز ندانستند و وی را به ۱۰۰ ضربه شلاق محکوم ...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، از انتقال مرکز خدمات ترافیکی از روز شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ در پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان دیدار رسمی وزیر محیط‌زیست، شهرسازی و تغییر اقلیم ترکیه با شینا انصاری، ۲ طرف بر گسترش همکاری‌های دوجانبه در حوزه‌های محیط‌زیست، از جمله مدیریت پسماند، کاهش کربن و تجارت سبز تأکید کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا، با هشدار درباره تبلیغات فریبنده در فضای مجازی گفت: افرادی که حساب بانکی خود را اجاره می‌دهند متهم در جرایم مربوطه هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرد مغازه‌دار که در حمایت از مستأجرش شوهر سابق او را کشته بود و در یک قدمی اجرای حکم قصاص قرار داشت در زندان درگذشت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت گفت: در بازه زمانی آغاز پیش ثبت نام تاکنون بیش از ۱۷ هزار نفر در پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵ نام نویسی کرده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از شناسایی ۱۶۲۰ خودروی فرسوده و رهاشده از ۱۹ تا ۲۵ مهر ماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران با ۱۶۳ نفر از قضات استان تهران با حضور در ندامتگاه‌های مختلف با زندانیان دیدار و گفت‌و‌گو کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا از ۲۴ ساعت محدودیت تردد در محور چالوس و آزادراه تهران-شمال به دلیل عبور احشام خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۱۱۳ در وضعیت نارنجی و آلوده برای گروه‌های حساس قرار دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است