اجتماعی 09:12 - 08 فروردین 1404
با شروع طرح ویژه نوروزی ۱۴۰۴ پلیس راهور تهران بزرگ، برخورد قاطع با رانندگان متخلف شدت گرفته است.

توقیف ۵۸۳ خودرو به دلیل تخلفات حادثه‌ساز در پایتخت

باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ فیروز کشیر، معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: از آغاز طرح نوروزی برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در تاریخ ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا شش فروردین ۱۴۰۴، ۵۸۳ دستگاه وسیله نقلیه به علت تخلفات حادثه‌ساز در پایتخت توقیف  شده‌اند. 

وی تأکید کرد: این طرح تا پایان تعطیلات نوروزی ادامه خواهد داشت و خودرو‌های متخلف تا پایان این مدت در پارکینگ باقی خواهند ماند. 

سرهنگ کشیر در پایان گفت: توصیه می‌کنم همواره به قوانین راهنمایی و رانندگی احترام بگذارید و با رعایت آنها، نه‌تنها از وقوع حوادث ناگوار پیشگیری کنید، بلکه به حفظ ایمنی خود و دیگران در جاده‌ها کمک کنید. همچنین، آرامش و صبوری در رانندگی می‌تواند تجربه‌ای دلنشین‌تر از سفر‌های نوروزی برای شما و عزیزانتان به ارمغان آورد.

شما می‌توانید؛ برای کسب اطلاعات بیشتر، پیرامون اخبار مرتبط با پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، در حوزه تصادفات، حوادث، تخلفات، طرح‌های ترافیکی و اخبار تکمیلی روزانه به سامانه http://tehran.rahvar120.ir مراجعه نمایید.

منبع: پلیس راهور


12171355
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلای دادگستری از سوی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران، به همراه ۱۰۵ نفر از قضات و همکاران قضائی خود از ۵ زندان استان تهران بازدید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه تأکید کرد: انس با قرآن و نقش زنان در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، کلید کاهش جرایم و تربیت جامعه سالم است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان تعزیرات از توقف نوسان قیمت برنج خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهره‌برداری سازمان حمل و نقل و ترافیک به شهروندان توصیه کرد سفر‌های ضروری خود را مدیریت کرده و حتما با رزرو طرح، داخل محدوده‌های ترافیکی شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به بارش‌های قابل توجه در ۱۷ استان، از آماده‌باش کامل دستگاه‌های امدادی، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرهنگ علی اصغر شریفی رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ از تمهیدات ویژه پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص رصد تخلف فاقد معاینه فنی برای وسایل نقلیه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: فرآوری بافت از نظر ما کاری اعتقادی و فرهنگی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مهندسی و ساختمان شهرداری تهران از پایان عملیات مقاوم‌سازی لرزه‌ای در ۴۵ تقاطع غیرهمسطح پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مهندسی و ساختمان شهرداری تهران از پایان عملیات مقاوم‌سازی لرزه‌ای در ۴۵ تقاطع غیرهمسطح پایتخت خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است