اجتماعی 17:51 - 26 فروردین 1403
مدیرکل کمیته امداد استان تهران گفت:مردم تهران ۱۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان زکات فطریه و کفارات عمد و غیرعمد خود را از طریق کمیته امداد پرداخت کردند.

پرداخت ۱۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان زکات فطریه و کفارات عمد و غیرعمد

 سیدابوالفضل پرپنچی، مدیرکل کمیته امداد و دبیر شورای زکات استان تهران با اعلام آمار اولیه از زکات فطریه و کفارات جمع آوری شده در سطح استان تهران گفت: مردم نیکوکار استان تهران طبق آمار ثبت شده تا امروز بیست و ششم فروردین ماه بالغ بر ۱۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان زکات فطریه و کفارات عمد و غیرعمد خود را از طریق کمیته امداد استان تهران پرداخت کردند.

وی افزود: از این مبلغ ۹ میلیارد تومان فطریه عام، یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان فطریه سادات و ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان کفارات است.

پرپنچی ادامه داد: در همین راستا در مرحله نخست واریز زکات فطریه و کفارات جمع آوری شده در پایگاه‌های این نهاد در استان تهران مبلغ ۷ میلیارد و ۱۵۹ میلیون تومان به حساب ۸ هزار و ۵۵۴ خانوار تحت حمایت در قالب کمک هزینه تأمین جهیزیه نوعروسان، کمک موردی و اجاره مسکن پرداخت شده است. 

مدیرکل کمیته امداد استان تهران بیان کرد: از این تعداد خانواده ۳ هزار و ۵۶۳ خانواده از سادات هستند که کمک‌های پرداختی از محل فطره سادات برای آنان پرداخت شده است.

دبیر شورای زکات استان تهران خاطرنشان کرد:همچنین بالغ بر یک میلیارد و ۹۳۲ میلیون تومان نیز به حساب ۴۶۴ مددجو به منظور هزینه‌های درمانی آنان واریز شد.

وی عنوان کرد: کفارات جمع آوری شده نیز به استان‌های کمتربرخوردار تخصیص داده خواهد شد.




12047283
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امداد و نجات هلال‌احمر، از اجرای گسترده عملیات امدادی نیرو‌های عملیاتی این جمعیت در پی هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی آتش نشانی تهران از انفجار دو سیلندر گاز در یک میوه فروشی در خیابان پیروزی و انجام عملیات مهار آتش سوزی توسط آتش نشانان در شب گذشته خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از وقوع ۴ فقره تصادف منجر به فوت در هفته دوم بهمن در سطح شهر تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از ۳۶ هزار ثوب انواع پوشاک به ارزش ۶۰ میلیارد ریال و بیش از هزار قلم لوازم ورزشی قاچاق خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا از توقیف یک دستگاه کامیون حامل ۱۰هزار لیتر سوخت قاچاق توسط کارکنان یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان تکاوری یگان‌های ویژه فراجا با اشاره به عملیات‌های مقتدرانه تکاوران، از کشف مقادیر قابل توجهی مواد مخدر و برخورد قاطع با سوداگران مرگ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راه از بارش برف و باران در محور‌های ۱۳ استان و ترافیک سنگین در ورودی‌های تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس بین‌الملل فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از استرداد متهم متواری به کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» برخورد پلیس با قاچاقچیان و محتکران ادامه دارد؛ در تازه‌ترین پرونده لوازم یدکی قاچاق از یک انبار در جاده خاوران کشف شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت، اکنون (۱۶ بهمن ماه) در شرایط «قابل قبول» قرار دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است