بین‌الملل 18:39 - 02 تیر 1403
روزنامه عبری‌زبان معاریو اعلام کرد که شمارش معکوس برای برگزاری انتخابات زودهنگام کنست به دلیل گسترش اختلافات در درون ائتلاف حاکم شروع شده است.

شمارش معکوس برای برگزاری انتخابات زودهنگامِ اسرائیل آغاز شده است

روزنامه عبری‌زبان معاریو گزارش داد که شمارش معکوس برای برگزاری انتخابات زودهنگام در اسرائیل بر اساس شاخص‌هایی که ناگزیر و ضروری به نظر می‌رسد، آغاز شده است.

«آنا براسکی»، تحلیلگر مسائل سیاسی در معاریو طی یادداشتی نوشت: شمارش معکوس برای برگزاری انتخابات زودهنگام در اسرائیل به دلیل گسترش اختلافات در درون خود ائتلاف حاکم درپی بحران قانون خاخام‌ها و سربازی اجباری حریدی‌ها شروع شده است؛ موضوعاتی که بحران اپوزیسیون با دولت نتانیاهو را تقویت می‌کند.

براسکی افزود: وقتی شرکای ائتلاف حاکم علیه یکدیگر صحبت می‌کنند و زمانی که نتانیاهو ترجیح می‌دهد با بزرگترین متحد خود (بایدن) از طریق ویدیوی انتقادی صحبت کند، اینها همه نشانگر دینامیک‌هایی آشنایی هستند که منجر به انتخابات زودهنگام می‌شود.

وی تصریح کرد: نمی‌توان وضعیت کنونی دولت، ائتلاف و مجموع نظام سیاسی را خوب توصیف کرد، در قاموس سیاسی واژه خاصی برای ترجمه عبارت «به خاطر آشوب موجود باید انتخابات برگزار کنیم» به زبان حرفه‌ای وجود دارد که دینامیک بحران نام دارد.

براسکی وضعیت «دینامیک» را به حالت بیماری تشبیه می‌کند که به تازگی نتایج آزمایش را دریافت کرده است و در تشخیص پزشک آمده که او دیگر فرد سالمی نیست، بلکه از یک بیماری پیچیده رنج می‌برد، درست است که هنوز وضعیت وی به عنوان یک بیماری صعب العلاج تعریف نشده است، اما حتی یک پزشک زبردست هم نمی‌تواند درمان موفق وی و نابودی نهایی این بیماری را تضمین کند.

این تحلیلگر اسرائیلی در ادامه نوشت: این مرحله «یک مرحله قبل از فروپاشی است»، زمانی که بازیگران هر دو طرف - در ائتلاف حاکم و اپوزیسیون - بوی مواد منفجره را در هوا حس می‌کنند، حتی بدون اینکه منطقی در سرنگونی دولت و حرکت به انتخابات وجود داشته باشد.

به نوشته معاریو، معنای عملی رسیدن دولت به وضعیت دینامیکی این است که احزاب متوجه شوند که انتخابات به موقع برگزار نمی‌شود بلکه زمان زیادی قبل از پاییز ۲۰۲۶ میلادی برگزار خواهد شد لذا سوالی که از الان به بعد مطرح می‌شود دیگر نه با «اگر» بلکه با «چه زمانی» آغاز می‌شود.

براسکی در پایان تاکید کرد: پرونده‌های دینی از نظر تاریخی «صاعقه‌ای است که دولت‌ها را سرنگون می‌کند و دعوت به برگزاری انتخابات زودهنگام کنست را به موجب می‌شود.»

لایحه موسوم به «قانون خاخام‌ها»، انتصاب خاخام‌های شورا‌های محلی را از مقامات محلی به وزارت خدمات مذهبی منتقل می‌کند. این لایحه- که توسط دو عضو حزب تندرو مذهبی ِ «شاس» ارائه شد- صد‌ها پست جدید «خاخام محلی» به وجود می‌آورد و موجب ۶۰۰ انتصاب جدید در شورا‌های محلی خواهد شد.

بر اساس لایحه پیشنهادی «سیمخا روتمن» و «اِرِتز مالول»، دو عضو حزب تندرو مذهبی «شاس»، هیئتی که خاخام‌ها را انتخاب می‌کند، تحت کنترل وزارت خدمات مذهبی درمی‌آید همچنین، الزام تمدید دوره ۱۰ ساله را حذف شده و موجب خواهد شد خاخام‌ها تا سن ۷۵ سالگی در پست خود باقی بمانند.

در رژیم صهیونیستی خدمت سربازی اجباری است؛ اما دهه‌هاست که یهودیان افراطی ارتدوکس (حریدی) که می‌گویند بطور تمام وقت مشغول تحصیل تورات هستند، از سربازی رفتن معاف هستند.

منبع: فارس


12066231
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ تامین بودجه برای پروژه‌های محیط‌زیستی را متوقف کرده و وزیر خزانه‌داری آمریکا ادعا کرد انرژی ارزان از «افراط‌گرایی اقلیمی» مهم‌تر است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نفت‌کش عازم روسیه پس از حمله پهپادی در دریای سیاه، از گارد ساحلی ترکیه درخواست کمک کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قدرت‌های سلطه‌گر با القای درماندگی به مردم در پی آن هستند تا حس پیروزی را در ذهن‌ها خشک کرده و جهان را به جایی فقط برای تسلیم تبدیل کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درگیری‌های شدید میان نیرو‌های الجولانی و نیروهای دموکراتیک سوریه در حلب باعث آوارگی گسترده هزاران غیرنظامی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌ها می‌گویند که روند تدوین قوانین و سازوکار‌های لازم برای برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در اوکراین آغاز شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر اقلیم کردستان با محکوم کردن حملات به محله‌های کُردنشین حلب، این اقدامات را تلاشی برای تغییر اجباری بافت جمعیتی دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مفقود شدن گوشی یکی از مدیران ارشد هسته‌ای ژاپن در فرودگاه شانگهای، زنگ خطر نشت اطلاعات امنیتی نیروگاه‌های اتمی این کشور را به صدا درآورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه با انتقاد از سیاست‌های آمریکا، نسبت به تضعیف نظم بین‌المللی هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه با متهم کردن نیرو‌های دموکراتیک سوریه به مزدوری برای اسرائیل، از توطئه جدید آنها برای سوریه پرده برداشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت‌های اروپایی اکنون جدیت تهدید‌های ترامپ در مورد گرینلند را درک کرده و به شدت به دنبال طرحی برای متوقف کردن او هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است