بین‌الملل 12:52 - 09 آذر 1401

از جام جهانی فوتبال چگونه برای کشتار بیشتر سوء استفاده می شود؟

به گزارش خبرگزاری مهر، در روزهای اخیر همزمان با آغاز رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۲ قطر رخدادهایی در گوشه و کنار منطقه در حال رخ دادن است که نباید از نظر دور نگه داشته شوند. در این روزها به نظر می‌رسد همزمان با افزایش حساسیت در مهمترین رقابت فوتبالی دنیا، سیاست ترور و جنایت رژیم صهیونیستی تشدید پیدا کرده و اعدام‌ها در عربستان بیشتر شده است.

افزایش چراغ خاموش اعدام مخالفان

منابع آگاه در روزهای اخیر از افزایش روند اعدام‌های مخالفان در عربستان سعودی خبر داده اند. سازمان ملل اخیراً با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که عربستان سعودی از ۱۰ ماه نوامبر جاری ۱۷ نفر را اعدام کرده است.

در گزارش سازمان ملل به این مساله اشاره شده است که مجازات اعدام در عربستان سعودی تنها پس از اجرای احکام تأیید می‌شود، بنابراین پیش از انجام اعدام‌ها هیچ اطلاعاتی در مورد افراد محکوم به اعدام وجود ندارد. براساس آمارهای مراکز معتبر، شمار اعدامی‌ها در عربستان سعودی در سال جاری میلادی به ۱۳۸ نفر رسیده که دستکم دو برابر آمارهای سال ۲۰۲۱ است. عربستان سعودی در سال ۲۰۲۱ در مجموع ۶۹ حکم اعدام را اجرا کرده بود که در سال جاری این آمارها رشد فزاینده ای داشته است.

نکته مهم اینکه ۱۷ مورد از این اعدام‌ها در ماه آغاز جام جهانی ۲۰۲۲ قطر انجام شده است، مسأله‌ای که ممکن است به طراحی رژیم آل سعود برای سو استفاده از روزهای برگزاری جام جهانی در راستای اهداف سرکوبگرانه خودش، مرتبط باشد.

از جام جهانی فوتبال چگونه برای کشتار بیشتر سوء استفاده می شود؟

تشدید جنایات در اراضی اشغالی

از ابتدای سال جاری میلادی تا کنون ۲۰۶ فلسطینی در حملات ارتش رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده اند که ۱۵۴ نفر از آنها از اهالی کرانه باختری و قدس و ۵۲ نفر دیگر از مردم نوار غزه بوده اند.

همزمان با روز جهانی همبستگی با ملت فلسطین، رژیم صهیونیستی تنها در ۲۴ ساعت گذشته در مناطق مختلف کرانه باختری ۶ فلسطینی را به شهادت رساند، آماری که بیانگر تشدید سیاست ترور و جنایت صهیونیست‌ها در اراضی اشغالی است.

سوابق گذشته نیز نشان داده صهیونیست‌ها حتی از برگزاری جام جهانی در سال ۲۰۱۴ برای آغاز جنگی همه جانبه علیه غزه استفاده کرده اند که طی آن صدها فلسطینی به خاک و خون کشیده شدند.

از جام جهانی فوتبال چگونه برای کشتار بیشتر سوء استفاده می شود؟

آیا تعمدی است؟

به نظر می‌رسد رژیم‌های جنایتکار و ظالم همانند رژیم صهیونیستی و آل سعود در راستای اهداف خود برای سرکوب هر چه بیشتر مخالفان، به جام جهانی نگاهی ابزاری داشته و آن را بستر مناسبی برای انجام پروژه‌های خطرناک خود می‌دانند.

در همین راستا، گروه‌های حقوق بشری، فعالان بین المللی و همه جریان‌های آگاه و بیدار در جهان باید در این روزها، هوشیار بوده و مراقب تحرکات جنایتکارانه در منطقه باشند.

سازمان‌های بین المللی نیز که همواره با سیاست‌هایی دوگانه مسائل جهانی را دنبال می‌کنند، باید در این زمینه تحرک جدی از خود نشان داده و مانع تحرکات این چنینی در ایام جام جهانی شوند.


11752097
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر لهستان می‌گوید دو نفر از مسئولان انفجار راه‌آهن برای اطلاعات روسیه کار می‌کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یران دیگر کشوری نیست که زیر بار قطعنامه‌های سیاسی زانو بزند؛ کشوری است که آماده است در صورت لزوم، قواعد بازی را یک‌بار برای همیشه تغییر دهد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر ترینیداد و توباگو گفت که نه اجازه می‌دهد از خاکش برای حمله به ونزوئلا استفاده شود و نه هرگز چنین درخواستی از او شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در یک حمله با سلاح سرد در کرانه باختری اشغالی یک نفر کشته و سه نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل پس از تصمیم برلین برای لغو محدودیت‌های صادرات اسلحه به اسرائیل، تعهدات بین‌المللی آلمان را یادآوری کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه اعلام کرد دو فروند جنگنده نسل پنجم سوخوی ۵۷ را به یک کشور خارجی صادر کرده، اما هویت این کشور هنوز فاش نشده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برنامه جهانی غذا (WFP) در گزارش چشم‌انداز ۲۰۲۶ خود هشدار داد که ۳۱۸ میلیون نفر در سال آینده با سطوح بحرانی گرسنگی مواجه خواهند شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» السودانی تاکید کرد که پیروزی ائتلافش تضمین‌کننده تشکیل دولت نیست و دوره دوم ریاست دولت مسئولیتی برای تکمیل پروژه‌هاست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه چین اعلام کرد این کشور به دلیل ابهام در مورد مسائل کلیدی مرتبط با بازسازی غزه، از رأی‌گیری به قطعنامه مورد حمایت آمریکا در شورای امنیت خودداری کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین اعلام کرد روسیه در مذاکرات صلح پیش‌بینی‌شده در ترکیه شرکت نخواهد کرد، اما آمادگی خود برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها را حفظ کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است