علمی فناوری 11:50 - 08 بهمن 1400

ضرب الاجل اتحادیه اروپا به واتس اپ برای رعایت حریم خصوصی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، این درحالی است که گروه های حمایت از مصرف کننده شکایت هایی علیه پیام رسان مذکور ثبت کرده اند.

سازمان مصرف کنندگان اروپا (BEUC) و ۸ عضو آن شکایات خود را به مدیران اجرایی اتحادیه اروپا و شبکه اروپایی مقامات حمایت از مصرف کننده ارائه و اعلام کردند: واتس اپ به طور غیرمنصفانه به کاربران فشار می آورد تا سیاست حفظ حریم خصوصی جدیدش را بپذیرند و برخی داده هایشان را با فیس بوک و گروهی از شرکت ها به اشتراک بگذارند.

دیدیه ریندرز کمیسیونر قضایی اتحادیه اروپا نیز اعلام کرد او نیز همین نگرانی ها را دارد. او از واتس اپ خواست تا قوانین خود را شفاف سازی و همچنین اعلام کند آیا از قوانین حمایت از مصرف کننده اتحادیه اروپا اطاعت می کند یا خیر.

در بیانیه وی آمده است: واتس اپ تا پایان فوریه ۲۰۲۲ میلادی فرصت دارد تا درباره آنکه چگونه نگرانی های مان را برطرف می کند، به ما تضمین دهد.

موارد نگرانی شامل آن است که آیا شرکت اطلاعات کافی درباره قوانین اش فراهم می کند و نوتیفیکیشن های آن کاربران را وادار به قبول شرایط جدید می کند یا خیر.

کمیسیون اعلام کرد نگران تبادل داده های خصوصی کاربران بین واتس اپ و شرکت های طرف های ثالث یا فیس بوک است.


11430046
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته برنامه پذیرش کاردانی ویژه دانشگاه ملی مهارت و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی- غیرانتفاعی سال ۱۴۰۴ تمدید شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم گفت: یکی از مهم‌ترین شاخص‌های رتبه‌بندی دانشگاه‌ها به طور حتم، توان آنها در رفع مسائل جامعه خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج یک مطالعه تازه نشان داده است که فرودگاه‌ها و پایگاه‌های نظامی پیام‌های ناخواسته‌ای به موجودات فضایی ارسال می‌کنند!
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید یک پدیده نجومی عجیب را در مورد کره ماه آشکار کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید یک پدیده نجومی عجیب را در مورد کره ماه آشکار کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اولین سیستم داخلی برای کنترل ربات‌ها با استفاده از نیروی فکر در مرکز ملی فیزیک و ریاضیات روسیه توسعه داده شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پیام‌رسان بدون نیاز به اینترنت «بیت‌چت» اخیرا به عنوان یک پروژه جانبی جدید از جک دورسی به بحث داغ جامعه فناوری تبدیل شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج یک مطالعه بر تأثیر دارو‌های خواب‌آور بر پروتئین‌های سمی مغز تأکید کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان هشدار داده‌اند که استفاده زیاد از هدفون شنوایی جوانان را تهدید می‌کند و خطر ابتلا به بیماری‌های عصبی را افزایش می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاونت علمی ریاست‌جمهوری، وزارت بهداشت و ستاد زیست‌فناوری، سلامت و فناوری‌های پزشکی با انتشار فراخوانی مشترک از طرح‌های سامانه هوشمند خدمات سلامت یکپارچه حمایت می‌کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است