سیاسی 09:26 - 08 اردیبهشت 1404
رئیس‌جمهور گفت: از حضور سرمایه‌گذاران خارجی و تجار بین‌المللی برای فعالیت‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری در کشورمان استقبال می‌کنیم.

پزشکیان: از حضور سرمایه‌گذاران در ایران استقبال می‌کنیم

باشگاه خبرنگاران جوان - «مسعود پزشکیان» صبح امروز -دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴- در آیین افتتاح هفتمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۵)، با خوش آمدگویی به میهمانان خارجی شرکت کننده در این نمایشگاه، اظهار داشت: به رغم اینکه در خارج چهره نادرستی از ایران به نمایش می‌گذارند، ایران کشور مهمان دوست و دارای مردمانی صمیمی و خونگرم است.

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه ایران بستر مناسبی برای سرمایه‌گذاری تاجران و همچنین حضور گردشگران خارجی است، گفت: در بستر این ظرفیت می‌توان آینده خوبی برای دنیا از نظر امنیت و صلح ایجاد کرد. صلح و امنیت با تجارت، سرمایه‌گذاری و همراهی و همکاری ایجاد خواهد شد.

پزشکیان با بیان اینکه جنگ‌هایی که در جهان شاهد آن هستیم به دلیل نادیده گرفتن حقوق انسان‌ها و کشورهاست، تاکید کرد: ایران به تمامیت ارضی و حقوق کشور‌ها احترام می‌گذارد و آمادگی خود برای هرگونه همکاری از نظر علمی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی با کشور‌های دنیا را اعلام می‌کنیم.

رئیس جمهوری با اشاره به اینکه محدودیتی برای انتقال علم و توانمندی و تجربیات خود به کشور‌های دیگر نداریم، اظهار داشت: کره زمین همانند یک خانه بزرگ برای همه مردم است و همه ما با چهره و رنگ و زبان‌های مختلف از یک ریشه هستیم، اعتقاد و باور ماست که همه ما یک امت واحد هستیم و هیچ کس نسبت به دیگری برتری ندارد مگر به دلیل انسانیت، علم و تلاش برای کمک به همنوعان.

پزشکیان در ادامه افزود: همه باید دست به دست هم دهیم و همه دنیا را مملو از صلح و امنیت و آزادگی و انسانیت کنیم، باید زندگی را برای همه ساکنان کره خاکی شیرین کنیم.

وی افزود: تاثیر رفتار‌های خوب و بد ما در کره زمین به همه ملت‌ها خواهد رسید، هر حرکتی اگر خوب باشد به نفع همه موجودات است و اگر بد باشد به زیان همه مردم در کره زمین خواهد بود. باید کره زمین را برای همه آباد کنیم و این مهم با ارتباطات، تبادلات تجاری و اقتصادی و رفت و آمد و همکاری امکان پذیر است.

پزشکیان با اشاره به فطرت عدالت خواهی و حق طلبی بشر، تصریح کرد: همه انسان‌ها به دنبال حق، آزادگی، عزت، سربلندی، آرامش و زندگی پاک هستند، این خانه (جهان) برای همه ماست، ما همه با هم و در کنار هم همسایه هستیم و باید خانه را برای خود و آیندگان سالم و پیشرفته و با آینده‌ای درخشان بسازیم.

رئیس‌جمهور در پایان سخنان خود ضمن گرامیداشت حضور میهمان حاضر در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۵، گفت: امیدوارم این حضور موجب همدلی و همبستگی بین ما باشد و همینجا اعلام می‌کنم که برای این همراهی و همدلی آمادگی کامل داریم.

هفتمین دوره نمایشگاه ایران اکسپو به عنوان بزرگترین و مهم‌ترین رویداد صادراتی در جهت ارتباط با بازار‌های بین‌المللی کشورمان امروز با حضور رئیس جمهور و نمایندگان شرکت‌های بیش از یکصد کشور جهان در تهران آغاز شد.

منبع: ایرنا


12184315
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید برای اینکه به دنیا اعلام کنیم فعالیت هسته‌ای ما صلح‌آمیز است، شعام با بازدید آژانس از مراکز هسته‌ای موافقت کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» چهارمین روز بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۵ در مجلس آغاز شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مداخله خارجی به اقدام مستقیم یا غیرمستقیم یک دولت، ائتلافی از دولت‌ها یا سازمان‌های بین‌المللی در امور داخلی یا خارجی یک کشور دیگر گفته می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید شاید تورم بیشتر از پیش‌بینی دولت افزایش پیدا کند لذا دولت می‌تواند تمهیداتی برای جبران حقوق کارکنان بیندیشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر اشراف ۲۴ ساعته نیروی دریایی سپاه بر تنگه هرمز و چهلم شهدای حوادث اخیر کشور پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران با تاکید بر اینکه اشراف اطلاعاتی نیروی دریایی سپاه در تنگه هرمز ۲۴ ساعته است، تصریح کرد: این اشراف در همه سطوح است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ستادکل نیرو‌های مسلح در اطلاعیه‌ای از آحاد مردم برای حضور در مراسم چهلم شهدای فتنه آمریکایی - صهیونی دعوت کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جلالی گفت: توسعه مبادلات دوجانبه در حوزه‌های حمل‌ونقل و بانکی و سرمایه‌گذاری در حوزه‌های انرژی و فناوری در دستور کار نوزدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت اربعین شهدای فتنه تروریستی امریکایی صهیونی دی ماه ۱۴۰۴ بیانیه‌ای منتشر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور نوشت: رئیس‌جمهور امروز شنوای دغدغه‌ها و نقطه‌نظرات ماشاالله شمس‌الوعظین، بیژن عبدالکریمی و محمدرضا جلائی‌پور بود و به سئوالات آنها پاسخ داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است