اجتماعی 09:12 - 08 فروردین 1404
با شروع طرح ویژه نوروزی ۱۴۰۴ پلیس راهور تهران بزرگ، برخورد قاطع با رانندگان متخلف شدت گرفته است.

توقیف ۵۸۳ خودرو به دلیل تخلفات حادثه‌ساز در پایتخت

باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ فیروز کشیر، معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: از آغاز طرح نوروزی برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در تاریخ ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا شش فروردین ۱۴۰۴، ۵۸۳ دستگاه وسیله نقلیه به علت تخلفات حادثه‌ساز در پایتخت توقیف  شده‌اند. 

وی تأکید کرد: این طرح تا پایان تعطیلات نوروزی ادامه خواهد داشت و خودرو‌های متخلف تا پایان این مدت در پارکینگ باقی خواهند ماند. 

سرهنگ کشیر در پایان گفت: توصیه می‌کنم همواره به قوانین راهنمایی و رانندگی احترام بگذارید و با رعایت آنها، نه‌تنها از وقوع حوادث ناگوار پیشگیری کنید، بلکه به حفظ ایمنی خود و دیگران در جاده‌ها کمک کنید. همچنین، آرامش و صبوری در رانندگی می‌تواند تجربه‌ای دلنشین‌تر از سفر‌های نوروزی برای شما و عزیزانتان به ارمغان آورد.

شما می‌توانید؛ برای کسب اطلاعات بیشتر، پیرامون اخبار مرتبط با پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، در حوزه تصادفات، حوادث، تخلفات، طرح‌های ترافیکی و اخبار تکمیلی روزانه به سامانه http://tehran.rahvar120.ir مراجعه نمایید.

منبع: پلیس راهور


12171355
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: این وزارتخانه ارتباط موضوعی مستقیمی با وزارت آموزش و پرورش دارد که محور اصلی آن مهارت‌آموزی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون گفت: آنچه دیدگاه‌های رئیس جمهور را متمایز می‌کند، اعتقاد به این است که عدالت از طریق برابری محقق می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: هفته گذشته خطاب به رئیس سازمان بازرسی کل کشور تاکیداتی درخصوص ورود به مبحث ارز و مسائل ارزی و نوسانات این بازار داشتیم. تاکید ما بررسی جامع در این فقره است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۸ از اجرای پروژه دیوار‌های صوتی و حائل در محدوده دوربرگردان غیرهمسطح بزرگراه شهید باقری با هدف کاهش آلودگی صوتی و ارتقای کیفیت زندگی ساکنان مجاور این محور پرتردد خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر پنجم پلیس پیشگیری تهران بزرگ از انهدام باند سرقت از منازل در مهرآباد خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دادگستری جمهوری اسلامی ایران بامداد امروز دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ به منظور شرکت در یازدهمین فراهمایی دولت‌های عضو کنوانسیون مبارزه با فساد سازمان ملل متحد به قطر سفر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور گفت: بر اساس برآوردها، ایران طی ۳۰ سال آینده وارد مرحله بحرانی در حوزه سالمندی خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا، با اشاره به صدور هشدار‌های هواشناسی در سطح کشور، از هموطنان خواست تا با توجه به شرایط ناپایدار جوی، از انجام سفر‌های غیرضروری خودداری کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان بهزیستی اعلام کرد در چارچوب برنامه‌های جدید، تربیت مشاوران تخصصی در حوزه‌هایی مانند اوتیسم، سالمندی و آموزش زبان اشاره در دستور کار قرار گرفته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس در پاسخ به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، مجددا مدعی ابهاماتی در این پرونده شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است