سیاسی 16:44 - 05 مهر 1401

به گزارش پایگاه خبری صراط به نقل از پایگاه خبری «کیودو نیوز» مراسم دولتی خاکسپاری نخست وزیر سابق ژاپن در ۵۵ سال گذشته در نوع خود بی همتاست. در عین حال منتقدان معتقدند این مراسم فاقد اساس قانونی است. هزینه این مراسم بیش از ۱.۶ میلیارد ین معادل ۱۱ میلیون دلار بر پرداخت کنندگان مالیات در این کشور تحمیل کرده است.



همزمان با آغاز برگزاری این مراسم، صد‌ها نفر از مردم مخالف برگزاری این آیین پرهزینه در خیابان‌های توکیو دست به تجمع اعتراضی زدند. هزینه برگزاری این مراسم حتی بیشتر از هزینه تشییع و خاکسپاری ملکه انگلیس اعلام شده است.



طی دوران پس از جنگ، ژاپن تنها یک مراسم دولتی برای نخست وزیر سابق خود برگزار کرده است. این افتخار در سال ۱۹۶۷ به «شیگرو یوشیدا» نخست وزیر سابق که در بازسازی این کشور پس از جنگ جهانی دوم تاثیر به سزایی داشت، رسیده است.



برپایه این گزارش مراسم خاکسپاری خصوصی برای شینزو آبه ۴ روز پس از ترور وی انجام شد. شینزو آبه در حالی که در کمپین انتخاباتی روز ۸ ژوئیه در شهر «نارا» سخنرانی می‌کرد به ضرب گلوله توسط شخصی مسلح کشته شد.



مراسم خاکسپاری دولتی نخست وزیر سابق با حضور ۲۰ هزار مامور پلیس ملی برای تامین امنیت در بالاترین سطح در توکیو پایتخت این کشور و اطراف سالن «نیپون بودوکان» که مراسم در آنجا برگزار می‌شود حضور دارند.



از سوی دیگر مخالفان برگزاری این مراسم چندین بار اعتراض‌های خیابانی جلوی دفتر نخست وزیر و پارلمان این کشور برگزار کردند.



در این مراسم و در میان بیش از ۷۰۰ مهمان خارجی، «کاملا هریس» معاون رئیس جمهوری آمریکا، «نارندرا مودی» نخست وزیر هند و «توماس باخ» رئیس کمیته بین المللی المپیک دیده شده اند.



شینزو آبه از سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۲۰ نخست وزیر ژاپن بود وی در طول عمر سیاسی خود تلاش‌هایی در جهت بازبینی و شفاف سازی قانون نیرو‌های دفاع از خود انجام داد، تلاش‌هایی که البته به جایی نرسید. / برنا


11697709
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در پی درگذشت مادر سردار سرافراز حاج احمد متوسلیان، معاون اول رئیس‌جمهور در پیامی این ضایعه را تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس جمهور گفت: تحقیق و توسعه موجب افزایش بهره‌وری می‌شود و افزایش بهره‌وری نیز رشد اقتصادی کشور را به دنبال دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوقی و بین‌المللی وزرات امور خارجه گفت: شورای حقوق بشر به ابزاری در دستان مدعیان دروغین حقوق بشر تبدیل شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس جمهور در نشست صمیمانه با نمایندگان دانشجویان گفت: بنابر به دلایلی در دهه‌های گذشته، افول جدی در جنبش دانشجویی ایجاد شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سرلشکر پاکپور نوشت: مادر صبور احمد متوسلیان، سالیان متمادی با ایمانی راسخ و قلبی آکنده از امید، رنج فراق فرزند مجاهد و انقلابی خویش را تحمل کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام از تایید مصوبه وام ازدواج و فرزندآوری در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» «حداقل تعداد واردات خودرو از مناطق آزاد با تبدیل پلاک به ملی» و «تخفیف حقوق ورودی تبدیل پلاک مناطق آزاد به پلاک ملی» در لایحه بودجه ابهام دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در پیامی با تسلیت درگذشت مادر بزرگوار سردار جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان، برای آن اسوه صبر و ایمان علو درجات و هم‌نشینی با صالحان و برای بازماندگانش تسلی خاطر و سلامتی مسئلت کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در دیدار همتای بورکینافاسویی خود بر اتخاذ سیاست اصولی توسعه روابط با کشور‌های مستقل و انقلابی در منطقه غرب آفریقا به‌ویژه بورکینافاسو تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اسماعیل بقایی گفت: با گروسی درباره بازدید سایت‌های آسیب‌دیده صحبتی نداشتیم؛ بحث همکاری ما با آژانس بحث متفاوتی است؛ ما به تعهدات خود واقفیم. 

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است