سیاسی 21:57 - 31 شهریور 1401
نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: ما نباید اجازه دهیم که پرسنل فراجا تضعیف شوند چرا که تضعیف پلیس به معنای تضعیف کل کشور است.

گودرزی: تضعیف پلیس به معنای تضعیف کل کشور است/ فراجا با آسیب‌زننده‌ها به امنیت با شدت برخورد کند

عباس گودرزی نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس با اشاره به اغتشاشات شب‌های گذشته در کشور توسط آشوبگران گفت: پرسنل فراجا که چه صورت کلی و چه به صورت خاص در مورد این اغتشاشات در عین اقتدار رفتاری متواضعانه دارند.

وی افزود: در کجای دنیا دیده می‌شود به پلیس حمله شود و به عنوان نمونه فردی با چاقو شاهرگ پلیس را بزند و به پلیس آسیب برساند و پلیس رفتاری متواضعانه داشته باشد.

 نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار داشت: ما نمی‌گوییم که کسی ایرادی ندارد آنچه ملاک است این است که معدل عملکرد هر فرد، دستگاه یا سازمان را ملاک بررسی عملکرد قرار داد و در مورد پرسنل فرماندهی انتظامی نیز وضع به همین ترتیب است. 

گودرزی خاطرنشان کرد: اگر ایرادی در کار وجود دارد باید اصلاح شود اما نباید آن را به همه تعمیم  داد. معدل عملکرد فراجا نمره خوبی دارد.

وی افزود: ما نباید اجازه دهیم که پرسنل فراجا تضعیف شوند چرا که تضعیف پلیس به معنای تضعیف کل کشور است.

 نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به ناآرامی‌های روزهای اخیر کشور اظهار داشت: صحنه‌گردانان اصلی این ناآرامی‌ها دشمنان نظام و استکبار جهانی هستند که هدف‌شان ایجاد ناآرامی در کشور است و می‌خواهند مردم را در مقابل یکدیگر قرار دهند.

گودرزی خاطرنشان کرد:‌ البته ممکن است عده‌ای هم معترض در میان این اغشتاشگران وجود داشته باشد که البته این گروه باید اعتراض خود را از طریق مسالمت‌آمیز که قانون آن را پیش‌بینی کرده اعلام کنند و باید صف خود از صف آشوبگران هرچه زودتر جدا سازند.

وی افزود: آسیب زدن به اموال عمومی و بی‌حرمتی به نوامیس مردم مورد پذیرش هیچ فردی نیست و باید با این قبیل افراد با شدت برخورد شود.

پایان پیام/


11695416
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در تماسی تلفنی با نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر، در مورد تحولات منطقه گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه با انتشار بیانیه‌ای ضمن ابراز نگرانی و تأسف از درگیر‌های بین افغانستان و پاکستان، خواستاری آغاز فوری گفت‌و‌گو و توقف درگیری و کاهش تنش بین دو کشور شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در پیامی به مناسبت درگذشت زنده‌یاد «عبدالمجید ارفعی» نوشت: ترجمه ماندگار او از منشور کوروش و تلاش‌های خستگی‌ناپذیرش در مطالعه اسناد کهن، بی‌تردید جایگاه او را در شمار پاسداران راستین میراث تمدنی ایران تثبیت کرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه عراق در تماس تلفنی با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در خصوص تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در پیامی درگذشت عالم مجاهد حجت‌الاسلام امام جمارانی از یاران دیرین و صدیق نهضت امام خمینی (ره) را تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ناوگروه ۱۰۳ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران پس از ۱۰۰ روز دریانوردی و پیمودن حدود ۱۳ هزار مایل دریایی، در منطقه سوم نیروی دریایی ارتش در کنارک پهلو گرفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خطیب نماز جمعه تهران با تاکید بر اینکه خط نظام این است که مذاکرات فقط باید در عرصه هسته‌ای باشد، گفت: نظام ایران مطلقاً زیربار تعلیق غنی‌سازی نمی‌رود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز ارتباطات، رسانه و امور فرهنگی مجلس شورای اسلامی در اطلاعیه‌ای حادثه سوء قصد به عباس بیگدلی نماینده تاکستان در مجلس را تشریح کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز ارتباطات، رسانه و امور فرهنگی مجلس شورای اسلامی در اطلاعیه‌ای حادثه سوء قصد به عباس بیگدلی نماینده تاکستان در مجلس را تشریح کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه و هیات مذاکره کننده ایران، صبح روز جمعه پس از شرکت در دور سوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا ژنو را به مقصد تهران، ترک کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است