اجتماعی 07:20 - 26 شهریور 1403
شهردار منطقه ۱۴ از اجرای طرح پویش شهر آماده با شعار «هر خانواده یک شهروند آموزش دیده» در راستای کاهش مخاطرات سوانح و افزایش تاب آوری شهری در این منطقه خبرداد.

طرح پویش شهر آماده در منطقه ۱۴ اجرا شد

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۱۴، امیر شهرابی گفت: در این راستا و با تاکید بر اهمیت موضوع آموزش همگانی در حوزه ایمنی و مدیریت بحران، طرح پویش شهر آماده با رویکرد پیشگیری و کاهش خطرپذیری و درقالب برگزاری کلاس‌های آموزشی اجرایی شده است.

شهرابی با بیان اینکه فرهنگ سازی در این حوزه و افزایش تعداد شهروندان آگاه می‌تواند روند دستیابی به شهر تاب آور و آماده را تسریع و تهسیل کند، ادامه داد: با این رویکرد برنامه ریزی لازم صورت گرفته تا دوراه‌های آموزشی شهروندی با محوریت سرا‌های محلات، مساجد، مراکز آموزشی و ادارات و با نظارت تیم تخصصی هلال احمر، آتش نشانی، مدیریت بحران برگزار شود.

شهردار منطقه یاداور شد: داوطلبان در رده سنی کودک و بزرگسال با شرکت در این جلسات آموزشی می‌توانند ضمن آشنایی با مخاطرات بحران، از آموزش‌های ویژه امدادرسانی، کمک‌های اولیه ف اطفاء حریق، آشنایی و استفاده از خاموش کننده‌ها و درکل دانش و مهارت مواجه با شرایط بحرانی، چون زلزله را به صورت رایگان فرا گیرند.

وی ضمن اشاره به دوره تخصصی ویژه ۳۰۰مربی برای آموزش به شهروندان در طرح پویش شهر آماده، خاطرنشان کرد: علامندان برای ثبت نام و شرکت در کلاس‌های آموزشی می‌توانند به پایگاه مدیریت بحران منطقه و خانه‌های دوام سرا‌های محلات مراجعه همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت Iran.rcs.ir/Tdmmo.ir مراجعه کرده کنند.


12093060
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران گفت: مجمع خیرین کشور طی یک سال گذشته تنها در استان تهران ۱۵۰۰ کلاس درس ساخته و ۲ هزار کلاس جدید در دست احداث است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نشست ساماندهی نواقص زیرساختی و بهبود سیما و منظر شهری محور بزرگراهی آزادگان بعنوان بزرگترین شاهراه ارتباطی در جنوب پایتخت برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر هشتم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارق موبایل قاپ در خیابان جمهوری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران با ارسال یک پیامک به شهروندان توصیه‌ای برای سخت‌تر شدن سرقت خودرو ارائه کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: حدنگاری اراضی منابع طبیعی در سه سال اخیر موجب از بین رفتن جرایمی، چون کوه‌خواری و جنگل‌خواری سازمان یافته شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پس از انتشار اطلاعاتی کذب توسط مهدی - م درخصوص برخی محکومان دستگاه قضایی، دادستانی تهران علیه وی اعلام جرم کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرمانداری تهران گفت: هیچ نهادی به‌تنهایی قادر به پاسخگویی به نیاز‌های سالمندان نیست و تحقق سالمندی فعال و توانمند، مستلزم همکاری همه نهاد‌های مسئول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، با اعلام حجم سنگین تردد در محور‌های منتهی به شمال کشور به‌ویژه جاده چالوس، از اعمال محدودیت و انسداد جاده از عصر امروز جهت مدیریت بار ترافیکی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز توسعه کارآفرینی سازمان بهزیستی گفت: بیش از ۶۰۰ هزار دانش‌آموز تحت حمایت بهزیستی هستند و غربالگری استعدادیابی و مهارت‌آموزی از دو هفته گذشته به‌صورت رسمی در سراسر کشور آغاز شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون نظارت و بازرسی امور اقتصادی سازمان بازرسی گفت: هرگونه کاستی در فرآیند‌های بیمه‌ای که موجبات نارضایتی شهروندان را فراهم آورد، می‌بایست با قید فوریت شناسایی و مرتفع شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است