بین‌الملل 17:29 - 25 فروردین 1400

غنی سازی ۶۰ درصدی ایران مایه نگرانی است / تهران کار را سخت نکند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، در پی اعلام تصمیم ایران برای آغاز غنی سازی ۶۰ درصدی اورانیوم در پاسخ به حمله تروریستی انجام شده علیه تاسیسات هسته ای نطنز، تروئیکای اروپایی با صدور بیانیه‌ای ضمن ابراز نگرانی از اقدام تهران برای افزایش ۶۰ درصدی غنی سازی و همچنین نصب ۱۰۰۰ سانتریفیوژجدید در سایت نطنز، چنین اقدامی را مغایر با تلاش‌های مشترک برای بازگشت به توافق هسته‌ای (برجام) دانست.

طرف‌های اروپایی همچنین بدون اشاره به حادثه رخ داده در سایت هسته‌ای نطنز، مدعی شدند این اقدام ایران به هیچ وجه دلیل موجهی نداشته و از نظر آنها، این به معنای برداشتن نخستین قدم در راستای دستیابی به تسلیحات هسته‌ای است.

در این بیانیه آمده است: این اعلام ایران مشخصاً در زمانی که تمامی طرف‌های برجام و آمریکا، گفتگوهای واقعی خود را با هدف یافتن راهی برای حل دیپلماتیک مشکلات در راستای احیای مجدد و بازگرداندن برجام تلاش می‌کنند، بسیار نا امید کننده است.

تروئیکای اروپای در ادامه بیانیه خود آورده است: بیانیه‌های اخیر خطرناک ایران در تناقض با روح سازنده و اعتماد سازی در این گفتگوها قرار دارد.

سه کشور اروپایی افزودند: با توجه به تحولات اخیر، ما هرگونه اقدام تنش زا توسط هر بازیگری را رد کرده و از ایران می خواهیم روند دیپلماتیک را پیچیده تر نکند.


11026006
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه آمریکا پس از نشست ائتلاف موسوم به «ائتلاف مشتاقان» در پاریس گفت که پروتکل‌های امنیتی برای اوکراین «تقریباً تکمیل شده» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع ترکیه از همه گروه‌های مسلح کرد - «از جمله در سوریه» - خواست سلاح‌های خود را زمین بگذارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طبق آمار منتشر شده ۵۵ سرباز کوبایی و ونزوئلایی در جریان عملیات آمریکا در ونزوئلا کشته شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ، اسرائیل و سوریه را برای دستیابی به توافقی که امنیت مرزی را تثبیت کند، تحت فشار قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا گفت که بسیاری کشته شده‌اند حتی با اینکه آن‌ها می‌دانستند که ما به ونزوئلا می‌رویم.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیسیون اروپا اعلام کرد که اتحادیه اروپا مشروعیت رئیس جمهور موقت ونزوئلا را به رسمیت نمی‌شناسد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک فروند جنگنده اف-۱۶ تایوانی عصر سه‌شنبه در سواحل شرقی جزیره سقوط کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه سومالی سفر گیدئون ساعر به هرجیسا را ​​​​محکوم کرد و گفت که این نقض حاکمیت و تمامیت ارضی سومالی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درگیری‌ها بین دولت موقت سوریه و نیرو‌های کرد در حلب از سر گرفته شد و حداقل چهار نفر کشته شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبران اروپایی می‌گویند که فقط گرینلند و دانمارک می‌توانند در مورد آینده خود تصمیم بگیرند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است