علمی فناوری 11:50 - 08 بهمن 1400

ضرب الاجل اتحادیه اروپا به واتس اپ برای رعایت حریم خصوصی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، این درحالی است که گروه های حمایت از مصرف کننده شکایت هایی علیه پیام رسان مذکور ثبت کرده اند.

سازمان مصرف کنندگان اروپا (BEUC) و ۸ عضو آن شکایات خود را به مدیران اجرایی اتحادیه اروپا و شبکه اروپایی مقامات حمایت از مصرف کننده ارائه و اعلام کردند: واتس اپ به طور غیرمنصفانه به کاربران فشار می آورد تا سیاست حفظ حریم خصوصی جدیدش را بپذیرند و برخی داده هایشان را با فیس بوک و گروهی از شرکت ها به اشتراک بگذارند.

دیدیه ریندرز کمیسیونر قضایی اتحادیه اروپا نیز اعلام کرد او نیز همین نگرانی ها را دارد. او از واتس اپ خواست تا قوانین خود را شفاف سازی و همچنین اعلام کند آیا از قوانین حمایت از مصرف کننده اتحادیه اروپا اطاعت می کند یا خیر.

در بیانیه وی آمده است: واتس اپ تا پایان فوریه ۲۰۲۲ میلادی فرصت دارد تا درباره آنکه چگونه نگرانی های مان را برطرف می کند، به ما تضمین دهد.

موارد نگرانی شامل آن است که آیا شرکت اطلاعات کافی درباره قوانین اش فراهم می کند و نوتیفیکیشن های آن کاربران را وادار به قبول شرایط جدید می کند یا خیر.

کمیسیون اعلام کرد نگران تبادل داده های خصوصی کاربران بین واتس اپ و شرکت های طرف های ثالث یا فیس بوک است.


11430046
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سارینا سبحانی که به‌صورت اتفاقی برای سفر عمره نام‌نویسی کرده بود، امروز از تجربه‌ای سخن می‌گوید که آن را آرامش‌بخش و متفاوت از تمام روزمرگی‌های خود می‌داند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ‌رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش‌وپرورش از تدوین و ارائه بسته‌ای سیاستی برای مقابله با آلودگی هوا به نهاد‌های دولتی و قانون‌گذاری خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به همزمانی شیوع آنفلوآنزا و آلودگی هوا، بر لزوم مراقبت از گروه‌های آسیب‌پذیر تاکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص تغذیه گفت: تغذیه صحیح و برنامه‌ریزی‌شده نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی، کاهش عوارض و ارتقای کیفیت زندگی افراد مبتلا به ویروس اچ آی وی HIV -ایدز- دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: ۳۹ کلاس درس و ۲ سالن ورزشی مخصوص دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه احداث و تحویل داده شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارت امید مادر از ابتدای فروردین ماه سال ۱۴۰۵، به همه مادران در سراسر کشور که فرزند به دنیا می‌آورند- از فرزند اول تا فرزند آخر- ارائه می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پژوهشگاه فضایی ایران در دیدار با کاردار عراق در تهران بر آمادگی کشورمان برای انتقال دانش فنی ساخت ماهواره، اجرای پروژه‌های مشترک کاربردی و توسعه همکاری‌های آموزشی و فناورانه تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: در ۱۰ روز اول آذرماه امسال، تعداد مراجعات این بیماران به اورژانس ۱۱۵ به بیش از ۲۱۰ هزار نفر رسیده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ترکیبی از سه مکمل نتایج قابل توجهی در معکوس کردن علائم اوتیسم نشان داده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان نسبت به خطرات ۷ بازی‌ ویدیویی هشدار داده‌اند که باید از آن‌ها دوری کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است