سیاسی 21:57 - 31 شهریور 1401
نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: ما نباید اجازه دهیم که پرسنل فراجا تضعیف شوند چرا که تضعیف پلیس به معنای تضعیف کل کشور است.

گودرزی: تضعیف پلیس به معنای تضعیف کل کشور است/ فراجا با آسیب‌زننده‌ها به امنیت با شدت برخورد کند

عباس گودرزی نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس با اشاره به اغتشاشات شب‌های گذشته در کشور توسط آشوبگران گفت: پرسنل فراجا که چه صورت کلی و چه به صورت خاص در مورد این اغتشاشات در عین اقتدار رفتاری متواضعانه دارند.

وی افزود: در کجای دنیا دیده می‌شود به پلیس حمله شود و به عنوان نمونه فردی با چاقو شاهرگ پلیس را بزند و به پلیس آسیب برساند و پلیس رفتاری متواضعانه داشته باشد.

 نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار داشت: ما نمی‌گوییم که کسی ایرادی ندارد آنچه ملاک است این است که معدل عملکرد هر فرد، دستگاه یا سازمان را ملاک بررسی عملکرد قرار داد و در مورد پرسنل فرماندهی انتظامی نیز وضع به همین ترتیب است. 

گودرزی خاطرنشان کرد: اگر ایرادی در کار وجود دارد باید اصلاح شود اما نباید آن را به همه تعمیم  داد. معدل عملکرد فراجا نمره خوبی دارد.

وی افزود: ما نباید اجازه دهیم که پرسنل فراجا تضعیف شوند چرا که تضعیف پلیس به معنای تضعیف کل کشور است.

 نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به ناآرامی‌های روزهای اخیر کشور اظهار داشت: صحنه‌گردانان اصلی این ناآرامی‌ها دشمنان نظام و استکبار جهانی هستند که هدف‌شان ایجاد ناآرامی در کشور است و می‌خواهند مردم را در مقابل یکدیگر قرار دهند.

گودرزی خاطرنشان کرد:‌ البته ممکن است عده‌ای هم معترض در میان این اغشتاشگران وجود داشته باشد که البته این گروه باید اعتراض خود را از طریق مسالمت‌آمیز که قانون آن را پیش‌بینی کرده اعلام کنند و باید صف خود از صف آشوبگران هرچه زودتر جدا سازند.

وی افزود: آسیب زدن به اموال عمومی و بی‌حرمتی به نوامیس مردم مورد پذیرش هیچ فردی نیست و باید با این قبیل افراد با شدت برخورد شود.

پایان پیام/


11695416
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهوری درباره سخنان اخیر پزشکیان در زمینه انتخاب غلامرضا نوری قزلجه به‌عنوان وزیر کشاورزی توضیحاتی ارائه کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه راه شهید سردار سلیمانی و سرداران مقاومت را با قدرت ادامه خواهیم داد، گفت: شهید سلیمانی الگویی بی بدیل در زمینه‌های مختلف اخلاقی، اجتماعی، حق طلبی، نظامی و دفاع از مظلومان بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» زینب سلیمانی با بیان اینکه شهید حاج قاسم سلیمانی تنها یک فرمانده نظامی نبود بلکه هویتی بود که نماد امنیت، آرامش و انسجام ملی شد، گفت: سردار سلیمانی پاسدار حرم ایران بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» زینب سلیمانی با بیان اینکه شهید حاج قاسم سلیمانی تنها یک فرمانده نظامی نبود بلکه هویتی بود که نماد امنیت، آرامش و انسجام ملی شد، گفت: سردار سلیمانی پاسدار حرم ایران بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» آیین گرامیداشت ششمین سالگرد شهادت سرداران مقاومت با حضور مقامات و شخصیت‌های سیاسی، فرهنگی، نظامی و اجتماعی و جمع کثیری از ارادتمندان سردار دل‌ها در مصلی تهران برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حاجی میرزایی در واکنش به برخی برداشت‌ها از اظهارات اخیر رئیس‌جمهور درباره وزیر جهاد کشاورزی تأکید کرد: پزشکیان با قدرت از تمامی اعضای کابینه حمایت می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان گفت: با توجه به رحلت آیت‌الله شفیعی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری؛ انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در خوزستان نیز برگزار می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی زمینی ارتش تاکید کرد: در دنیای امروز، شکل تهدید‌ها تغییر کرده است و بسیاری از تقابل‌ها دیگر صرفاً نظامی یا اقتصادی نیستند
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت از در دستور کار قرار گرفتن گفت‌وگوی مستقیم استانداران با نمایندگان اصناف و بازاریان در استان‌ها برای شنیدن بی واسطه مطالبات اصناف خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگی دائم ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی در واکنش به تهدید‌های اخیر آمریکا علیه برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز کشورمان، به مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نامه ارسال کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است