سیاسی 20:56 - 26 دی 1403
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از عموم مردم استان‌های مرکزی، گلستان و یزد برای حضور گسترده در راهپیمایی جمعه‌های خشم این هفته ۲۸ دی ماه دعوت کرد.

دعوت شورای هماهنگی از مردم ۳ استان برای راهپیمایی جمعه‌های خشم

 متن اطلاعیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به شرح زیر است:

به گواه تاریخ هر گاه مرز‌های انسانیت لگدمال شده‌اند، نشانه‌هایی از حقیقت تلخ در گوشه‌ای دیگر از جهان نمایان شده و زندگی با زبان خود زخم‌های نادیده را آشکار کرده است. رخداد‌های عالم پژواکی از مسیر تاریخ و آه نادیده‌گرفته‌شده مظلومان و سرزمین‌هایی است که سال‌ها شاهد درد و رنج انسان‌هایی بوده‌اند که مال و جانشان در آتش جنگ‌ها و تجاوزات بی‌پایان سوخته و اکنون گویی آوای این درد‌ها به جغرافیای دیگری رسیده است.

با این حال، این بحران‌ها در برابر تنها یک ساعت از جنایات رژیم آپارتاید با حمایت‌ام‌الفساد عالم آمریکای مستکبر، در فلسطین، لبنان، یمن و سوریه و جنایاتی که در آن مردم مظلوم و بی‌دفاع غزه به خاک و خون کشیده می‌شوند و زندگی‌هایشان زیر آتش جنگ‌ها و حملات وحشیانه نابود می‌گردد ناچیزند. جنایاتی که نه تنها دستاوردی برای رژیم صهیونیستی به همراه نداشته، بلکه ناتوانی آنها را در دستیابی به اهداف توسعه‌طلبانه آشکار و اکنون پس از ۱۵ ماه خشونت و تجاوز مستمر در سایه سکوت مرگبار مجامع بین‌المللی، تلاش برای دست‌یافتن به آتش‌بس نشانه‌ای آشکار از ناکامی در برابر اراده ملت مظلوم، اما مقاوم فلسطین است.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ضمن تاکید بر مسئولیت تاریخی همه ملت‌ها از عموم مردم استان‌های مرکزی، گلستان، یزد دعوت می‌کند تا در راهپیمایی جمعه‌های خشم این هفته شرکت کرده و صدای اعتراض خود را علیه ظلم و جنایت، از فلسطین و لبنان تا یمن و سوریه به گوش جهانیان رسانده و ندای حق‌طلبی آنان را طنین‌انداز نمایند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی


12141566
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر بیانات رهبر معظم انقلاب به مناسبت روز زن و بازگشت طوفانی حسن یزدانی پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون انرژی مجلس می‌گوید پالایشگاه آدیش و پالایشگاه سیراف تا آخر سال وارد مدار تولید بنزین می‌شوند و ما به‌دنبال این هستیم که تولید را افزایش بدهیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رییس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور از ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری در خصوص ادغام یا انحلال ۵۵ نهاد شورایی خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام پیشین لبنان گفت: عراقچی به همتای لبنانی خود الفبای دیپلماسی را می‌آموزد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با بیان اینکه سفر سه روزه به کشور‌های قزاقستان و ترکمنستان دستاورد‌های خوبی به همراه داشت، گفت: این سفر‌ها موجب توسعه همکاری‌ها و تقویت روابط صمیمی با کشور‌های همسایه در زمینه‌های مختلف می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور پس از انجام سفر رسمی به قزاقستان و ترکمنستان دقایقی قبل به تهران بازگشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» با پیگیری‌های سفارت کشورمان در تفلیس و در چارچوب همکاری‌های متقابل با دولت گرجستان، ۴ نفر از محکومین ایرانی زندان‌های گرجستان، برای ادامه محکومیت خود به کشور بازگشتند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اعضای شورای مرکزی مجمع فرهنگیان ایران اسلامی، با اکثریت عارف فرج کمیجانی را به مدت ۳ سال به عنوان دبیرکل این تشکل سیاسی انتخاب کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور پس از سفر به کشور‌های قزاقستان و ترکمنستان و حضور و سخنرانی در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد در عشق‌آباد، عصر امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴، عازم کشورمان شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اسلامی ایران و نخست وزیر جمهوری اسلامی پاکستان در دیدار یکدیگر، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده دو کشور در حوزه‌های حمل‌ونقل، ترانزیت و توسعه زیرساخت‌های مرزی، بر پیگیری عملی توافقاتی که در سفر اخیر رئیس‌جمهور ایران به اسلام‌آباد نه...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است