علمی فناوری 19:37 - 24 تیر 1399
در قالب یک همکاری پژوهشی صورت می‌گیرد
در نخستین جلسه همکاری پژوهشی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و دانشگاه امام صادق (ع) با موضوع اقتصاد دیجیتال بر همکاری پژوهشی در راستای بسترسازی توسعه اقتصاد دیجیتال تاکید شد.

ایجاد و توسعه اقتصاد دیجیتال در کشور

به گزارش ایسنا، جلسه مشترک پژوهشگاه پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و دانشگاه امام صادق(ع) به صورت برخط روز سه‌شنبه ۲۴ تیر با حضور دکتر یزدانیان رئیس پژوهشگاه ICT، دکتر صادقی شاهدانی نماینده دانشگاه امام صادق (ع)، دکتر احمدی معاون مرکز همکاری‌های تخصصی و مطالعات راهبردی بین‌الملل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و دکتر فسنقری معاون پژوهش و توسعه ارتباطات علمی برگزار شد. 

در این جلسه نیازهای پژوهشی در راستای رفع چالش‌های قانونی، حقوقی و توسعه فرصت‌ها مبتنی بر بسترسازی فنی و مقرراتی مورد بررسی قرار گرفت و در مورد نحوه تعامل پژوهشگاه و دانشگاه امام صادق (ع) مذاکراتی انجام شد. 

بر اساس اعلام پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر فسنقری معاون پژوهش و توسعه ارتباطات علمی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص نتایج این جلسه گفت: با تاکید ریاست پژوهشگاه و در اولین گام اجرایی در تحقق همکاری مشترک، مقرر شده است تا شناسنامه پروژه پژوهشی به پیشنهاد دانشگاه امام صادق (ع) با عنوان "بسترهای لازم برای ایجاد و توسعه اقتصاد دیجیتال در ایران" تدوین و در اسرع وقت در اولویت طرح در شورای پژوهشی پژوهشگاه و سیر مراحل تصویب و اجرا شود.

انتهای پیام


10619075
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: تاکنون شیر در تمامی استان‌ها در مدارس توزیع شده و در تهران نیز در مدارس ابتدایی دولتی این کار صورت گرفته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت گفت: با هماهنگی صورت گرفته با سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی مقرر شد سهم ارز دارو افزایش یابد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کانون درمانگران اعتیاد با هشدار نسبت به قطع ناگهانی شربت تنتور اپیوم، اعلام کرد: حذف این داروی حیاتی، نه‌تنها درمان ۶۰۰ هزار مددجو را مختل می‌کند، بلکه می‌تواند با ورشکستگی هزاران مرکز درمانی و گسترش آسیب‌های اجتماعی، به یک بحران تبدیل...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آزمون‌های پروانه کارگزاران گمرکی، سازمان راهداری و انتخاب مشاوران رسمی مالیاتی در روز جمعه پنجم دی ماه برگزار می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت دستیابی به فناوری ساخت لوله مغزی سیار در صنعت نفت توفیق بزرگی برای کشور با ارزش‌افزوده بسیار دانست در ادامه آمادگی خود را برای ساخت محصولات فناورانه برای بار اول و بومی‌سازی دانش‌فنی این محصولات اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصص بیماری‌های عفونی، بی‌دردی زخم در افراد دیابتی را نشانه خطر و پیشرفت آسیب عصبی دانست و گفت: اختلال در تنظیم قند خون می‌تواند تمام ارگان‌های بدن را درگیر کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه پیام نور، عمره دانشجویی تنها یک سفر زیارتی نیست، بلکه تجربه‌ای تربیتی و فکری برای شکل‌گیری نگاه نسل جوان به جهان است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کمیته ملی شیر وزارت آموزش و پرورش گفت: طرح توزیع شیر مدارس از ١٣ آبان اجرا می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ناسا تاریخ پرتاب فضاپیمای کرو دراگون به همراه فضانورد روسی به ایستگاه فضایی بین‌المللی را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه پزشکی، عادت روزانه‌ای را در بین برخی افراد آشکار کرده است که خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش می‌دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است