اجتماعی 12:35 - 26 اردیبهشت 1403
خانواده شهدای حادثه تروریستی خاش ـ زاهدان از دولت جنایتکار آمریکا به دلیل حمایت از گروهک تروریستی جیش الظلم شکایت می کنند.

شهدای حادثه تروریستی خاش ـ زاهدان از آمریکا شکایت می‌کنند

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، غروب 24 بهمن 1397 اتوبوس حامل افسران سپاه پاسداران پس از اتمام مأموریت و در حال بازگشت به خانه، مورد حمله انتحاری توسط عناصر گروهک تروریستی جیش‌الظلم قرار گرفت که منجر به شهادت 27 نفر و مجروحیت 13 نفر دیگر از افسران سپاه پاسداران شد.

اقدام تروریستی خاش تحت حمایت کامل دولت جنایتکار آمریکا و نقض فاحش حقوق بشر و‌ مقررات بین‌المللی بود، از این رو خانواده شهدای این حادثه تروریستی روند پیگیری قضایی و شکایت از دولت جنابتکار آمریکا را پیگیری می‌کنند.

در همین باره مقرر شده؛ دادگاه حقوقی رسیدگی به این پرونده، آذرماه 1403 در شعبه 55 شهید بهشتی تهران برگزار شود.

این خبر می‌افزاید؛ نشست خبری حادثه تروریستی خاش ـ زاهدان پیش از ظهر امروز چهارشنبه 26 اردیبهشت در تهران برگزاری شد.

انتهای پیام/


12055784
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه نگاه سلطنت‌طلبان به ایران ما دشمنانه است، گفت: تصویری که مردم در ۲۲ بهمن خلق کردند با هیچ تصویری تحت‌الشعاع قرار نمی‌گیرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران با اشاره به اینکه ایران امروز نماینده یک اندیشه و تفکر جهانی است، گفت: دشمن به دنبال حذف مکتبی است که با هدایت امامین انقلاب جهان را بیدار کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: میانگین شاخص کیفیت هوای تهران هم اکنون بر روی عدد ۹۶ قرار گرفته و هوا در وضعیت قابل قبول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران از عرضه محصولات لبنی با کالابرگ با قیمتی حداقل ۱۰ درصد پایین‌تر از نرخ مصوب خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت اعلام کرد که آمار بانوان اعزامی در حج پیش‌رو برای سال ۱۴۰۵ از مردان بیشتر شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران از آحاد مردم برای حضور در مراسم چهلم شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه که روز سه‌شنبه ۲۸ بهمن‌ماه در مصلای تهران برگزار می‌شود؛ دعوت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شهرداری تهران گفت: با این استدلال که به زمان انتخابات نزدیک هستیم، نمی‌توان و نباید پروژه‌های شهری را متوقف کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» گاهی اوقات زوجین خواسته یا ناخواسته دچار اشتباهاتی نسبت به یکدیگر می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل و پایانه‌های مسافربری شهرداری تهران، از اجرای مجموعه‌ای از پروژه‌های عمرانی و بازآفرینی فضا‌های عمومی در پایانه مسافربری بیهقی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیریت خودکنترلی توسط رانندگان امری ضروری است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است