سیاسی 16:44 - 05 مهر 1401

به گزارش پایگاه خبری صراط به نقل از پایگاه خبری «کیودو نیوز» مراسم دولتی خاکسپاری نخست وزیر سابق ژاپن در ۵۵ سال گذشته در نوع خود بی همتاست. در عین حال منتقدان معتقدند این مراسم فاقد اساس قانونی است. هزینه این مراسم بیش از ۱.۶ میلیارد ین معادل ۱۱ میلیون دلار بر پرداخت کنندگان مالیات در این کشور تحمیل کرده است.



همزمان با آغاز برگزاری این مراسم، صد‌ها نفر از مردم مخالف برگزاری این آیین پرهزینه در خیابان‌های توکیو دست به تجمع اعتراضی زدند. هزینه برگزاری این مراسم حتی بیشتر از هزینه تشییع و خاکسپاری ملکه انگلیس اعلام شده است.



طی دوران پس از جنگ، ژاپن تنها یک مراسم دولتی برای نخست وزیر سابق خود برگزار کرده است. این افتخار در سال ۱۹۶۷ به «شیگرو یوشیدا» نخست وزیر سابق که در بازسازی این کشور پس از جنگ جهانی دوم تاثیر به سزایی داشت، رسیده است.



برپایه این گزارش مراسم خاکسپاری خصوصی برای شینزو آبه ۴ روز پس از ترور وی انجام شد. شینزو آبه در حالی که در کمپین انتخاباتی روز ۸ ژوئیه در شهر «نارا» سخنرانی می‌کرد به ضرب گلوله توسط شخصی مسلح کشته شد.



مراسم خاکسپاری دولتی نخست وزیر سابق با حضور ۲۰ هزار مامور پلیس ملی برای تامین امنیت در بالاترین سطح در توکیو پایتخت این کشور و اطراف سالن «نیپون بودوکان» که مراسم در آنجا برگزار می‌شود حضور دارند.



از سوی دیگر مخالفان برگزاری این مراسم چندین بار اعتراض‌های خیابانی جلوی دفتر نخست وزیر و پارلمان این کشور برگزار کردند.



در این مراسم و در میان بیش از ۷۰۰ مهمان خارجی، «کاملا هریس» معاون رئیس جمهوری آمریکا، «نارندرا مودی» نخست وزیر هند و «توماس باخ» رئیس کمیته بین المللی المپیک دیده شده اند.



شینزو آبه از سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۲۰ نخست وزیر ژاپن بود وی در طول عمر سیاسی خود تلاش‌هایی در جهت بازبینی و شفاف سازی قانون نیرو‌های دفاع از خود انجام داد، تلاش‌هایی که البته به جایی نرسید. / برنا


11697709
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در پی درگذشت بهرام بیضایی، معاون اول رئیس‌جمهور با صدور پیامی این ضایعه را به جامعه هنری، دانشگاهی و فرهنگی کشور تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی دریایی ارتش به همکاری‌های دریایی ایران، چین و روسیه پرداخت و گفت: این تمرینات وارد عملیات گرم شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» لایحه بودجه ۱۴۰۵ نه‌تنها از شفافیت لازم برخوردار نیست، بلکه به علت عدم رعایت ثبات رویه در تدوین بودجه، امکان مقایسه دقیق و اعمال نظارت مؤثر را نیز از قوه مقننه سلب خواهد نمود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور گفت: ما برای تامین معیشت مردم یک برنامه‌ای شامل حدود بیست بند ارائه دادیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان خطاب به هیئت‌های نظارت انتخاباتی تاکید کرد: باید دفاعیات داوطلبان شنیده شود و دلایل رد صلاحیت به آنان توضیح داده شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه شماره ۵ خود، فرآیند اجرایی ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری، در حوزه‌های انتخابیه آذربایجان شرقی، تهران و خراسان جنوبی را اعلام کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور، بر لزوم طراحی سیاست‌های اصلاح مصرف مبتنی بر مطالعات علمی و فرهنگ‌سازی اجتماعی تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه، اقدام رژیم صهیونیستی در نقض فاحش حاکمیت و تمامیت سرزمینی سومالی را نقض اصول بنیادین منشور ملل متحد و حقوق بین‌الملل دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد انتخابات استان تهران، از آغاز رسمی فرایند انتخابات، تشکیل هیئت‌های اجرایی در همه شهرستان‌ها و برنامه‌ریزی برای ثبت‌نام شورا‌های شهر خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان و عضو هیات مرکزی نظارت بر انتخابات گفت: شورای نگهبان آمادگی کامل برای نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای در اردیبهشت ۱۴۰۵ دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است