اقتصادی 12:55 - 24 مهر 1403
معاون وزیر جهاد گفت: طی ۴۴ سال اخیر تولید محصولات کشاورزی با رشد بیش از ۴۰۰ درصدی از ۳۳ میلیون تن به ۱۳۳ میلیون تن رسیده است.

تولید سالانه محصولات کشاورزی به ۱۳۳ میلیون تن رسید

مجتبی خیام نکویی رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در نخستین همایش بین المللی  و هشتمین آیین ملی گرامی داشت روز جهانی زنان روستایی و عشایر گفت: موضوع امنیت غذایی دغدغه بسیاری از کشورهاست و همواره با بهره‌گیری از توانمندی‌های زنان می‌توان به توسعه پایدار و امنیت غذایی دست یافت.

به گفته او، طی ۴۴ سال اخیر، تولید محصولات کشاورزی از ۲۵ به ۱۳۳ میلیون تن رسیده که این امر بیانگر رشد ۴۰۰ درصدی تولید است که تجزیه و تحلیل نشان می دهد که ۳۵۰ درصد تولید مدیون فعالیت آموزشی و ۵۰ درصد افزایش سطح زیرکشت است.

خیام نکویی ادامه داد: اگر نقش زنان روستایی در بسیاری از عرصه ها مورد توجه قرار بگیرد، امروزه شاهد مهاجرت معکوس از شهرها به روستا  بودیم.

معاون وزیر جهاد با بیان اینکه پس از ۴۴ سال از پیروزی انقلاب ۷۶ درصد جامعه شهری و ۲۴ درصد جامعه روستایی رقم خورده است، افزود: توسعه روستاها با بها دادن به نقش آفرینی خانوارهای روستایی قابلیت تحقق دارد و سازمان تات مفتخر است با بهره گیری از تجربیات بخش کشاورزی گام هایی برداشته است.

او با بیان اینکه نقش زنان در امنیت غذایی بسیار فوق العاده است، گفت: توسعه روستاها با حمایت از زنان تحقق پیدا می‌کند و همواره حمایت از زنان باید به یک فرهنگ غالب تبدیل شود و کشاورزی باید به عنوان یک شغل قلمداد شود که در این صورت جامعه زنان روستایی و عشایری چندین ماموریت مهم خواهند داشت.

خبرنگار: آزاده محبی


12104763
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» از ۴دی ماه همزمان با استقرار جایگاه‌های سیار سوخت امکان دریافت بنزین سوپر با قیمت ۸۰هزار تومانی برای رانندگان فراهم شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران گفت: قیمت اجاره در مناطق جنوبی تهران ۴۴ درصد افزایش یافته این درحالیست که در مناطق شمال تهران این رشد قیمتی کمتر بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد مداخله بانک مرکزی از طریق تالار دوم و راه‌اندازی صندوق‌های ارزی و انتشار اوارق مرابحه ارزی را از جمله راهکار‌های مصوبه ۱۷ بندی دولت عنوان کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد: اوراق سلف موازی استاندارد شمش طلا با تحویل گواهی سپرده در هفته جاری منتشر می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی اعلام کرد: ۳ ابزار جدید طلایی بانک مرکزی از هفته جاری عملیاتی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: مشکل بازنشستگی رئیس سازمان بورس با اذن رهبری حل شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه بارش باران و برف در اکثر مناطق کشور پیش‌بینی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز خشکسالی گفت:با توجه به کم بارشی، تامین آب در فصل گرما با مشکلاتی روبروست که مدیریت آب برای کاهش هدررفت کماکان باید استمرار یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در محور‌های شمالی کشور از جمله تهران_ چالوس سنگین گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی از استقرار کامل سامانه‌های هوشمند اندازه‌گیری در نقاط تبادلی این مجتمع خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است