اجتماعی 09:12 - 08 فروردین 1404
با شروع طرح ویژه نوروزی ۱۴۰۴ پلیس راهور تهران بزرگ، برخورد قاطع با رانندگان متخلف شدت گرفته است.

توقیف ۵۸۳ خودرو به دلیل تخلفات حادثه‌ساز در پایتخت

باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ فیروز کشیر، معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: از آغاز طرح نوروزی برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در تاریخ ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا شش فروردین ۱۴۰۴، ۵۸۳ دستگاه وسیله نقلیه به علت تخلفات حادثه‌ساز در پایتخت توقیف  شده‌اند. 

وی تأکید کرد: این طرح تا پایان تعطیلات نوروزی ادامه خواهد داشت و خودرو‌های متخلف تا پایان این مدت در پارکینگ باقی خواهند ماند. 

سرهنگ کشیر در پایان گفت: توصیه می‌کنم همواره به قوانین راهنمایی و رانندگی احترام بگذارید و با رعایت آنها، نه‌تنها از وقوع حوادث ناگوار پیشگیری کنید، بلکه به حفظ ایمنی خود و دیگران در جاده‌ها کمک کنید. همچنین، آرامش و صبوری در رانندگی می‌تواند تجربه‌ای دلنشین‌تر از سفر‌های نوروزی برای شما و عزیزانتان به ارمغان آورد.

شما می‌توانید؛ برای کسب اطلاعات بیشتر، پیرامون اخبار مرتبط با پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، در حوزه تصادفات، حوادث، تخلفات، طرح‌های ترافیکی و اخبار تکمیلی روزانه به سامانه http://tehran.rahvar120.ir مراجعه نمایید.

منبع: پلیس راهور


12171355
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا، آخرین وضعیت جوی و ترافیکی کشور را اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از آتش سوزی مرگبار در یک مکانیکی واقع در مجیدیه تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور با رد ادعا‌های مطرح‌شده درباره عدم رعایت حقوق بازداشت‌ شدگان گفت: آیین دادرسی کیفری جمهوری اسلامی ایران از قوانین مترقی در تامین حقوق متهمان است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، با اشاره به اعلام مرکز ملی پیش‌بینی وضع هوا نسبت به بروز شرایط جوی نامساعد در ارتفاعات کشور هشدار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضائیه اعلام کرد: بررسی دقیق پرونده «صالح محمدی» نشان می‌دهد او هیچ حکم قطعی قابل اجرایی ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۲۳ بهمن) در شرایط قابل قبول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضاییه با اشاره به ادعای کذب رسانه صهیونیستی درباره «اعدام مخفیانه هزاران نفر در ایران» اعلام کرد که هیچکدام از پرونده‌های اغتشاشات اخیر منجر به صدور رأی نهایی نشده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا، از رفع محدودیت تردد در محور کرج–چالوس و آزادراه تهران–شمال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه در تجلیل از راهپیمایی پرشکوه و خیره‌کننده مردم ایران اسلامی در یوم‌الله ۲۲ بهمن پیامی صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان امدادونجات هلال احمر با به کارگیری بیش از ۷۵۰۰ نیروی عملیاتی و بیش از هزار دستگاه لجستیکی، پوشش امدادی گسترده‌ای را در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن امسال فراهم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است