سیاسی 09:26 - 08 اردیبهشت 1404
رئیس‌جمهور گفت: از حضور سرمایه‌گذاران خارجی و تجار بین‌المللی برای فعالیت‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری در کشورمان استقبال می‌کنیم.

پزشکیان: از حضور سرمایه‌گذاران در ایران استقبال می‌کنیم

باشگاه خبرنگاران جوان - «مسعود پزشکیان» صبح امروز -دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴- در آیین افتتاح هفتمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۵)، با خوش آمدگویی به میهمانان خارجی شرکت کننده در این نمایشگاه، اظهار داشت: به رغم اینکه در خارج چهره نادرستی از ایران به نمایش می‌گذارند، ایران کشور مهمان دوست و دارای مردمانی صمیمی و خونگرم است.

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه ایران بستر مناسبی برای سرمایه‌گذاری تاجران و همچنین حضور گردشگران خارجی است، گفت: در بستر این ظرفیت می‌توان آینده خوبی برای دنیا از نظر امنیت و صلح ایجاد کرد. صلح و امنیت با تجارت، سرمایه‌گذاری و همراهی و همکاری ایجاد خواهد شد.

پزشکیان با بیان اینکه جنگ‌هایی که در جهان شاهد آن هستیم به دلیل نادیده گرفتن حقوق انسان‌ها و کشورهاست، تاکید کرد: ایران به تمامیت ارضی و حقوق کشور‌ها احترام می‌گذارد و آمادگی خود برای هرگونه همکاری از نظر علمی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی با کشور‌های دنیا را اعلام می‌کنیم.

رئیس جمهوری با اشاره به اینکه محدودیتی برای انتقال علم و توانمندی و تجربیات خود به کشور‌های دیگر نداریم، اظهار داشت: کره زمین همانند یک خانه بزرگ برای همه مردم است و همه ما با چهره و رنگ و زبان‌های مختلف از یک ریشه هستیم، اعتقاد و باور ماست که همه ما یک امت واحد هستیم و هیچ کس نسبت به دیگری برتری ندارد مگر به دلیل انسانیت، علم و تلاش برای کمک به همنوعان.

پزشکیان در ادامه افزود: همه باید دست به دست هم دهیم و همه دنیا را مملو از صلح و امنیت و آزادگی و انسانیت کنیم، باید زندگی را برای همه ساکنان کره خاکی شیرین کنیم.

وی افزود: تاثیر رفتار‌های خوب و بد ما در کره زمین به همه ملت‌ها خواهد رسید، هر حرکتی اگر خوب باشد به نفع همه موجودات است و اگر بد باشد به زیان همه مردم در کره زمین خواهد بود. باید کره زمین را برای همه آباد کنیم و این مهم با ارتباطات، تبادلات تجاری و اقتصادی و رفت و آمد و همکاری امکان پذیر است.

پزشکیان با اشاره به فطرت عدالت خواهی و حق طلبی بشر، تصریح کرد: همه انسان‌ها به دنبال حق، آزادگی، عزت، سربلندی، آرامش و زندگی پاک هستند، این خانه (جهان) برای همه ماست، ما همه با هم و در کنار هم همسایه هستیم و باید خانه را برای خود و آیندگان سالم و پیشرفته و با آینده‌ای درخشان بسازیم.

رئیس‌جمهور در پایان سخنان خود ضمن گرامیداشت حضور میهمان حاضر در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۵، گفت: امیدوارم این حضور موجب همدلی و همبستگی بین ما باشد و همینجا اعلام می‌کنم که برای این همراهی و همدلی آمادگی کامل داریم.

هفتمین دوره نمایشگاه ایران اکسپو به عنوان بزرگترین و مهم‌ترین رویداد صادراتی در جهت ارتباط با بازار‌های بین‌المللی کشورمان امروز با حضور رئیس جمهور و نمایندگان شرکت‌های بیش از یکصد کشور جهان در تهران آغاز شد.

منبع: ایرنا


12184315
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید دولت باید حذف ارز ۲۸۵۰۰ تومانی را از مسیر مجلس انجام دهد، نه اینکه از طریق شورای سیاست‌گذاری‌های اقتصادی و سران قوا صورت گیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در تماس تلفنی با هاکان فیدان وزیر امور خارجه ترکیه در مورد روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها با انتشار پیامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره فواد شمس، نوشت: فؤاد از کنشگران دغدغه‌مند و منتقد مصلحی بود که همواره می‌کوشید صدای بی‌صدایان باشد و برای ساختن ایرانی بایستد که در آن کرامت و برابری برای هم...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اسماعیل بقائی، ادعا‌های مندرج در بیانیه پایانی نشست وزرای امور خارجه گروه ۷ در کانادا راجع به جمهوری اسلامی ایران را بی‌اساس، غیرمسئولانه و مردود دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور امور بین‌الملل رهبر انقلاب ضمن تبریک برگزاری موفق انتخابات پارلمانی عراق، نوشت: آینده‌ای روشن و پرفروغ در انتظار همکاری‌های دو ملت برادر خواهد بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفارت ایران در ژاپن به بیانیه مشترک وزرای خارجه گروه هفت در «نیاگارا» واکنش نشان داد و اعلام کرد که این بیانیه مجددا حاوی ادعا‌های بی‌اساس علیه ایران است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با تأکید بر تقویت همکاری‌های میان‌ نهادی برای ارتقای حضور زنان در عرصه های بین‌المللی، گفت: ظرفیت دیپلماسی می‌تواند در خدمت توانمندسازی زنان ایرانی قرار گیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور ضمن تمجید از مواضع سازنده بورکینافاسو در مجامع بین المللی، گفت: هیچ محدودیتی در توسعه روابط با کشور‌های آفریقایی نداریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت با تأکید بر اینکه یارانه به اتباع خارجی تعلق ندارد، گفت: افراد فاقد شماره ملی ایران به هیچ عنوان یارانه دریافت نخواهند کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در شبکه اجتماعی ایکس، در پی سخنرانی خود دز صحن علنی مجلس شورای اسلامی نوشت: هزینه‌های بی‌خود و اضافی و بدون بهره‌وری را حذف کنیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است