سیاسی 20:56 - 26 دی 1403
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از عموم مردم استان‌های مرکزی، گلستان و یزد برای حضور گسترده در راهپیمایی جمعه‌های خشم این هفته ۲۸ دی ماه دعوت کرد.

دعوت شورای هماهنگی از مردم ۳ استان برای راهپیمایی جمعه‌های خشم

 متن اطلاعیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به شرح زیر است:

به گواه تاریخ هر گاه مرز‌های انسانیت لگدمال شده‌اند، نشانه‌هایی از حقیقت تلخ در گوشه‌ای دیگر از جهان نمایان شده و زندگی با زبان خود زخم‌های نادیده را آشکار کرده است. رخداد‌های عالم پژواکی از مسیر تاریخ و آه نادیده‌گرفته‌شده مظلومان و سرزمین‌هایی است که سال‌ها شاهد درد و رنج انسان‌هایی بوده‌اند که مال و جانشان در آتش جنگ‌ها و تجاوزات بی‌پایان سوخته و اکنون گویی آوای این درد‌ها به جغرافیای دیگری رسیده است.

با این حال، این بحران‌ها در برابر تنها یک ساعت از جنایات رژیم آپارتاید با حمایت‌ام‌الفساد عالم آمریکای مستکبر، در فلسطین، لبنان، یمن و سوریه و جنایاتی که در آن مردم مظلوم و بی‌دفاع غزه به خاک و خون کشیده می‌شوند و زندگی‌هایشان زیر آتش جنگ‌ها و حملات وحشیانه نابود می‌گردد ناچیزند. جنایاتی که نه تنها دستاوردی برای رژیم صهیونیستی به همراه نداشته، بلکه ناتوانی آنها را در دستیابی به اهداف توسعه‌طلبانه آشکار و اکنون پس از ۱۵ ماه خشونت و تجاوز مستمر در سایه سکوت مرگبار مجامع بین‌المللی، تلاش برای دست‌یافتن به آتش‌بس نشانه‌ای آشکار از ناکامی در برابر اراده ملت مظلوم، اما مقاوم فلسطین است.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ضمن تاکید بر مسئولیت تاریخی همه ملت‌ها از عموم مردم استان‌های مرکزی، گلستان، یزد دعوت می‌کند تا در راهپیمایی جمعه‌های خشم این هفته شرکت کرده و صدای اعتراض خود را علیه ظلم و جنایت، از فلسطین و لبنان تا یمن و سوریه به گوش جهانیان رسانده و ندای حق‌طلبی آنان را طنین‌انداز نمایند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی


12141566
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد که روابط تهران و برازیلیا ظرفیت گسترش قابل توجهی دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع با اشاره به اینکه تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به رژیم صهیونیستی داد، ایران بود، گفت: رژیم صهیونیستی که اگر بر جایی مسلط شود، نه عقب‌نشینی می‌کند و نه آتش‌بس می‌پذیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در جلسه امروز هیئت دولت به منظور حمایت معیشتی و کاهش فشار‌های تورمی بر خانوار‌ها آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه به تصویب رسید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام جزئیات روند بررسی گزارش «ارزیابی اجرای سیاست‌های کلی انرژی» در هیات عالی نظارت را تشریح کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، تهران را به مقصد باکو ترک کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی قهرمانی تیم ملی تکواندوی امید‌های ایران در رقابت‌های جهانی را تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اشتراکات فراوان فرهنگی و تاریخی ایران و افغانستان، بر ضرورت تقویت روابط بخش خصوصی دو کشور تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عارف با تاکید بر عزم دولت چهاردهم بر کسب جایگاه اول منطقه‌ای در زمینه علم و فناوری، گفت: با پیشرفت علمی قادر خواهیم بود که مطالبات مردم را پاسخ داده تا آنها نتیجه پیشرفت علم و فناوری را در زندگی خود حس کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مجلس تعیین نرخ رجیستری تجهیزات هوشمند وارداتی از قبیل گوشی همراه و تجهیزات خودرو‌ها در شبکه‌های ارتباطی همراه را الزامی کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس تصویب کردند که کلیه اسناد الکترونیکی دارای شناسه یکتا، اسناد معتبر مالی تلقی و جایگزین روش‌های غیرقومی می‌شوند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است